Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Got2b Powder’ful!

Muistattekos kun kerroin toissavapaillani hankkineeni melkoisen kasan erilaisia hiuspuutereita? 
 
Reilua kuukautta myöhemmin ensimmäinen niistä kului loppuun mikä ei varsinaisesti ole ihme, sillä pakkaust lupaili jopa 50 käyttökertaan riittämistä, mutta käytin tuotetta itse lähes päivittäin ja välillä ihan reilustikin, minkä lisäksi lainasin sitä välillä muillekin.
Ensimmäinen kokeilemistani hiuspuutereista oli Schwarzkopf Got2b:n Volumizing Styling Powder.
Suosin hiuspuutereita nykyään enemmän kuin kuivashampoita, sillä tykkään nimenomaan siitä, ettei tyveni jää puhtaan tuntuiseksi, vaan että siinä tuntuu olevan ryhtiä ja rakennetta. Hyvä hiuspuuteri jättääkin tukkani pienen sormenpäillä hankailun jälkeen sen tuntuiseksi, kuin olisin tupeerannut sen ja suihkinut perään vielä lakkaa.
Ja abaut sellaiseksi tämä Powder’ful Volumizing Styling Powder tukkani jättikin.
Hiusten tyvestä ei jäänyt likaisen tahmainen mutta sen verran mähmäisen tuntuinen, että hiuksia oli helppoa pöyhiä ja tukka pysyi hyvin kohollaan. Tunne oli juuri sitä, mistä itse tykkään, mutta jos ette voi sietää pientä (tai suurta) mähmäisyyttä päänahassanne, niin jättäkää tämä väliin. 
Tämä oli selkeästi edellistä hyväksi toteamaani Osiksen hiuspuuteria tehokkaammalla efektillä varustettu tuote, minkä vuoksi pidin tästä kovasti.
Itseäni ei häiritse, että tukka on seuraavana päivänä mähmäisen tuntuinen. Heitän päälle lisää hiuspuuteria (ripottelen sitä aina suoraan hiusten tyveen) ja hieron päänahkaa kunnolla, minkä jälkeen tukkani on jälleen pöyheänä tyvestä! Itse kun koen, että näissä on mukavaa juurikin se, että vaikka tukka ehkä tuntuu mähmäiseltä, ei se näytä siltä yhtään. Parin päivän hiuspuuterit saaneeseen tukkaan on lopulta myös helppoa tehdä kuohkeita ponnarikampauksiakin!
Pidin itse tuotteesta kovasti, mutta samalla ymmärrän täysin, miksei joku pitäisi. Jos hiuspuuteri saa siis tuntua hiuksissasi ja antaa kunnollista efektiä, niin suosittelen tätä. Poispeseminen vaatii toki aina hieman enemmän vaivaa, mutta on minusta täysin sen väärti.
Jos tuotetta lähdettäisiin hienosäätämään, olisi säätämisen varaa minun makuuni vielä sen verran, että lopputulos saisi olla hieman ”kuivemman” (eli vähemmän vahamaisen) tuntuinen.
Onko joku muu pitänyt tästä? Tai inhonnut tuotetta sydämestään?
PS. Jos muuten odottelette yhteenvetoa viimeisimmältä työpassiltani niin voin kertoa, ettei sellaista ole tulossa. Ai miksikö? Siksi, ettei minulta kulunut poikkeuksellisesti loppuun yhden yhtä tuotetta! Outoa, mutta totta.

Kommentit (20)

 1. Anonyymi

  Itselläni on tähän vähän semmoinen viha-rakkaussuhde. Toisaalta kivan nopea tuote, kuohkeuttaa tosiaan kivasti. Toisaalta inhoan sitä vahamaista tuntua ja siitä seuraavaa ongelmaa harjaamisen kanssa päivän mittaan. En myöskään pysty menemään nukkumaan tätä hiuksissa, tuntuu, että koko tyynyliina täynnä hiuspuuteria 🙂

 2. Anonyymi

  En tykkää yhtään ja tämä onkin elämäni ensimmäinen ja viimeinen hiuspuuteri. Se "mähmäisyyden" tunne on mielestäni ällöttävä ja hiukset tuntuvat superlikaisilta vaikka ne olisi juuri pessyt. En ehkä osaa lisätä tuotetta oikein, mutta hiukset lässähtävät aika nopeasti ja tuntuvat sen jälkeen sementillä päähän liimatulta kovalta elottomalta kasalta. Kuivashampoo on pop.

  • virve

   Ei tosiaan varmasti niiden tuote, jotka pitävät enemmän kuivashampoon tunnusta. 🙂

 3. Anonyymi

  Pakko kyllä hehkuttaa kyseistä tuotetta! Käytin pitkään uskollisesti osiksen hiuspuuteria, koska se oli hyvä, enkä halunnut haaskata rahojani toimimattomiin halpisversioihin. No, päädyin kuitenkin kokeilemaan got2be:n versiota, ja muuhun en enää vaihda. En huomaa osikseen muuta eroa kuin huomattavasti halvemman hinnan! Aivan loistava tuote!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *