Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Kaikkein tehokkain hopeashampoo: Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo

*Sis. mainoslinkkejä

Vaaleahiuksisena olen jatkuvasti kiinnostunut kokeilemaan uusia hopeashampoita ja hopeahoitoaineita. Kuulen mielelläni suosituksia hyvistä tuotteista ja eräs aivan valtavan määrän kehuja kerännyt hopeashampoo oli jo pidemmän aikaa kutkutellut mieleni perukoilla ja houkutellut minua kokeilemaan sitä.

Fudge Clean Blonde Violet hopeashampoo hopeahoitoaine

Olen kuullut Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoosta* niin paljon kehuja, että olin jo ennen tuotteen kokeilua ollut varma, että kyseessä on maailman tehokkain hopeashampoo. Olin ollut siitä jopa niin varma, että olin jo pidemmän aikaa suomalaisen kollegani kanssa painostanut yrityksemme sisäänottoa päivittämään Fudge-tuotevalikoimamme ja lisäämään kyseisen hopeashampoon ja hopeahoitoaineen siihen.

Fudge Clean Blonde Violet hopeashampoo hopeahoitoaine

Kun tuotteet sitten vihdoin saatiin elevenille myyntiin, olin hetkessä klikannut ne ostoskoriini. Sormeni suorastaan syyhysivät päästä käsiksi tähän kehuja keränneeseen parivaljakkoon!

Fudge Clean Blonde Violet hopeashampoo hopeahoitoaine

Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo on TODELLA runsaspigmenttistä. Pakkauksessa neuvotaan, että sen voi antaa vaikuttaa hiuksissa jopa viisi minuuttia, mutta itse uskalsin ensimmäisellä käyttökerralla pitää tuotetta tukassani tuskin puoltakaan miuuttia.

Fudge Clean Blonde Violet hopeashampoo hopeahoitoaine

Shampoota suositellaan käytettäväksi jopa suojakäsineiden kanssa enkä ihmettele, sillä runsaspigmenttisen koostumuksensa vuoksi se voi todellakin jämähtää käsiin ja luoda niihin mukavan violettisen vivahteen. Jos shampoon siis antaa vaikuttaa hiuksissa hetkenkin kannattaa varmistaa, että huuhtelee kätensä kunnolla välittömästi eikä shampoon pigmenttien anna imeytyä niihin vaikutusajan aikana.

Fudge Clean Blonde Violet hopeashampoo hopeahoitoaine

Tykkäsin tästä hopeashampoosta todella paljon, sillä tämä todellakin on tehokkain koskaan kokeilemani hopeashampoo. Itse en tosin halua käyttää tätä kovin usein juurikin tämän tehokkuuden vuoksi, sillä minulle itseasiassa riittäisi vähempipigmenttisempikin koostumus. Oma tyveni on nimittäin pituuksia ja latvoja tummempi, joten liiallinen violettisten pigmenttien latominen siihen saattaa jopa samentaa hiusten sävyä liikaa.

Fudge Clean Blonde Violet hopeashampoo hopeahoitoaine

Jos haussa kuitenkin on aivan erityisen tehokkaasti sävyä taittava hopeashampoo, niin tämä tuote on kyllä ansainnut maineensa ja suosittelen tätä suuresti.

Fudge Clean Blonde Violet hopeashampoo hopeahoitoaine

Ostin samalla kokeiluun myös tuotteen parina kulkevan Fudge Clean Blonde Violet Toning Conditioner* -hoitoaineen, josta olen myös tykännyt todella kovasti.

Fudge Clean Blonde Violet hopeashampoo hopeahoitoaine

Koska shampoo on niin intensiivisen pigmenttistä, on hoitoaineen kanssa otettu hieman iisimmin. Senhän on kuitenkin tarkoitus täydentää shampoon vaikutusta ja mikäli senkin koostumus olisi yhtä runsaspigmenttistä, ei se olisi enää hopeahoitoaine vaan sävynaamio, joka värjäisi tukan nopeasti violetiksi sen sijaan, että se vain tyytyisi neutralisoimaan niitä ei-toivottuja kellertäviä vivahteita.

Fudge Clean Blonde Violet hopeashampoo hopeahoitoaine

Koska shampoo on niin tehokas, olen käyttänyt sitä harvemmin kuin tätä hoitoainetta. Hoitoaine neutralisoi kellertäviä vivahteita sopivasti ja selvittää samalla tukkaani lätsäyttämättä sitä liikaa. Hoitoaine onkin tuntunut sellaiselta hyvältä perushoitoaineelta, joka tekee hiuksista sopivan kosteutetut, pehmeät sekä kiiltävät ja sopii siksi täydellisesti jatkuvaan käyttöön.

Fudge Clean Blonde Violet hopeashampoo hopeahoitoaine

Ymmärrän siis täysin, miksi Fudgen hopeashampoo on saanut niin paljon kehuja ja voin yhtyä sitä kehuvaan kuoroon. Minulta menee myös hurraa-huuto sen hoitoainekaverille, joka sopii omiin tarpeisiini loistavasti.

Fudge Clean Blonde Violet hopeashampoo hopeahoitoaine

Ovatko Fudge Clean Blonde -tuotteet teille tuttuja?

Fudge Clean Blonde -tuotteita ja muita Fudge-tuotteita myy Suomessa eleven.fi ja koko tuotevalikoima löytyy täältä*.

EDIT: Olemassa on jotain vielä Fudgeakin parempaa ja se kulkee nimellä Fanola No Yellow Shampoo. Tästä maailman parhaasta hopeashampoosta löytyy postaus täältä.

Kommentit (16)

 1. panda

  Kiitos vinkistä, täytyypi kokeilla. Olen etsinyt jotain todella tehokasta hopeashampoota, mulla on vaaleaksi värjätyt hiukset mutta punapigmenttiä reilusti alla jonka takia hiukset rupeaa kellertää jo puolentoistaviikon jälkeen värjäyksestä vaikka olenkin käyttänyt hopeashampoota. Jännä sinänsä kun lapsena minulla oli aivan vaaleat hiukset jotka sitten myöhemmin tummui maantienruskeiksi 😀 punapigmenttisyys kulkee kyllä suvussa ja se on ovelasti piiloutunut oikean hiusvärini alle ja vasta värjätessä ensikertaa vaaleiksi huomattiin kuinka hiukset alkoi loistaa kellertävän kultaisena sen sijaan että olisi ollut vaalea… Tässä on kokeiltu jo monenmoista hopeashampoota ja keinot alkaa käymään vähiin joten on aina kiva törmätä sellaiseen jota ei ole vielä kokeillut 😀

 2. Jenni

  On muuten tehokas ja hyvä 🙂 Olen tosin löytänyt vieläkin voimakkaamman ja halvemman, Inebrya Ice Cream No-Yellow shampoo, tää tekee tukastani suoraan sinisen jos jää liian kauaksi aikaa!

 3. pallonenä

  Onpa ihanaa, että sinäkin vihdoin testasit tätä! Olen hiukan odottanutkin, että sinulla iskisi inspiraatio juuri tämän tuotteen – erityisesti shampoon – suhteen 🙂

  Voisiko olla mahdollista, että saisimme nähdä shampoosta ennen ja jälkeen kuvat sinun hiuksissasi? Siis että näkisi vaikutuksen ihan livenä. Kiinnostasi todella kovasti.

  • Virve Vee

   Postauksesta jäivät kuvat puuttumaan, sillä käytän oikeastaan jokaisen pesukerran yhteydessä aina jotain hopeatuotetta, jotta hiussävy pysyy yllä. En ole siis halunnut olla pidempään ilman hopeatuotteita ja elää kellertävällä tukalla, minkä vuoksi minulla ei oikein ole tarjota mitään konkreettisia ennen ja jälkeen kuvia. Katsotaan, jos kuitenkin saan blogin vuoksi uhrauduttua vielä… 😀

  • pallonenä

   Hih 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *