Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Fiksaatio

Kerroin vähän aikaa sitten, kuinka olen laiminlyönyt kynsiäni koko kesän ajan. Sain nyt vihdoin kuitenkin aikaiseksi vaihtaa kynsissäni jo useamman viikon ajan kököttäneet lakkaukset ja lyhennettyä kynteni siistiin, kaikkien kynsien kesken tasapitkään mittaan.
Mutta arvatkaapa vaan, astuiko se sisäinen tylsä minäni jälleen esiin lakkapulloa valitessani? Olen elänyt tässä parin viikon ajan kodittoman ihmisen elämää milloin (töissä) laivalla ja milloin vanhempieni luona itseäni majoittaen ja omaisuuteni on ollut sikin sokin pahvilaatikoihin ja muovipusseihin paketoituna, joten niin monipuoliset vaatteet, tuotteet kuin ylipäätänsä helpot sävyt ihan missä tahansa ovat olleet se toimivin juttu.
Minulla on tänään vihdoin muuttopäivä (lisää vanhasta asunnostani ja uudesta asunnostani toiste), mutta päätin vielä kertaalleen olla tylsääkin tylsempi ihminen ja lakata kynteni sävyllä, joka toimii aina ja kaiken kanssa, mutta joka yleisesti mielletään erittäin tylsäksi sävyksi.
OPI:n muutaman vuoden takainen Ranskan kokoelman Tickle My France on niitä ihanaakin ihanampia nuderuskeita lakkoja, joihin kerta toisensa jälkeen aina vaan hullaannun. Lakka meneekin hyvin pitkälti samaan sarjaan kuin esimerkiksi vanha kunnon suosikkini Mavalan Rose Dust.
Minä nyt vaan satun rakastamaan tällaisia tylsiä lakkoja, jotka ovat niin vaatimattoman mitättömiä, mutta silti niin klassisen tyylikkäitä, trendikkäitä ja samalla täydellisen chic. Tällaiset lakat toimivat kynsissä aina, sillä ne saavat kynnet huolitellun näköisiksi, mutta eivät varasta kaikkea huomiota jatkuvasti. Ne ovat myös anteeksiantavaisia pienen kynsien laiminlyönnin suhteen, eli lakkojen ei tarvitse olla niiden kanssa aina ihan tip top.
Tickly My France oli jo yhdellä kerroksella lähes täysin peittävä, mutta laitoin sitä kynsiini ensin kaksi kerrosta ja lisäsin ennen kuvien ottoa vielä kolmannen kerroksen (joka ei kuitenkaan tuonut suurempaa eroa lopputulokseen enää). Creme-pintainen lakka levittyy kynsille tasaisesti ja pysyy hyvin, eli on kaikin puolin loistava. Kuinka olenkaan saattanut unohtaa tämän helmen lakkakokoelmassani!
Muita, jotka huomaavat kerta toisensa jälkeen aina palaavansa tällaisiin vastaavanlaisiin lakkasävyihin? Tai onko teillä joku muu lakkafiksaatio, jonka mukaisiin sävyihin aina palaatte?

Kommentit (11)

  1. pahokas

    Mulla on noin 583 lähes identtistä sävyä yhtä tiettyä violettia. Ja lakkaan kynteni noin suurin piirtein kerran kuukaudessa… 😀

  2. Salla

    Tunnustan olevani oranssinpunaisten lakkojen suurkuluttaja! Mavalan Amsterdam on sävyltään ihanin.

  3. Vive

    Minulla on hyvin usein jotain vaaleaa helmiäisruskeaa tai vaaleanpunertavaa. Työssäni täytyy periaatteessa olla huoliteltu, mutta kovin kirkkaat värit eivät ole sallittuja meikissä, kynsissä tai hiuksissa. Luottotuotteeni on Isadoran kynsilakka 144, Icy Nougat. Se on kiva helmiäisvaalea, joka valosta riippuen näyttää viileältä tai lämpimältä. Ei myöskään näy ihan heti, jos lakka ehtii hiukan kulua kärjistä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *