Kaikkein tehokkain hopeashampoo: Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo

Vaaleahiuksisena olen jatkuvasti kiinnostunut kokeilemaan uusia hopeashampoita ja hopeahoitoaineita. Kuulen mielelläni suosituksia hyvistä tuotteista ja eräs aivan valtavan määrän kehuja kerännyt hopeashampoo oli jo pidemmän aikaa kutkutellut mieleni perukoilla ja houkutellut minua kokeilemaan sitä.

Fudge Clean Blonde Violet hopeashampoo hopeahoitoaine

Olen kuullut Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoosta niin paljon kehuja, että olin jo ennen tuotteen kokeilua ollut varma, että kyseessä on maailman tehokkain hopeashampoo. Olin ollut siitä jopa niin varma, että olin jo pidemmän aikaa suomalaisen kollegani kanssa painostanut yrityksemme sisäänottoa päivittämään Fudge-tuotevalikoimamme ja lisäämään kyseisen hopeashampoon ja hopeahoitoaineen siihen.

Fudge Clean Blonde Violet hopeashampoo hopeahoitoaine

Kun tuotteet sitten vihdoin saatiin Elevenille myyntiin, olin hetkessä klikannut ne ostoskoriini. Sormeni suorastaan syyhysivät päästä käsiksi tähän kehuja keränneeseen parivaljakkoon!

Fudge Clean Blonde Violet hopeashampoo hopeahoitoaine

Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo on TODELLA runsaspigmenttistä. Pakkauksessa neuvotaan, että sen voi antaa vaikuttaa hiuksissa jopa viisi minuuttia, mutta itse uskalsin ensimmäisellä käyttökerralla pitää tuotetta tukassani tuskin puoltakaan miuuttia.

Fudge Clean Blonde Violet hopeashampoo hopeahoitoaine

Shampoota suositellaan käytettäväksi jopa suojakäsineiden kanssa enkä ihmettele, sillä runsaspigmenttisen koostumuksensa vuoksi se voi todellakin jämähtää käsiin ja luoda niihin mukavan violettisen vivahteen. Jos shampoon siis antaa vaikuttaa hiuksissa hetkenkin kannattaa varmistaa, että huuhtelee kätensä kunnolla välittömästi eikä shampoon pigmenttien anna imeytyä niihin vaikutusajan aikana.

Fudge Clean Blonde Violet hopeashampoo hopeahoitoaine

Tykkäsin tästä hopeashampoosta todella paljon, sillä tämä todellakin on tehokkain koskaan kokeilemani hopeashampoo. Itse en tosin halua käyttää tätä kovin usein juurikin tämän tehokkuuden vuoksi, sillä minulle itseasiassa riittäisi vähempipigmenttisempikin koostumus. Oma tyveni on nimittäin pituuksia ja latvoja tummempi, joten liiallinen violettisten pigmenttien latominen siihen saattaa jopa samentaa hiusten sävyä liikaa.

Fudge Clean Blonde Violet hopeashampoo hopeahoitoaine

Jos haussa kuitenkin on aivan erityisen tehokkaasti sävyä taittava hopeashampoo, niin tämä tuote on kyllä ansainnut maineensa ja suosittelen tätä suuresti.

Fudge Clean Blonde Violet hopeashampoo hopeahoitoaine

Ostin samalla kokeiluun myös tuotteen parina kulkevan Fudge Clean Blonde Violet Toning Conditioner* -hoitoaineen, josta olen myös tykännyt todella kovasti.

Fudge Clean Blonde Violet hopeashampoo hopeahoitoaine

Koska shampoo on niin intensiivisen pigmenttistä, on hoitoaineen kanssa otettu hieman iisimmin. Senhän on kuitenkin tarkoitus täydentää shampoon vaikutusta ja mikäli senkin koostumus olisi yhtä runsaspigmenttistä, ei se olisi enää hopeahoitoaine vaan sävynaamio, joka värjäisi tukan nopeasti violetiksi sen sijaan, että se vain tyytyisi neutralisoimaan niitä ei-toivottuja kellertäviä vivahteita.

Fudge Clean Blonde Violet hopeashampoo hopeahoitoaine

Koska shampoo on niin tehokas, olen käyttänyt sitä harvemmin kuin tätä hoitoainetta. Hoitoaine neutralisoi kellertäviä vivahteita sopivasti ja selvittää samalla tukkaani lätsäyttämättä sitä liikaa. Hoitoaine onkin tuntunut sellaiselta hyvältä perushoitoaineelta, joka tekee hiuksista sopivan kosteutetut, pehmeät sekä kiiltävät ja sopii siksi täydellisesti jatkuvaan käyttöön.

Fudge Clean Blonde Violet hopeashampoo hopeahoitoaine

Ymmärrän siis täysin, miksi Fudgen hopeashampoo on saanut niin paljon kehuja ja voin yhtyä sitä kehuvaan kuoroon. Minulta menee myös hurraa-huuto sen hoitoainekaverille, joka sopii omiin tarpeisiini loistavasti.

Fudge-tuotteet löytyvät myynnistä täältä.*

Fudge Clean Blonde Violet hopeashampoo hopeahoitoaine

Ovatko Fudge Clean Blonde -tuotteet teille tuttuja?

 

EDIT: Olemassa on jotain vielä Fudgeakin parempaa ja se kulkee nimellä Fanola No Yellow Shampoo. Tästä maailman parhaasta hopeashampoosta löytyy postaus täältä.

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

 

Kommentit (16)
  1. Tilasin hulluilta päiviltä itselleni ensimmäisen Fudgeni. Itselläni on pari kohtaa päässä, jotka vaalenevat todella huonosti ja ovat oma pieni murheenkryynini. Pitäisi varmaan vaalentaa niitä ihan erikseen. Itse odotan jopa tuota liian violettia lopputulosta, sillä tykkään hennon violetista ja sinisestä hiuksesta. Hullareiden pakettia odotellessa. Ihan kamalaa, kun en ole tottunut tilamaan hulluilta päiviltä, mutta nyt on ensimmäiset hullarit sen jälkeen, kun Oulun Stockmann lopetti.

    1. Toivottavasti tykkäät ja toimii hyvin hiuksissasi! 🙂

  2. Moi! Taittaako nämä keltaisen sävyjä myös värjäämättömästä tukasta? Minulla on nyt oman värin kasvatusprojekti meneillään ja hakusessa uudet tuotteet, joilla pitää oma väri nättinä. Nyt latvoissa on vielä blondauksen jälkiä, ja pelkään että hopeashampoolla ne vain korostuvat, jos shampoo ei tartu värjäämättömiin hiuksiin/tyveen ollenkaan.

    1. Taittaa sävyä riippumatta siitä, mitä alla on. Hopeatuotteiden ideana on lisätä hiuksen pinnalle violettisia pigmenttejä, joten niille ei ole väliä millään lailla, onko alla oleva sävy purkista vai luonnollinen. 🙂 (Toki jos latvat ovat vaaleammat tai huokoisemmat vaalennusten jäljiltä niin niihin voi napata sävyn tiukemmin.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *