Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Glossybox, the sequel

Lokakuun Glossybox saapui, vaikkakin mieleni olisi tehnyt läpsäistä sen minulle toimittanutta postinkantajaa: Älä nyt herranjumala jätä sitä rappukäytävään oveni ulkopuolelle, talomme vieressä on ihan pakettejen vastaanottamista varten ovimiehen toimisto!
Onneksi paketti kotiutui kuitenkin luokseni ilman, että kukaan muu kiinnostui sen sisällöstä tarpeeksi. Ja hyvä niin, sillä sen sisältö jälleen tosiaankin kiinnosti minua!
”Ai se on niin kuin aikuisten Sisters Club?” kysyi pilke simäkulmassa suomalainen, Lontoossa tällä hetkellä asuva uusi tuttavuuteni kertoessani hänelle Glossyboxin konseptista.
No joo, onhan se vähän. Pienen kertauksen Glossyboxista saa kuitenkin tästä aiemmasta postauksestani.
Tällä kertaa Sisters Clubin postini sisältö näyttikin sitten tältä:
Boksi oli vaaleanpunainen roosanauhakampanjan kunniaksi, mutta olin tosin hieman pettynyt, ettei mikään boksin sisällössä enää liittynyt kampanjaan millään lailla.
Paketista paljastui viisi tuotetta:
Kaksi tuotteista oli täysikokoisia ja muut kolme varsin reilun kokoisia näytekokoja.
Minulla on hyvin vähän kokemuksia Yves Rocherin tuotteista, joten täysikokoinen Hydra Vegetal Anti-Wrinkle Moisturizer kiinnosti kovasti.
  
Anatomicalsin reilun kokoinen vartalokuorinnan kokoilukoko lähtee jännityksellä kokeiluun. Pidän tuotteiden ulkonäöstä ja nokkelista teksteistä, mutta omien kokemuksieni mukaan tuotteet tuoksuvat todella ”muovisille”.
Tämä  Skinetican epäpuhtauksien hoitoon tarkoitettu näytekokoinen neste lähtee kokeiluun eräällä työkaverilleni (tiedoksi sinulle, Sanna!), joka on viimeaikoina valitellut iholle puskeviä näppyjä. Kysellään sitten häneltä, oliko tästä mihinkään.
 Luonnonkosmetiikkamerkin (tai no, suureksi osaksi luonnon raaka-aineita käyttävän merkin) itseruskettava kiinosti hieman ja olen avoimin mielin valmis kokeilemaan tätä siinä toivossa, ettei tämä haisisi vahvasti DHA:lle. Pelkään tosin pahoin, että tämä haisee ihan sille samalle, mitä kaikki muutkin vastaavat.
Kynsilakkojahan minulla ei voi koskaan olla liikaa, joten Sally Hansenin Black Platinum -lakka oli erittäin tervetullut.
Jälleen jotain uutta kivaa kokeiltavaa, siis!

Kommentit (6)

 1. eekku

  kiva paketti ,olispa tuollanen suomessakin =) anttilaan oli tullut muuten jokin kosmetiikkajoulukalenteri kun kerroit jostain sen tyylisistä täällä blogissa en nyt muista tarkkaan.ehkä ostan sen vaik hinta oli 20e oishan se vähän erinlainen

  1. Anonyymi

   Anatomicalsin no old bags allowed-silmänympärysgeeli on muuten hinta-laatu-suhteeltaan ehkäpä yks parhaista kosmetiikkatuotteista ikinä! Talvella tarvitsen tosin jytkymmän tuotteen kuivalle iholle, mutta kesällä tosiaan vie muutamassa minuutissa festareiden pöhöttämät ja tummentamat silmänaluset mennessään! Ja käyttökokemus on ihanan raikas ku pitää tuotetta viileässä, eikä muuten tuoksu toisin kuin muut anatomicalsin tuotteet 🙂

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *