Finnejä selässä ja rinnassa? Tämä tuote auttaa

Edes kosmetiikkabloggaajan elämä ei ole ongelmatonta, mitä esteettisen puolen asioihin tulee. Vähän aikaa sitten kerroin tuskailusta sisäänkasvaneiden säärikarvojen (tai tarkalleenottaen nilkkakarvojen) kanssa eivätkä ongelmani rajoitu niihin, sillä välillä ongelmaksi nousevat myös epäpuhtaudet ja tällä kertaa nimenomaan selän iholla.

En ole koskaan kärsinyt varsinaisesta backnesta eli selän aknesta, mutta  syystä tai toisesta erityisesti yläselkään saattaa välillä nousta näppyjä. Usein sinne kohoaa nimenomaan niitä ihonalaisia, isoja paukamia, jotka johtuvat hormonaalisista jutuista. Tavallisesti niitä nousee stressaavina aikoina ja täytyy myöntää, että vaikka ne eivät tunnu tai näytä kivoilta sielläkään, olen silti tyytyväinen, että ne nousevat mielummin sinne kuin kasvoilleni.

Olin jo toista kuukautta tuntenut, että yläselkään oli silloin tällöin ilmestynyt muutamia kohoumia, mutta koska näin talvella ne eivät varsinkaan liiemmin näy vaatteiden, en ollut jaksanut antaa niille huomiota. Kun vähän aikaa sitten kuitenkin siivoilin kosmetiikkajemmojani ja kävin läpi tuotteitani, bongasin niistä pullon, jonka olin jo unohtanut, mutta johon tartuin jälleen kiitollisena.

 Finnit selässä ja rinnassa Mario Badescu Special Cleansing Lotion O kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Mario Badescu Special Cleansin Lotion ”O” on nimenomaan selän ja rinnan alueen epäpuhtauksien hoitoon tarkoitettu tehotuote, jonka hankin jo pitkän aikaa sitten luettuani siitä ensin netistä paljon hyviä käyttökokemuksia ja kuultuani vielä työkaveriltanikin, kuinka nopeasti tuote sai hänen rinnan epäpuhtautensa katoamaan. Tuote toimi minullakin aivan loistavasti, mutta kun vartalon epäpuhtaudet eivät enää vaivanneet, jäi se sivuun.

Nyt se kuitenkin sattui sopivasti silmiini ja otin sen taas käyttöön aivan huikean hyvällä menestyksellä. Siinä missä selässäni vielä muutamia päiviä sitten tuntui kohoavia epäpuhtauksia ja pieniä näppyjä, ovat ne KAIKKI nyt jo muutamassa päivässä kadonneet. Mikään valtava kriisitila siellä ei tosiaan alunperinkään ollut päällä, mutta jo parikin kipeää finnipattia tuntuu ikävältä ja pienemmän näpyt eivät ainakaan paranna alueen estetiikkaa.

 Finnit selässä ja rinnassa Mario Badescu Special Cleansing Lotion O kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Tuotetta käytetään puhtalla iholla suihkun jälkeen pyyhkimällä hoidettava ihoalue sillä kostutetulla vanulapulla. Käsittelyn voi toistaa uudella vanulapulla tarvittaessa, jotta ihosta varmasti tulee puhdas. Jokaisen tuotteen hankkivan tulee pyhästi vannoa, ettei koskaan käytä tätä kasvojen iholla, sillä tässä on aivan hirveän tehokas koostumus, joka todellakin tappaa epäpuhtauksien pöpöt, mutta on kasvoille aivan liian tujua tavaraa.

Hoitotuotteen ainesosaluettelo koostuu vain viidestä ainesosasta ja heti veden jälkeen tulevat alkoholi ja kamferi, jotka todellakin voi haistaa tuotteen ainesosaluettelosta. Ainesosaluettelo on hurja, mutta minun selän ihoani se ei ole saanut kuivumaan, sillä se on auttanut niin lyhyessä ajassa niin paljon, ettei minun ole tarvinnut jatkaa sen käyttöä pitkään. Olen joskus käyttänyt sitä vain rinnan alueella ja siellä oli sama juttu.

 Finnit selässä ja rinnassa Mario Badescu Special Cleansing Lotion O kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Itseasiassa kiinnostuin tuotteesta  alunperin nimenomaan siksi, että kollegani, joka oli taistellut rintaan yhtäkkiä ilmestyneiden, sitkeästi paikallaan pysyvien epäpuhtauksien kanssa kertoi jo kahden käyttökerran jälkeen, kuinka näpyt olivat lähes täysin poissa ja minusta se kuulosti aivan uskomattomalta. Itse otin tuotteen tällä kertaa käyttöön selkäni hoitoon alkuviikosta ja jo neljässä päivässä tuntuu, että selän iho on puhdistunut. Aivan mieletöntä!

Jos jollakin on siis riesana epäpuhtaudet selän ja rinnustan iholla, niin tälle sisältönsä puolesta varsin alkukantaiselta kuulostavalle aineelle kannattaa antaa mahdollisuus. Mario Badescu Special Cleansin Lotion ”O” löytyy myynnistä täältä.* Merkin tuotteet eivät koreile pakkauksillaan tai viimeisillä innovaatioilla, mutta niiden sisältöä tuo usein hyvinkin vakuuttavia tuloksia ja vieläpä erittäin nopeasti.

Aiemman postaukseni kaikista Mario Badescun suosituista, epäpuhtaan ihon hoitoon kehitetyistä tuotteista voi lukea täältä. 

 Finnit selässä ja rinnassa Mario Badescu Special Cleansing Lotion O kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Onko jollakin muulla ollut riesana selän tai rinnan epäpuhtaudet?


Lue myös:
Näppyläihon rakkaus: Mario Badescu Acne Facial Cleanser

Epäpuhtaudet pois kasvovedellä? Kyllä!

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

Kommentit (5)
  1. Apua, tää tuli kun tilauksesta! Just kun piti joku päivä googlata, että mistä johtuu kun yläselkään ja rintakehään pukkaa jatkuvasti näppyä. Tätä on jatkunut kausittain jo tosi pitkään, mutta nyt kyllästyin ja ajattelin selvitellä. Ehkä kokeilen tätä ja lisäksi yritän selvittää alkutekijöitä. Kiitti taas vinkistä 🙂

    1. Jos päädyt kokeilemaan tätä, niin tulethan sitten kertomaan kokemuksia! 🙂

  2. Voiko käyttää kun imettää?

    1. Kaikissa raskauteen ja imetykseen liittyvissä asioissa suosittelen aina tarkistamaan lääkäriltä asian, sillä en ole perehtynyt niihin liittyviin asioihin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *