Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

From Gina Tricot

Melkein kaikilta massavaateketjuilta löytyvät omat halpismeikit. Tartun niihin ostomielessä harvoin, vaikka ihastelenkin niitä ohimennessäni usein.
Tällä kertaa sain Gina Tricotilta kokeiltavakseni muutamia meikkejä, joiden joukossa oli pari ihanaa kynsilakkaa (3,95 €), joihin minun oli heti tartuttava.
Vaaleanpunainen 168 Ice Pink näytti niin ihastuttavan herkän vaaleanpunaiselta, etten voinut vastustaa sitä hetkeäkään vaan halusin heti lakata sillä kynteni.
Ja voi, kuinka suloisen väriseltä se kynsissä näyttikään! Juuri sellaiselta ihanan hempeän vaaleanpunaiselta, joka oli tyylikäs, muttei lian pliisu tai liian räväkkä.
Lakan ongelmana oli kuitenkin sen läpikuultavuus ja sainkin sutia sitä kynsilleni kolme kerrosta voidakseni sanoa olevani vihdoin täysin tyytyväinen sen aikaansaamaan peittoon.
Sävy 178 Peach Coctail oli minusta aivan ihanan kesäinen väri.
 
Minun on jotenkin kamalan hankala kuvailla tätä sävyä, sillä tämä on punainen, mutta jotenkin sellainen hieman oranssihtava ja valju sellainen, mutta silti niin ihana ja kesäinen. Tämä näyttää varmasti aivan upealta ruskettunutta ihoa vasten!

 Tämä sävy puolestaan oli peittävä jo yhdellä kerroksella, mikä oli erityisesti mieleeni. Mitä vähemmän lakkakerroksia sitä vähemmän vaivaa ja mitä vähemmän vaivaa sen parempi.
Lakoissa oli minun makuuni ehkä hieman turhankin ohut sivellin, mutta toisaalta ohuella siveltimellä sai siistiä ja tarkkaa jälkeä helposti. Lakoissa on myös ollut hyvä kestävyys.
Sain kokeiluuni myös merkin lakanpoistopurkin (5,95 €). En ole aiempien kokemuksieni perusteella ollut innostunut näistä, mutta kokeilin purkin kuitenkin.


 Purkki oli makuuni ainakin tarpeeksi märkä ja sen pehmuste oli yllättävän pehmeä. Tavalliset lakkailut lähtivät helposti, mutta glitterilakkojen kanssa kohdattiin taas tietty ongelma: pehmuste tarttuu glittereihin ja lähtee murustumaan. Tällainen purkki on kuitenkin varmasti kätevä tavallisissa lakkailuissa jos esimerkiksi tarvitsee korjata vain yhden kynnen lakkailut. Muuten koin aivan turhaksi liuottaa koko sormea kuivattavassa ja tujussa liuottimessa. Poistoaineessa oli ihan ok tuoksu, eli jos minun täytyisi suositella jotain kohtuuhintaisa purkkia sellaiselle, joka tahtoisi näitä kokeilla, voisin hyvinkin kehottaa kokeilemaan juurikin tätä hinnan ollessa oikein sopiva laatuun nähden.
Oletteko te kokeilleet Gina Tricotin meikkejä? Oletteko tehneet löytöjä?

Kommentit (9)

 1. Natalia

  Ihanat lakat, edulliset ja sävyt todella kivat.
  Nyt pakko saada se Peach cocktail. Minusta se on täydellinen roosa-koralli.

  Check out my blog, please! 🙂
  http://unredmenot.blogspot.fi/

 2. Prunella

  Mä kanssa olen yllättynyt Ginan luomivärien kermaisesta pigmenttisyydestä, samaten nuo jo mainut äärimmäisen pigmenttiset huulikiillot ovat makuuni ja minulla onkin melkein kaikki sävyt. Kynsilakkojakin löytyy muutama.

 3. Micah╝

  Löysin omaan makuuni ihanan kylmän purkka pinkin poskipunan ja vielä luomiväri valikoimasta! Kaiken makeuden lisäksi se oli punaisen lapun tarjouksessa, joten hintaa oli vaivaiset 1,5 euroa!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *