Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Goldilips

Blogissani on muutamaan otteeseen vilahtanut eri merkeiltä luksushuulipunia ja vaikka vain harvaa kiinnostaa loppujen lopuksi sijoittaa huulipunaan auton bensatankillisen verran rahaa, täytynee näitäkin rahasyöppöjä aina silloin tällöin esitellä. Ihan vaan siksikin, että säästeliäimmätkin tietävät, etteivät välttämättä jää mistään paitsi käyttäessään saman summan viikon kauppaostoksiin ja elokuvalippuun. 
Sensain The Lipstick on siis noin viisikymmentä euroa maksava huulipuna, jonka hinnalle on ainakin jonkinmoinen selitys. Punaan on nimittäin sen väripigmenttien ohella ilmoitettu pakatuksi mukaan myös Sensaille  tyypillistä silkkiä sekä 24 karaatin kultaa, minkä lisäksi se lupailee ikääntymisenmerkkien vastaisia ominaisuuksia. Ja hyville hoitotehoille lienee tarvettakin, sillä kyllä viidenkymmenen euron huulipunan ostaminen saakin hieman mutristelemaan suuta…
Arvolleen sopivasti kullanvärisessä hylsyssä tuleva puna on tietysti saanut kaverikseen arvoisensa samettisen suojapussukan, jossa puna kulkee haluttaessa nätisti mukana ilman, että sen hylsy naarmuuntuu. Ja eihän kukaan halua, että viisikymppä maksaneelle hylsylle niin kävisi.
 
Sain itselleni töiden kautta kokeiluun sävyn 18 Koubai, joka on kaunis vaaleanpersikkainen sävy.
Punan kultahippuset tulevat valoa vasten katseltuna hieman esiin tuoden punalle valoa, mutta rehellisyyden nimissä on kyllä sanottava, että minusta olisi aivan sama, ovatko nämä hippuset kultaa vai jotain muuta väripigmenttiä. Mutta ymmärrän kyllä, jos joku jossakin sanomatta jäävässä hienon maan kaniissa kaupunginosassa asuva hienompi naisihminen saa suuren nautinnon tietäessään huulillaan olevan kultaa, joten se hänelle suotakoon ja kulta punassa pidettäköön.
Punan koostumus tuntuu huulilla todella miellyttävältä, sillä se on ohut, huulille hyvin levittyvä, mutta myös samalla iiihan hitusen nahkea ja siksi huulilla myös loistavasti pysyvä. Puna ei ole kostean rasvainen, muttei kuivakaan.
Valehtelisin jos väittäisin, että tämä olisi ollut jotenkin pettymys, sillä tottakai tämä tuntui huulilla aivan loistavalta ja oli ihana ajatus laittaa huulilleen kultahippusia punasta, jonka kaivoi sille sopivan samettipussukan sisältä. 
 
Asian syvin kysymys lienee onkin siinä, onko viidenkymmenen euron sijoittaminen huulipunaan kuinka tarpeellista tai kuuluuko se oikeastaan edes kellekään, jos joku tahtoisi näin tehdä.

Mitä mieltä te olette? Onko huulipunaan järkeä tuhlata viittäkymmentä euroa ja tekisittekö itse niin?

Kommentit (9)

 1. Sonia

  Baariin voi mennä kevyesti saman verran ja muistoksi jää vain krapula. Kyllä, ehdottomasti. Huulipunaan voi laittaa 50 euroa ja jättää vaikka baarikeikan välistä. 🙂

 2. Olivia

  Jos sattuisi loton voittamaan, niin sillä ei siinä vaiheessa ole enää väliä paljonko huulipuna maksaa. Olen kuitenkin opiskelija enkä sattumoisin ole lottoa voittanut, joten jäisi tämä kyllä ostamatta. 😀

  Tosi hehkuva kyllä huulilla, kulta tekee tehtävänsä! Maksaisin mielelläni laadukkaasta kosmetiikasta, jos sitä rahaa olisi haaskattavaksi asti. Tällä hetkellä kyllä sijoittaisin 50 euroa johonkin muuhun.

 3. NarnianGirl

  Tuon rahasumman laittaisin kyllä laadukkaaseen seerumiin, joka poistaa ihon maksaläiskiä ja vahvistaa kollageenin tuotantoa. Ryppyinen suunympärys ei kaunistu huulipunasta, maksoi se puna vaikka satasen.

 4. Pilvi

  Itselläni on tuo huulipuna, joten sijoitin jo 🙂 Se on täydellinen ja parhaiten kestävä kirkkaanpunainen jonka omistan, enkä kadu ostosta yhtään. tekstuuri on hyvin samettinen 🙂 Toisaalta Lancomen Rouge L'absolu-huulipunat ovat mielestäni yhtä hyviä, ja hieman halvempia 🙂 Kyllä yksi tällainen kannattaa mielestäni hommata, mutta tuo neutraalihko väri ei ehkä tee oikeutta tälle huulipunalle 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *