Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Findation.com

Eräs ihana lukijani vinkkasi minulle kuukausia sitten sivustosta, jonka arveli kiinnostavan lukijoitanikin. Tutkin sivustoa innolla ja päätin kertoa siitä teillekin, mutta minä lahopää unohdin koko homman. Hienoa.

Onneksi sivusto muistui taas mieleeni ja sain nyt vihdoin vinkattua siitä teillekin.

Findation.com on sivusto, joka auttaa löytämään oikean meikkivoidesävyn pohjautuen tietoihin siitä, mitä meikkivoidetta olet mistäkin merkistä ja missakin sävyssä aiemmin käyttänyt.

Find Foundation, eli Findation!

Sivustolta löytyy valtava määrä meikkivoidelaatuja Chanelista Dioriin ja Lorealista IsaDoraan ja löytyypä sieltä jopa Lumenekin!

Jos siis haussa on uusi meikkivoide ja tarvitset vinkkejä oikean sävyn löytämiseen, voi sivustolta saada niitä helposti. Jos osaat vielä nimetä useammankin aiemmin käyttämäsi sävyn, löytyy vastaavan kaltaisia sävyjä vieläkin paremmin.

Kiitos siis sivuston vinkanneelle Tytille!

Miltä sivusto teistä vaikuttaa? Oliko se jollekin teistä jo entuudestaan tuttu?

Kommentit (12)

 1. Maija

  Ei se nyt oikein. Syötin parikin minulle sopivaa meikkivoidetta, joista kaikki sattuvat olemaan oman sarjansa vaaleimpia, joten toi antaa mulle tulokseks vaan kaikkien sarjojen vaaleimmat. Kokemuksesta tiedän että Lily Lolon vaalein on ihan hiton tumma, Everyday Mineralsin taas haamunvalkoinen. Saamaansa tulosta voi arvioida klikkaamalla Is this a match? -kysymykseen jees tai nou, mut ei saa kertoa oliko se liian tumma vai vaalea tai ehdottaa koneelle matcheja. En ennusta pitkää elämää tälle.

  • Anonyymi

   Juuri näin meille super-kalpeille! Tummemmille ihosävyille varmaan toimii tuo palvelu, mutta kun itse kokeilin niin ehdotteli lähinnä vaaleimpia MAC sävyjä (jotka kaukana omasta pinkistä lumikki-hipiästäni). :/

   Ainoat Suomesta saatavat sopivat meikkivoiteet ovat minulle olleet aina vain Make up foreverin vaaleimmat sävyt (ja Illamasquan vaaleimmat mitä saa nykyään netin kautta). On se kumma kun ei mitkään muut merkit koskaan ala tekemään näitä todellisia lähes valkoisia sävyjä! Olisi jo korkea aika!

  • Maija

   Jos mineraalit kiinnostaa, niin Everyday Minerals ja Meow Minerals tekee molemmat lähestulkoon valkosia sävyjä. Ite ajattelin seuraavaksi kokeilla tota Illamasquaa, on sen verran houkutteleva brändi muutenkin.

 2. Chibi

  Aika samat tulokset antaa mitä näen kaupassa meikkiosastolla: sarjojen vaaleimpia sitä testataan, tummempia en edes vilkaise. nim. Kalkkilaivan kapteeni 😉

 3. Anonyymi

  Todella valkea on jane iredalen pohjan sävy bisque.

  • Anonyymi

   Hm ei kyllä ole, vaan se muuttuu kasvoilla kauhean oranssiksi ja liian tummaksi.

   Toisaalta tiedän, että on ihmisiä, joiden iholla mikään ei muuta väriä.

 4. Sinini

  Hmmm… Kiinnostava sivusto! 🙂 Muttei kyllä toimi näin kulta-oliiviselle ihollekaan ihan aukottomasti… 😛 Ehdottaa mm. MUFEn HD Foundationista sävyä 107 Pink, joka on listattuna ensimmäisenä tuossa MUFEn sävylistassa (vaaleimmasta tummimpaan)… Ja ehdottelee myös muitakin punaisia sävyjä, jotka ovat ihan totaalisen suseja tämän sävyiselle iholle… Mutta ihan hauska 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *