Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Finanssikierros à la neiti Hömppä

Vaikka olenkin viimeaikoina ollut todella ihastunut nudelakkoihin, ovat pinkin eri sävyt luultavasti ikuinen lakkarakkauteni kohde -nainen kun olen.

Yksi ihana uusimpia kynsilakkojani on L’orealilta saamani Essien tämän kevään Tour de Finance, joka on ihana oikein kunnon sinertävällä taitteella tehty pinkin sävy.

Näin ihanalle pinkin sävylle ei kaltaiseni hömppä vaan voi olla lämpenemättä!

Voitteko te?

Kommentit (12)

 1. Anonyymi

  ihana pinkki, itse vasta olen kuullut näistä essien kynsilakoista, kiitos sinun blogisi.

  lueskelin vanhoja kirjoituksiasi jossa kehuit OPI:n päällyslakkaa kestäväksi, mistähän sellaisen voisi tilata. ja saman sarjan aluslakkakin varmaan olisi hyvä? kun itse tykkään, että lakka pysyy sen viikon.

  t.hanna k

 2. Anonyymi

  Ihana lakka ja niin kesäinen. Osaisitko muuten vinkata vedenkestävää ripsiväriä tällaiselle pitkään Telescopicia käyttäneelle? Tykkään kovin sen harjasta, eli harja pitäisi olla suhtkoht samanlainen, mutta Telescopicin omalla vedenkestävällä heitän vaikka lokkia. Itsellä ei toimi.Kiitos jo etukäteen, jos voit auttaa.

  -Terkuin pitkästä aikaa Rouva50

  • virve

   Hmm… paha paha, suht samanlainen, mutta kuitenkin erilainen. Oletko kokeillut uutta Telescopic Fals Lashia, muistaakseni siitäkin löytyi vedenkestävä versio?

 3. Anonyymi

  onko sulla ikinä tapana vastata ihmisten kysymyksiin? ymmärrän kyllä jos et ehdi.. olen lukenut monta kirjoitusta joissa kommentteja joihin et ole vastannut mitään..

  t.hanna k

  • virve

   En tällä hetkellä pahemmin ehdi vastata kommentteihin, mikä on todella kurjaa. Vapaapäivinäni ehdin jonkun verran, mutta olin esimerkiksi juuri lähes kaksi viikkoa töissä, jonka aikana ilmestyvät postaukset ovat kaikki ajastettuja ja ennätän töiltäni käydä vain äkkiä julkaisemassa kommentteja. :/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *