Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

From Poland With Love

Hei kaikille ja terveisiä tällä kertaa Puolasta!

Luvassa on viikko löhöilyä, rennosti ottamista ja mukavaa parisuhdehengailua minulle uudessa, mutta Englantilaistuneelle Herrasmiehelle hyvin tutussa kohteessa.

Maan ostosmahdollisuuksia on kehuttu minulle paljon, joten tämän Inglotin kotimaan kosmetiikkatarjontakin on ehdottomasti tarkastettava.

Onko joku käynyt Puolassa aiemmin? Mitä olette tykänneet? Millaisia ostoksia olette tehneet?

Mikäli teillä on antaa minulle Varsovan-vinkkejä niin heittäkäähän ne kehiin nyt!

PS. Pahoittelen, jos en pääse kovin usein julkaisemaan kommenttejanne, sillä elän täällä nettitikun varassa, joka muuten BTW on muuttanut bloggerinikin puolaksi… No, onneksi postauksia on tullut tehtyä vuosien varrella sen verran monta, että homma sujuu millä näyttökielellä tahansa.

Kommentit (16)

  1. Anonyymi

    Viikko Varsovassa oman herrasmiehen kanssa heinäkuussa. Parasta reissulla oli Warsaw behind the scenes tour (http://www.warsawscenes.com/) Tämä heebo haki meidät suoraan hotellilta Fiatillaan ja ajelutti ympäri kaupunkia näyttäen sen historiaa ja paikkoja, joita tavisturistina ei löytäisi ikikuuna päivänä. Kävimme myös syömässä aidossa maitobaarissa, jossa tarjoilijatädit eivät puhuneet englantia. Ruokana oli mm. lehmän mahalaukkukeittoa! Suosittelen todella lämpimästi, opas puhuu erittäin hyvää englantia ja on kaiken lisäksi aivan mahtava persoona. Menkää menkää!

  2. Anonyymi

    Palasin eilen Varsovasta ja tykkäsin kovasti! Zlote Tarasy ja Arkadia olivat parhaita ostoskeskuksia. Douglasista, Rossmanista ja Inglotista rohmusin kosmetiikkaa 🙂 Sephora oli kyllä melko kallis eikä siellä edes ollut niin loistava valikoima… E.Wedelin suklaita kannattaa tuoda tuliasiksi!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *