Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Glossyboxeilua

Buildin Managerimme toimistoon oli jo jonkun aikaa sitten saapunut minun joulukuun GlossyBoxini, jota availlessani tajusin, etten ole esitellyt teille edes marraskuun laatikkoani. Ups. Tänään siis vuorossa sen pikainen esittely.
Ehkä laatikon esittely jäi ihan vaan siksi, ettei se tällä kertaa ollut kovin kiinnostavan oloinen?
Laatikon tuotteet olivat ihan kivoja, mutta eivät mitään mullistavaa.
 
Dermalogican Daily Microfoliant on kiinnostava tuote kokeilla, sillä se on ilmeisesti samankaltainen jauhe kuin Sensain Peeling Powder? Olen kuitenkin ollut viimeaikoina laiska kasvojen kuorija ja muutkin kuorinta-aineet ovat odottaneet kaapissani jo ikuisuuden, joten passiivinen suhtautumiseni tuotetta kohtaan lienee johtunut siitä.

 Laatikosta löytyi myös Burverry Body EdP:n miniatyyri, mikä on pullona mukava lisä hajuvesikokoelmaani, mutta joka on tuoksunsa puolesta minun makuuni jotenkin hieman liian tätimäinen. Tai ainakin aikuismainen.
Laatikon herkullisin tuote oli Alison Claire Natural Beauty -merkin Mango Body Butterin kokeilukoko, joka vaikutti mangoisen tuoksunsa perusteella hyvin lupaavalta.
 
Laatikon mielenkiintoisin tuote puolestaan oli Dr Jart+ -merkin BB-voide. Tuote on kuulemma kulttituotteen maineessa Koreassa, joten mielenkiintoista kokeilla, kuinka BB-voiteiden luvatussa maassa mainetta saanut tuote käyttäytyy.
 Luulin ensin Nails inc -merkin päällyslakkaa paketin tylsimmäksi tuotteeksi. Mukana tulleessa esitteessä mainittiin, että laatikon mukana tulee joko punainen tai harmaa suosiota saanut lakka tai sitten tämä päällyslakka ja olin todella harmissani huomatessani saatuani vain päällyslakan. Kun nyt kuitenkin tätä postausta varten aloin googlettelemaan huomasin, ettei kyseessä olekaan mikä tahansa päällyslakka vaan Sunday Times Beauty Awardsin voittaja, Kensington Caviar Top Coat, joka lupaa kuivattaa kynsilakan 45 sekunnissa. Oho, tämähän on varmasti laatikon paras tuote!
 

 Kun aloin näpytellä tätä postausta, olin vielä sitä mieltä, että laatikkoni oli tällä kertaa tylsä. Nyt jokaisen tuotteen kunnolla ja ajatuksella läpikäytyäni tulin siihen tulokseen, että laatikkoni oli itseasiassa hyvin, hyvin mielenkiintoinen. Hehkutettu BB-voide, palkittu päällyslakka, herkullisen tuoksuinen vartalovoide… Kuulostaa hyvältä!
Vai mitä mieltä te olette?

 Palaan siihen joulukuun GlossyBoxiin lähiaikoina!

Kommentit (5)

 1. eekku

  ihan kivalta vaikutti minusta ,mut joo eniten ehkä odotan että testaat tota päällyslakkaa

 2. Anonyymi

  Mietinkin milloin esittelisit tän! Harmi ettet tilaa Livboxia, olisi kiva fiilistellä samoja tuotteita 🙂

 3. Anonyymi

  bodyn edt versio on täydellinen, ainakin mun mielestä, eikä ainakaan ihollani tuoksu tätimäiseltä 🙂

 4. Anonyymi

  hmm, pakko kysyä, että miksi ihmeessä tilaat glossyboxia, kun juuri tuossa uudemmassa postauksessa suitsuttelet kovaa intoasi jatkaa kosmetiikan vähentämistä? eikös glossyboxista nimenomaan voi tulla mitä tahansa turhaa roinaa? hämmentävän ristiriitaista 😀

 5. NarnianGirl

  Tavarn paljoudesta johtuen jätin LivBoxin tilauksen väliin, vaikka sainkin kutsukoodin. Ajatus lisäroinasta, jota en oikeasti tarvitse enkä mistä en välttämättä edes pidä, ei houkuttele. Paitsi silloin, kun luen muiden hehkutuksia sen kuukauden paketista kuoriutuneista herkuista ..

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *