Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

”For some people the sun never goes down…”

Onni voi olla aamuinen hetki oman kullan kainalossa.

Onni voi olla iltapäivä auringonpaisteessa.

Onni voi olla kolmen tunnin automatka ystävien kanssa Kaija Koota laulaen.

Onni voi olla puolen tunnin juoksulenkki sateen jäljiltä raikkaassa metsässä.

Aina onnen hetkiä ei voi mitata kellolla. Toisaalta josksus on hetkiä, jolloin onnea nimenomaan voi mitata juurikin kellolla.

Sellainen hetki voi olla esimerkiksi silloin, kuin yksi lempparikaupoistasi lähettää sinulle kellon ja olet täynnä iloa ja onnea, koska se on niin söpö ja sopii niin hyvin yhteen kynsilakkasi kanssa.

Olen tehnyt varsin selväksi rakkauteni Ruotsista lähtöisin olevaa ja Suomeenkin juuri ensimmäisen liikkeensä avannutta Ur&Pennin kello- ja koruliikettä kohtaan ja voin kertoa, että oli todellista onnea ja riemua, kun firma kysyi, saisivatko he lähettää minulle uutuuksiaan.

”Tahdon, kyllä, juu!!!” (vai mitä siellä alttarilla nyt yleensä onnensekaisin kyynelein huudetaankaan.)

En siis usko, että kukaan pahastuu, jos postauksien lomassa vilahtelee silloin tällöin taas meikkeihin ja kynsilakkoihin sopivia koruja?

Tällä kertaa postauksessa vilahtaa täydellisesti Color Clubin Diva Driver -kynsilakkani kanssa yhteen mätsäävä Jet Set -merkin Smoothie-kello. Kuinka ihana idea onkaan pukeutua muuten esimerkiksi valkoiseen kellon hihna mukaan lukien ja mätsätä kynnet kellotaulun väriin!

Jet Set -merkin kellot ovat olleet Ruotsissa jo pidemmän aikaa mieletön trendi värikkäine muovirannekkeineen ja kellotauluineen, mutta nyt kovien muovisten versioden rinnalle on tullut pehmeästä silikonista tehtyllä hihnalla varustettu Smoothie-mallisto, josta löytyy vaikka mitä herkkuvärejä herkkunimineen. Minusta ainakin on ihanaa, että kelloni mallin nimi voi olla Strawberry Stream, Chocolate Chic, Vanilla Vain tai Licorise Love. Itseasiassa värivaihtoehtoja on tarjolla 15!

Olen katsellut merkin strassein koristeltuja, minun mittapuullani ylisuuria ja värikkäitä kelloja töissä varsinkin ruotsalaisten ranteissa kaiholla, mutta minun on täytynyt myöntää, että strassein koristeltujen kellotaulujen lähemmäs 600 kruunun hinta on ollut minulle hieman liian kova. En ole varma näiden Smoothie-kellojen Suomen hinnasta (varmasti kuuden kympin hujakoilla?), mutta nyt kun sain tämän pehmeähihnaisen Smoothieni käteeni voi hyvinkin olla, ettei tämä jää viimeiseksi Jet Set -kellokseni…

Päivän kysymys kuuluukin, onko teillä käytössänne aina sama kello, vai useita kelloja tilanteen ja asun mukaan? Lasketteko kellon vaihtuvaksi asusteeksi vai muuten vaan must have -jutuksi? Ja millaisista kelloistate ylipäätänsä pidätte?

Promootioyhteistyö

Kommentit (7)

  1. Anonyymi

    Haha, tämä oli kyllä niin mainos kun vain olla voi! Hyvin uppos meikäläiseen kun aloin jo suunnitella tuollaisen kellon hankkimista kunnes palauduin maan pinnalle ja mietin ostaisinko tuollaista kelloa jos en olisi nähnyt tätä mainosta. Vastaus: En todellakaan ostaisi.

  2. Anonyymi

    Hei ihan huippua, että Ur & Penn tulee Suomeenkin. Olen vuosien varrella ostanut parikin rannekelloa sieltä ja todella tyytyväinen ollut ostoksiini. Jetset ei oo mun juttu, vaikka söpö onkin, mutta onneks sieltä varmasti löytyy mullekin jotain. 🙂

    /Perrin

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *