Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Filosofiaa

Kärsin edelleen sairslomani jälkioireista. Murtunut ranne voi kyllä hyvin ja alkaa olla täysin kunnossa, mutta noita (Islannin vuoksi) postiin jumittuneita paketteja tupsahtelee kotiovelleni yhä. Hemmetin nettishoppailu, miksi oletkaan niin helppoa ja viihdyttävää ajanvietettä! Koska paketteja ei aina heti kuulunut, ei niitä edes enää pian niinkään ajatellutkaan ja kun vanhoja ostoksia ei ajattele, shoppailee helposti uusia…
Kuten olen jo monesti tunnustanutkin, ovat tuoksuvat vartalotuotteet heikkouteni. Philosophyn ihanan tuoksuiset ja veikät tuotteet ovat houkutelleet minua jo pidempään ja sen lisäksi, että sorruin sarjan matkakokoiseen Peppermint Hot Cocoa suihkugeeliin/ shampooseen/ kylpyvaahtoon, sorruin myös tällaiseen settiin Strawberrynetissä:

Rakastan tuotteita, jotka on hiottu kuntoon yksityiskohtia myöten. Tämä reseptiboxi sisälsi kaksi suihkugeeliä:

Red Velvet Cake ja Sweet Creamy Frosting, jotka tuoksuvat juuri nimensä muikaisille herkuille.

Pakkauksessa tuli vieläpä ihanan yksityiskohtana mukana kortit, joissa on kyseisten artikkeleiden leivontaohjeet tosielämää varten. Tuotteiden nimen mukaiset kokkausohjeet löytyvät myös itse tuotteiden kylkeen printattuina.

Pakkaus jää minulle reseptilaatikoksi, jonne voin koota muitakin reseptejä. Vaikka en pahemmin kokkailekaan, löytyy minulta silti leikeltyjä ja kirjoitettuja reseptilappuja, jotka ovat jo pidemmän aikaa hakeneet paikkaansa ja seikkailleet keittokirjojen välissä. Nyt nekin siis hyötyivät tästä ostoksesta. Ehkäpä vielä jonain päivänä oppisin kokkaamaan…?

Lisäksi Strawberrynetistä tarttui mukaan myös Philosophyn huulikiilto:

Siis aaawww, voiko tätä muka jättää ostamatta, jos tämän luvataan tuoksuvan kanelipullille?! Olen ollut todella tiukkana uusien huulimeikkien hankkimisen suhteen jo pitkään (vai muistaako joku minun ostaneen itse jonkun uuden huulimeikin?), mutta tästä en voinut kieltäytyä. Olen himoinnut tätä jo kauan ja nyt tämä sitten viimein eksyi tilaukseni mukaan.

Harmi vaan, ettei tämä sitten livenä oikein tuoksunutkaan niin selkäesti kanelipullille. Tai no, tuoksui kyllä, mutta jotenkin liian pistävän vahvasti, eli ei ihan niin herkullisesti, kuin olisin tämän toivonut tuoksuvan. Olen silti tyytyväinen tähän ostokseeni.

Vielä olisi parit uudet ostokset tunnustettavina ja sitten pääsen vilauttamaan huhtikuun (varsin epätoivoisen näköisen) yhteenvedon teille…

Löytyykö joukosta Philosophyn tuotteita kokeilleita? Varsinkin suihkugeelien tuoksuista kuulisin mielelläni kommentteja.

Kommentit (18)

  1. Laura

    on kokemusta philosophyn suihkugeeleistä! aivan ihania! itse ostin new yorkin matkalta sephorasta chocolate frosting, strawberry ice creamin ja vanilla birthdaycake.n Joista suklaa on mun suosikki! koostumus noissa kaikissa on ihanan paksu ja superriittoisa! Myös tukhomasta COW parfumeriestä saa philosophyn tuotteita. sieltä löysin pari vuotta sitten mint-chocolatechip ice cream- suihkusaippuan joka oli täydellinen. nam! 😉

  2. Anonyymi

    myydäänkö noita philosophyn tuotteita muualla kuin netissä? niin herkkuja tuotteita… 🙂

  3. Nimetön

    Anonyymi: Suomesta ei ainakaan saa. :/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *