Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Gojia naamalle

Supersuosikkini ja HG-tuotteeni kosteusnaamioide kategoriassa on jo vuosien ajan ollut Lumenen kosteusnaamio ja tämän hetkinen Sensitive Touch -linjan kosteusnaamio löytyy minulta aina niin töistä kuin kotoakin.

Kuivaihoisena kokeilen kuitenkin mielelläni tuon naamion haastajiakin ja siksi hypähdin riemusta nähdessäni Sokoksen hyllyssä tämän uutuuden:

Freemanin Goji Berry Facial Hydration Mask oli tietysti kotiutettava ja sitä oli päästävä testaamaan.

Naamio lupasi sen sisältävien goji-marjojen uudistavan ihoa, ylläpitävän ihon tervettä sävyä sekä kosteustasapainoa ja pehmentää ihoa tehden siitä kimmoisan.

Naamion puoliksi geelimäinen ja puoliksi voidemainen koostumus (gel-cream lienee oikea määritelmä) tuntui kasvoilla mukavan viilentävältä ja virkistävältä ja koska naamio on tarkoitus levittää iholle vain 5-1o minuutiksi, voisin kuvitella tämän toimivan mitä mukavimpana piristäjänä jääkapissa säilytettynä ja iholle aamuherätyksenä lykätessä.

Mikään ihan mieletön kosteuspommi naamio ei kuitenkaan iholla ollut. Naamion annostelun kanssa kannattaa olla varovainen, sillä koostumus ei ole voidemainen ja iholle täysin imeytyvä, eli kun naamio kuivahtaa hieman, on se loppujen lopuksi melko haastavaa saada huuhdottua iholta täysin pois. (Ja tämän naamion koostumus on todellakin sellainen, että sen tahtoo huuhtoa iholta pois eikä jättää sitä iholle.) Kun naamion lopulta sai pestyä iholta pois, oli iho virkistetyn tuntuinen ja näköinen, mutta kaikki vedellä lotraaminen tuntui juuri huuhtoneen iholta pois sen kaiken iholle juuri tuodun kosteuden. Plus miinus nolla kosteutuksen suhteen siis minusta.

Ihoa heleyttävänä ja kirkastavana naamiona tämä tosiaankin kuitenkin oli mukava, joten ehkä alan säilyttää tätä jääkaapissa ja käytän pikavirkistäjänä niinä aamuina, kun elämä ei muuten tunnu voittavan.

Hintaa 150 ml naamiolla taisi olla kuutisen euroa, eli kallis kokeilu tämä ei ollut.

Tähän väliin muuten lienee hyvä hetki muistuttaa sarjan loistavasta suklaa-mansikkanaamiosta, jota olen kehunut blogissani aiemmin.

Oletteko kokeilleet tätä Freemanin uutuutta tai muita sarjan naamioita ja hoitotuotteita?

Kommentit (8)

  1. Anonyymi

    Hain just tänään tuon ittelleni ja se on ihan sun blogin syy! Jospa tänään testailisi.. Muutenkin alkaa kaapit olemaan jos jonkinlaista purnukkaa täynnä, kohta on alettava ostolakkoon 🙂

  2. Dixie

    Mulla oli yhdessä vaiheessa käytössä Freemanin peel-off kurkkunaamio ja se oli musta todella kiva. Pitää varmaan testailla tämä gojinaamiokin 🙂

  3. RubyWoo

    Ma olen kanssa rakastunut tuohon Freemanin suklaa-mansikkanaamioon 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *