Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Great Britain

Nyt olisi käsillä se hetki, kun olisi aika synninpäästölle ja ryhtyä veisaamaan niitä Ave Marioja ja Isä meidän -rukouksia. Nyt päästään nimittäin minun pidennetyn viikonlopun Englannin ostoksiini.

Olen jossain määrin pinnallinen ihminen (mutta eikös me kaikki vähän?) ja siinä missä Patch Adams -elokuvan vanhan rouvan yksi suurimmista haaveista oli päästä uimaan pastassa, oli yksi minun suurimmista haaveistani päästä Englantiin tyhjän matkalaukun kanssa ja shopata sieluni kyllyydestä.

Done!

Nyt se on tehty. Shoppasin sydämeni ja lompakkoni kyllyydestä, mutta onneksi vain edullisia juttuja. Tästä johtuen pankkitilini ei tyhjentynyt mielettömästi, mutta matkalaukkuni paino kyllä kasvoi suhteessa sitäkin enemmän. Lopputulos oli, että yritin väkisin istua kiinni 20 kg painavaa matkalaukkua ja vein yli 10 kg käsimatkatavaroissa. Ihan kaikki ei onneksi ollut kosmetiikkaa, sillä vaate- ja kenkälöytöjäkin tuli tehtyä muutamia.

Jonkun mielestä varmasti typerää, mutta tämä on ollut se minun höpsö pieni haaveeni jo kaaaaauan. Englantilaistuneen Herransmieheni äidin sanat ovat ehkä yhdet parhaimpia koskaan kuulemiani: ”Jos kerran käy töissä ja sen ostaminen tekee onnelliseksi niin kyllä silloin saa ostaa.” Ja tuon ihanan lauseen mukaan menin koko pidennetyn viikonloppuni ajan.

Innostuin ostamaan mm. Soap &Glorya, erilaisia hiustuotteita ja -solkia yms. (olen päättänyt tsempata tukanlaiton kanssa), jalkatuotteita sekä Victoria’s Secretin vartalovoiteita ja vaika mitä muuta ihanaa. Lisäksi ostin kolme kosmetiikkaan liittyvää kirjaa.

Palaan kaikkiin näihin ihanuuksiin tarkemmin myöhemmin tultuani niiden kanssa paremmin tutuiksi!

Muita, joilla on yhtä höpsöjä haaveita?

Kommentit (18)

 1. Anonyymi

  kiitos. 🙂
  mikä toi drugstore on? 😀 kaikki puhuu siitä mutta itse olen kuullut vain superdrugsista… onko ne kenties sama asia?

 2. Nimetön

  Anonyymi: Oho, sori, aivan totaalinen ajatusvirhe. Superdrug siis kyseessä enkä tajua, mistä tuo Drugstore tuohon livahti. 🙂

 3. Anonyymi

  Jos 30 kiloa oli mahdollista tuoda tavaraa suomeen, monenko kilon edestä onnistuit lopulta tavaraa haalimaan? 😀

  -Tiuski

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *