Giordani Gold Age Defying SPF 8 -meikkivoide

Sain Oriflamelta kokeiluun merkin Giordani Gold Age Defying SPF 8 -meikkivoiteen, joka on aikuiseen makuun suunniteltu tuote. Vaikka en henkisesti aina itseäni kovin aikuiseksi tunnekaan yritän silti muistaa, että alan olla ikäni puolesta jo melko aikuinen ja ihollanikin alkaa pikkuhiljaa näkyä ikääntymisen merkkejä, minkä vuoksi ei ole ollenkaan haitaksi, jos meikkivoidekin on hieman hoitava.
Giordani Gold Age Defying

Age Defying -meikkivoide lupaa patisi tietysti tasoittaa ihonväriä mutta myös saamaan ihon näyttämään nuorekkaammalta. Meikkivoide sisältää harvinaista ja ylellistä valkoista tryffeliuutetta, jolla on antioksidanttisia ominaisuuksia, mikä vetoaa minuun tietysti täysin. Kun meikkivoide sitten vielä lupaa kirkastaakin ihoa sekä jättää sille pehmeän ja sileän lopputuloksen, ei uteliaisuuteni voi olla heräämättä.

Giordani Gold Age Defying

Iholleni kuuluu tällä hetkellä melko hyvää, eikä näppykriiseilyä ole pienestä viimeaikaisesta stressistä tai muutamista suklaan ja sipsin täyteisistä illoista huolimatta näkynyt. Kasvoilla on kuitenkin kevyttä punoitusta ja tahdon aina tasoittaa pisamiani pois näkyvistä. Tummat silmänaluseni ovat ikikirous, joihin tämä hieman kiireinen elämä ei ainakaan auta yhtään.

Giordani Gold Age Defying

Minulla oli testattavani meikkivoiteen vaalein sävy Ivory, joka asettui vaalelalle iholleni varsin hyvin. Meikkivoiteen voidemainen, valoaheijastava koostumus sopii erityisen hyvin aikuisemmalle ja kuivemmalle iholle, jolla se tasoittaa ihon sävyä melko hyvin ja jättää sen varsin heleäksi. Omalla iholleni meikkivoide riitti muuten peittämään hyvin, mutta tummat silmänaluset jäivät yhä sinertämään sen alta, minkä vuoksi niille oli lisättävä meikkivoiteen jälkeen hieman peiteainetta (kuten aina).

Giordani Gold Age Defying

En laittanut iholle meikinpohjustajaa, mutta innostuin yrittämään kerrostaa meikkivoidetta jopa hieman liikaakin, minkä vuoksi muutama laajentunut ihohuokonen tuli esiin. Meikkivoiteen koostumus oli kuitenkin sen verran voidemainen ja kosteuttava, ettei se jäänyt ihon kuivimmillekaan alueille raskaana.

Giordani Gold Age Defying

Pidin meikkivoiteen jättämästä heleästä pinnasta, mutta koska en voi sietää pienintäkään klähmäisyyttä tai tahmaisuutta, taputtelin meikkivoiteen irtopuuterilla rasvattoman tuntuiseksi. Ilman sitä meikkini ei kestäisi läpi päivän siistinä, joten jos vaihtoehtona ovat hieman kuiva iho tai sottainen meikkipohja valitsen ehdottomasti sen pienen kuivuuden.


Giordani Gold Age Defying

Lopputulos oli meikkipohjan viimeistelyn jälkeen edelleen  kovasti makuuni: Peittävyys oli hyvä, meikkipohja ei tuntunut raskaalta ja kesti kauniina iltaan asti. Vaikka oma ihoni ei kovin juonteinen silmänympäryksien alkavia ikääntymisen merkkejä lukuunottamatta vielä ole uskoisin, että tämän voidemainen ja valoa heijastava koostumus sopii loistavasti sille hieman enemmänkin vuosirenkaita kartuttaneelle iholle. Varsin pätevä tapaus, siis!

Giordani Gold Age Defying

 

Onko jollakin muulla antaa hyviä vinkkejä ja omakohtaisia kokemuksia toimivista aikuisemman ihon meikkivoiteista?

Oriflame Giordani Gold Age Defying SPF 8 -meikkivoiteella on hintaa 29 euroa.

Kommentit (1)
  1. Täydellinen meikkipohja Beautyblender-jipolla - Kauneus & Terveys -blogit
    14.7.2016, 19:45

    […] on ollut tällä hetkellä pääsääntöisesti käytössä erinomaisesti kasvoilleni levittyvä Oriflamen ravitseva meikkivoide, joka kosteuttaa kuivuuteen taipuvaista ihoani ihanasti ja luo sille heleän lopputuloksen. Koska […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *