Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Goodbye sheet masks? Nyt tulee jotain ihan uutta!

Käytän kangasnaamioita paljon ja usein. Minusta ne ovat paitsi tehokkaita myös käteviä ja teen niiden käytöstä vieläkin vaivattomampaa käyttämällä niiden päällä silikonista kiinnitysnaamiota, jonka olen esitellyt tässä aiemmassa postauksessa. Näin voin valita, teenkö naamion vaikutusaikana jotain vai otanko siitä vain hyvällä omatunnolla renoutumishetken arjen keskellä.

Foreo Sheet Mask Paralysis - 1

Kaikki eivät kuitenkaan ilmeisesti käytä kiinnitysnaamiota tai muuten vain kykene tekemään naamion vaikutusaikana muuta kuin tuhlaamaan aikaansa. Tämän seurauksena oma suosikkimerkkini FOREO on päätynyt kehittämään jotain uutta ja mullistavaa, jonka se kokee ratkaisuksi kangasnaamioiden käytön viemälle ajalle eli tarkemmin sanottuna vuodesta viisi päivää vievälle kangasnaamiohalvaukselle, jollaiseksi merkki naamiohetkiä kutsuu.

Foreo Sheet Mask Paralysis - 1 (1)

Sitä en tosin vielä tiedä, mitä se uusi ja mullistava on, mutta odotan aivan erityisen suurella jännityksellä, että yritys paljastaa sen tammikuussa. Yrityksen verkkosivuille on nimittäin ilmestynyt uusi Piece of Sheet -tuotesivu, joka julistaa kangasnaamioiden käytön olevan epäkäytännöllistä, sotkuista ja tehotonta. Samalle se kertoo huojentavasti, ettei kenenkään tarvitse enää esittää tämän keksinnön myötä kangasnaamioiden olevan hauska juttu.

En tiedä, millaisia naamioita FOREO-porukka on käyttänyt, kun kokemukset ovat niistä noin huonoja, mutta siitä huolimatta, että olen intohimoinen kangasnaamioiden käyttäjä myönnän olevani kuitenkin todella innokas kuulemaan, mitä  mullistavaa FOREO on lanseeraamassa. Kertoohan se itse kuitenkin keksintönsä olevan mullistavin juttu ihonhoidossa sitten juoksevan veden ja onhan se lemppari merkkejäni. Tässähän jopa suorastaan huolestuttaa, että joudun valitsemaan kahden lempparijuttuni eli kangasnaamioiden ja Foreon välillä!

FOREO Piece of Sheet

Tuleeko sieltä värisevä silikoninaamio, jossa on jo valmiiksi seerumia sisällä? Värisevä… noh, en minä tiedä, sillä se voi olla ihan mitä tahansa ja olen aivan suunnattoman jännittynyt kuulemaan, mistä on kyse! Asiasta ei ole hiiskuttu käsittääkseni missään eikä kukaan tunnu tietävän, mistä on kyse, joten onhan sen oltava jotain aivan mieletöntä. Vai..?

Your Mask Is Sheet -sivulla voi jättää sähköpostiosoitteensa, jotta saa varmasti heti 9.1.2018 tietää, mitä mullistavaa yritys on keksinyt. Minä ainakin liityin jännittäjien joukkoon välittömästi!

FOREO Sheet Mask

Aiheesta päästäänkin muuten lapsuuden ajan lempivitsiini:

– Kuinka pitää hölmöläinen jännityksessä?

– No?

– Kerron sen sinulle huomenna!

Sheet Mask Foreo

Mitä veikkaatte, että tulossa voisi olla?

Kuvat: FOREO

Kommentit (30)

 1. xod

  Pöh, itse ainakin rakastan naamioita ja todellakin voin sen puoli tuntia istua katsomassa netflixiä/lukemassa kirjaa, se on ihanaa. Ja silmälasejakin käytän niiden kanssa. Ainoa ongelma on etten voi oikeen syödä samaan aikaan kun suun kolo on aina ollut mulla kaikilla merkeillä vähän väärässä kohtaa ja suuhun ei voi laittaa mitään että naamiota tulee myös.

  • Virve Vee

   Joo, tuo ettei voi syödä on ainoa ongelma rennossa kangasnaamuohetkessä! 😀

 2. Mari

  Aika kyseenalaista markkinointia dissata toisten tuotteita :/ Joku ylihintainen vempele sieltä varmaan on taas tulossa.. (Itselläni on kyllä Foreo, jota ilmankin kyllä saa kasvot mainiosti puhdistettua. Ennemmin luovun siitä kuin Sheet Maskeistani 😉

 3. NG

  Huvittavaa noissa kuvissa on se, kuinka rehellisesti ne kuvaavat sheet maskien istuvuutta 😀 Ainakin omalla kohdallani. Mitään outoa en niissä näe, ’noinhan se kuuluukin olla’ tuli itselleni niistä mieleen … Realistinen otos.
  Ainahan sitä liinaa voi käännellä ja venytellä, ja tosiaan turvautua lopulta saksiinkin, jos haluaa ylimääräisestä kankaasta eroon…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *