Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Greenism

Minulla on ilmeisesti menossa jotkut oman mittakaavan hiustenhellimisviikot Sokoksen tapaan, sillä viimepäivinä postaukseni ovat olleet totaalisen keskittyneitä hiuksiin ja sama tasainen linja näyttää vaan jatkuvan…

Kuten kerroin, on minusta optimaalisin shampootilanne saavutettu silloin, kun käytettävissä on kaksi shampoota: toinen hellävaraisempi ja toinen pesevämpi. Näin shampoiden välillä voi vuorotella pesutarpeen ja tilanteen mukaan.

Yksi uudehko shampooasukkini on Cutrinin uutuuksia.

Cutrinin uusin linja Greenism pitää sisällään tehohoidon sekä kaksi hoitoainetta ja kaksi shampoota, joista hellävaraisimman valitsin itselleni kaupan hyllyltä. Tämä shampoo on tarkoitettu etupäässä värjätyille ja kuiville hiuksille, eli se sopii hellävaraisuutensa vuoksi vaikka koko perheelle.

Greenism tuotteiden ideana on nimensä mukaisesti olla hieman tavallisia hiustuotteita vihreämpiä. Näistä ei löydy synteettisiä hajusteita tai väriaineita, parabeeneja tai silikoneja ja näiden pesevät aineosat ovat biohajoavia. Tuotteen valmistuksessa on kuulemma mietitty sen koko elinkaarta ekologisemmasta ja ympäristöystävällisemmästä näkökulmasta.

Valitsemani shampoo on pesuteholtaan tosiaan hellävarainen ja siksi omiaan kuivemmalle päänahalle ja hiuksille. Shampoo vaahtoaa sopivasti ja jättää tukan puhtaaksi ja pehmeän tuntuiseksi. Käytän tätä aina muutaman pesukerran putkeen, jonka jälkeen olen käyttänyt kerran jotain hieman pesevämpää shampoota.

Tuotteen aktiiviraaka-aineena on kuusenoksatyviuute, jonka kerrotaan olevan loistava antioksidantti ja sitä kautta suojaavan ja kosteuttavan hiuksia. Noihin väittämiin en ota kantaa, mutta ainakin aineosa antaa tuotteelle luonnonmukaisen ja metsäisen tuoksun, joka kuitenkin tuntuu ainakin tämän tuotteen kohdalla katoavan hiuksista, mistä minä annan tuotteelle lisää plussaa.

Minulla ei ole tästä tuotteesta mitään muuta kuin positiivista sanottavaa, eli jos tuotteen ekologisuus innostaa, niin kokeilkaa ihmeessä!

Onko muilla kokemuksia Cutrinin Greenism-linjasta?

Kommentit (7)

  1. Anonyymi

    Metsäinen tuoksu kuulostaa aika ihanalta, pitää varmaan ainakin käydä haistelemassa tuota:)

  2. Anonyymi

    Hankin juuri tuota samaa shampoota, ja vaikka muilta ominaisuuksiltaan se onkin hyvää, on tuo tuoksu niin epämiellyttävä omaan nenään etten kyllä osta toiste. Ei se tukkaan jää mutta pelkkä suihkussa haistelukin on liikaa. Harmi sinänsä koska muuten olen tykännyt.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *