Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Go Go Nuts or Coconut?

En koskaa muistanut kertoa teille kommenttejani Body Shopin kookos bodybutterista.

Normaalista kuivemmalle tarkoitettu Coconut Body Butter tuoksuu nimensä mukaisesti hyvin kookosiselle, mutta jotenkin sellaiselle hhmm… banaanikookokselle? Tai kookoksen ja jonkun muun sekoitukselle nyt ainakin. Tuoksu oli ihana vaikkakin myönnän kyllästyneeni siihen jo ennen purkin loppumista.

Kuten muutenkin The Body Shopin Body Butterit ja vartalovoit yleensäkin, on tämäkin koostumukseltaan todella täyteläistä, rasvaista ja paksua. Kuivuuteen taipuvainen ihoni rakasti tämän jumalaista koostumusta eikä minua iltakäytössä ollenkaan haitannut, vaikka kroppani jäikin tämän jäljiltä yötä vasten rasvaise tuntuiseksi. Aamulla iho nimittäin on pehmeä ja ihanan kosteutettu!

Jonkun muun tuoksun voisin kyllä jälleen kokeilla näistä Body Buttereista, mutta tähän tulen tuskin enää toiste tarttumaan saatuani tästä tuoksuöverit.

Oletteko kokeilleet tätä kookoksista Body Butteria? Mikä muuten on suosikkinne The Body Shopin Body Buttereista?

Kommentit (13)

  1. Anna Gramm

    Greippi! Ihana oikean greipin tuoksu, johon ei kyllästy, ja juuri sopiva koostumus.

  2. Cerp

    Mustikka on lemppari! Myös se uusi suklaantuoksuinen sarja kokonaisuudessaan on aivan ihanan tuoksuinen (tulee mieleen joku suklaavanukas) Se vartalovoi häviää hieman tuoksussa normirasvalle ja suihkugeelille, mutta ihanan tuoksuinen sarja kaikinpuolin.

  3. Anonyymi

    Mango on paras 🙂 Ihanan tuoksusta ja tekee ihon pehmeeksi. Oon kuitenki yrittäny säästää rahaa mitä vartalonhoitoon tulee ja ostin Anttilasta Ldb-merkkisen Vitalizing Silk vartalovoiteen. Ja täytyypä sanoa että hinnastaan huolimatta pehmentää ja kosteuttaa ihoa ihan loistavasti. Tuoksukin on aivan ihana, suosittelen kokeilemaan 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *