Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Se edullinen FOREO: uusi FOREO LUNA Play Plus

*Sis. mainoslinkkejä

Aika moni varmasti tietää, että meikäläinen on mieletön FOREO-fani. FOREO LUNA -ihonpuhdistuslaite on kuulunut vakkarituotteisiini jo kahden vuoden ajan ja olen ehtinyt siinä ajassa käyttää niin ensimmäisen sukupolven kuin toisenkin sukupolven FOREO LUNA Mini -laitteita sekä toisen sukupolven FOREO LUNA 2 -laitetta, joista jälkimmäisin on nyt ollut minulla jo noin vuoden ajan.

Kuva: foreo.com
Kuva: foreo.com

En luopuisi mikrovärähtelyn avulla ihoani puhdistavasta FOREO-laitteestani missään tapauksessa, sillä huomaan hyvin selkeän eron ihossani, jos syystä tai toisesta olen muutamia päiviä käyttämättä laitetta. Kun käytän laitetta, pysyy ihoni kirkkaamman ja heleämmän näköisenä, mutta jos sen käytössä on taukoa, tulee ihosta sameampi ja erityisesti nenän alueelle ilmestyy lisää mustapäitä.

Hehkutan kaikille FOREO-laitettani, sillä se on minusta mielettömän näppärä. Perus LUNA-mallin akku kestää jopa 450 käyttökertaa tunnin USB-latauksella, eli laitetta tarvitsee ladata noin kerran vuodessa. Tämä on mieletöntä luksusta verrattuna aiemmin käyttämääni Clarisonic-kasvoharjaan, jota sai olla latailemassa muutaman viikon välein ja lataukseen meni pitkään aikaa. Vanha kasvoharja vielä painoikin reippaasti enemmän ja vaihtopäitäkin sai olla ostamassa aina välillä uusia. Nykyään ajatus Clarisonicista tuntuukin suorastaan kivikautiselta FOREO-laitteeseen verrattuna!

FOREO LUNA Play
Kuva: foreo.com

Suosittelen kaikille aina FOREO-laitetta, mutta monet empivät sen ostoa, sillä laitteella on toki hintaa. Mallista riippuen FOREO-laitteesta voikin joutua pulittamaan 100-180 euroa.

FOREO on toki tuonut markkinoille myös kätevän, aiemmin esittelemäni FOREO LUNA Play -mallin, jota ei voi ladata, mutta jonka akku kestää vain noin 100 minuuttia käyttöä ja jolla on hintaa vain parikymmentä euroa. Kompakti laite kulkee kuitenkin kätevästi mukana matkalla ja sen avulla on näppärää kokeilla, innostuisiko FOREO-laitteesta.

Kuva: foreo.com
Kuva: foreo.com

Olin innoissani jo tuosta keksinnöstä, mutta nyt minulla on ilo hihkua, että FOREO on kehittänyt jotain vieläkin parempaa.

Merkki on nimittäin lanseerannut juuri uuden FOREO LUNA Play Plus* -laitteen, joka on aivan täydellinen tuote niille, jotka haluavat saada edullisemmalla hinnalla FOREO-laitteen, jossa on kuitenkin pitkä käyttöikä.

Kuva: foreo.com
Kuva: foreo.com

FOREO LUNA Play Plus* on tavallista, vanulapun kokoista LUNA Play -laitetta hieman isompi ja siinä on aavistuksen pidemmät harjakset, mutta tämä uusi kätevä kaveri toimii yhdellä AAA-paristolla! Paristo antaa laitteelle n. 400 minuuttia käyttöaikaa, eli kerran päivässä käytettynä yli vuoden ja pariston voi vaihtaa. Parasta on tietysti, että tämä uusi versio on ladattavaa mallia edullisempi ja kustantaa vain hieman alle 50 euroa.

Hei haloo, onko aivan mieletöntä?!?

Olen ollut aivan fiiliksissä koko päivän, sillä saimme tuotteet meille juuri tänään myyntiin. Olen halunnut hihkua näiden laitteiden iloa kaikille, sillä kiitos uuden laitteen hinnan ja kätevän paristokäyttöisen mekanismin, on tämä täydellinen tuote niille, jotka eivät ole valmiita maksamaan laitteestaan kovaa hintaa tai niille, jotka tahtoisivat antaa laitteen lahjaksi jollekin, mutta sen hinta hirvittää.

Kuva: foreo.com
Kuva: foreo.com

Tämä kätevä malli sopii loistavasti mukaan myös matkalle, sillä se on hieman tavallista mallia kompaktimpi, mutta ei yhtä pieni kuin LUNA PLAY tai ladattava LUNA GO, joista jälkimmäisessä puolestaan on puhdistuspintojen lisäksi myös anti-age-pinta ja omalle ihotyypille kustomoidut harjakset.

Olin tästä keksinnöstä niin innoissani, että minun olikin heti pakko tulla jakamaan sen riemua teillekin, sillä tiedän monen pohtineen FOREO-laitteen ostoa.

FOREO-tuotteita voi ostaa verkossa eleveniltä täältä*.

Kuva: foreo.com
Kuva: foreo.com

Kuka muu innostui tästä keksinnöstä yhtä kovasti?

Kommentit (42)

 1. Ärrä

  Kaksoispuhdistuksen ihmeellistä maailmaa opetellessa (käytössä herbinan maito ja lopuks vaahto) kysynkin, et tulisko tätä käyttää ekassa vai tokassa puhdistusvaiheessa? 🙂

  • Virve Vee

   Minä käytän tätä nimeomaan kakkosvaiheessa, kun iholta on jo puhdistettu meikki. Silloin tämä pääsee puhdistamaan nimenomaan ihoa tehokkaasti eikä vain irrottamaan meikkiä. 🙂

 2. minde89

  Jes tänään pääsee testiin ekaa kertaa uusi foreo ! Mikähän tämä paketissa mukana tullut scratch-läpyskä on?

 3. Inkeri

  Ra-kas-tan!!! Mulla on ollut nyt tämä käytössä 3 päivää ja iho ei ole ikinä tuntunut näin puhtaalta! Myös sitkeässä olleet hormoniperäiset tukkeumat poskissa ja otsassa alkaa olla historiaa! Jopa poikaystävä silitteli poskea ja sanoi että tuntuu niin puhtaalta 😀

 4. Ärrä

  Pyytäisin apua Foreo luna 2:n valinnassa. Rakastuin tähän pieneen ihmeeseen, mutta nyt kaipaan lisäks toista foreoa ja ajattelin panostaa isompaan. Mut en oo varma mikä ihotyyppi ois paras!

  Mun iho on etenkin pinnalta kuiva, kulmakarvojen ja huulien ympäriltä välillä ihan hilseilee. Toisaalta sit taas kauttaaltaan kasvoissa on epäpuhtauksia ja näppylöitä, poskissa, ohimoilla, otsassa ym saattaa olla muutamia finnejä. Verisuonet on tosi pinnassa. Sit toisaalta iho on myös helposti rasvottuva ja kiiltää helpolla, etenkin silmälasien kans ongelmallinen tuo nenänseutu. Kaiken tän kruunaa herkkyys! Iho punottaa helpolla, ärtyy jos hankaan, kipristelee inhottavasti etenkin pesun jälkeen.

  Mietin herkän ihon ja sekaihon välillä, kumpi täs nyt ois loppupeleissä paras

  • Virve Vee

   Suosittelisin itseasiassa kompromissia eli normaalin ihon laitetta. Siinä on pehmeät harjakset, jotka eivät kovin helpolla ärsytä herkkää ihoa (varsinkaan kun tehoa voi laskea 12 portaisessa asteikossa) ja sekaihon laitteen jämäkämmät harjakset voivat tuntua tujummalta. Herkän ihon laite saattaa taas tuntua siltä, ettei se riitä epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Minulla on itselläni tuo normaali-ihon versio ja olen kärsinyt sen kanssa läpi niin talvella kuivuuttaan hilselevän ihon kuin epäpuhtauksienkin valtaaman ihon kanssa ja on minusta aivan loistava vaihtoehto lähes kaikille. 🙂

  • Ärrä

   Kiitos! Tää ei ois tullu mieleenkään! Nyt ku vaan malttais odottaa seuraavaa tarjousta eikä ostas täydellä hinnalla 😀

   Mä oon vähä hämilläni tosta anti aging puolesta. Ikää kohta 30 ja syytä ois ruveta käyttään, mut en tiedä MITÄ mun pitäs sillä imeyttää, naamarasvaako? Käytän lumenen hyaluronitippoja ja kasvorasvaa.

  • Virve Vee

   Anti-Aging-pinnan avulla voi esimerkiksi imeyttää juuri tuota mainitsemaasi seerumia. Voi siis käyttää heti seerumin levityksen jälkeen ennen kosteusvoidetta. Kolmen kympin kynnyksellä tärkeintä on juuri ennaltaehkäistä juonteita kosteuttamalla ihoa hyvin ja käyttämällä antioksidanttisia tuotteita. Tuossa Lumenen seerumissa on C-vitamiinia, eli on antioksidanttinen. 🙂

 5. Elluski

  Huomasin, että kirjoitit tuossa tekstissä: ”Perus LUNA-mallin akku kestää jopa 450 latauskertaa tunnin USB-latauksella”, tarkoitit varmaan että 450 käyttökertaa, eikös..? Ps. Täällä muuten myös yksi korealaiseen kosmetiikkaan blogiasi seuraamalla hurahtanut, ebay:hin sitä myötä tutustunut sekä Paypal:iin kirjautunut lukija 😀 (Niin ja myös onnellinen kohta 4 kk ”vanhan” foreo-laitteen omistaja, joka sekin siis tuli hommattua suosituksestasi…Eli iso kiitos mielenkiintoisesta blogistasi!)

  • Virve Vee

   Aaah, kiitos että huomasit ajatusvirheeni, juuri niin siinä piti lukea. Korjaan. 🙂 Ja ihanaa kuulla, että blogin kautta käyttöön on päätynyt uusia tuotteita ja juttuja! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *