Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Feels like pro!

Käytin viimeviikolla loppuun erään aivan ihanan käsivoiteen, jolle
halusin ihan välttämättä tehdä oman postauksensa toivoen, että jollakin
lukijallani olisi tarjota minulta siitä puuttuvat tiedot.
Käsivoide
oli Denova Pro -merkin käsivoide, jonka olin ostanut parisen vuotta
sitten kauneusmessujen ammattilaispuolelta. Ymmärsin kuitenkin, että
juurikin tätä pientä kokoa myytäisiin hoitoloissa myös kuluttajille,
joten uskallan esitellä tämän teillekin tarkemmin saamatta niskaani
kiukkua siitä, että esittelen tuotteita, jotka eivät ole kaikkien käsien
ulottuvilla. Tai toivotaan ainakin, etten saa…

Ostin käsivoiteen kosmetologiystäväni suosituksesta ja voi jestas, että se tosiaankin oli ihana! Voiteen koostumus on todella kevyt ja käsiin äkkiä imeytyvä, mutta ennen kaikkea kädet todella silkkisen sileän ja pehmeän tuntuisiksi tekevä. 
Sileästä tunteesta huolehtivat pääosin käsivoiteessa runsain mitoin esiintyvät silikonit, mutta koska käytin käsivoidetta nimenomaan päiväkäsivoiteena, oli sen vähemmän rasvainen ja kädet nimenomaan miellyttävän tuintuisiksi jättävä koostumus aivan omiaan siinä yhteydessä. Tämä on ehdottomasti ollu tähän mennessä ylivoimaisesti paras päiväkäsivoiteeni, joka muuten myös tuoksuu ihanalta!
 Denova Pro -merkki ei ole minulle kovin tuttu, mutta tiedän sen olevan puolalainen ammattilaiskosmetiikkasarja, jonka tuotteita ei ole pilattu hinnoilla. Käsivoiteen tarkkaa hintaa en muista, mutta ehkä joku teistä osaa kertoa sen?
Oletteko tutustuneet Denova Pro -merkkiin? Onko joku muu pitänyt tästä käsivoiteesta tai muista merkin tuotteista ihan erityisesti?
Listan jälleenmyyjistä löytää täältä.

Kommentit (6)

 1. Anonyymi

  Face Helsinki maahantuo, kuulunee samaan ryppääseen Ziajan kanssa…

 2. Dzinni Dzinni

  Denova Pro on puolalaisen Ziajan valmistama. Ei ole hinnalla pilattu ja sitä tosiaan saa vain hoitoloista.

  Ziajan tehdas sijaitsee Gdanskissa.

  Aion itse postailla Denova Pron herkän ihon tuotteista käyttökokemuksin ihan lähitulevaisuudessa:

  http://dzinninajatuksia.blogspot.fi

 3. Marisa

  Kyllä näitä tuotteita myydään myös kuluttajille. 🙂 Espoon Sellossa Evessä esim. myydään tätä tuotesarjaa, siinä myymälän puolella. En muista käsivoiteen hintaa, mutta varmasti alle kympillä irtoaa. Kaikki sarjan tuotteet nimittäin maksaa Evessä muistaakseni alle 15 e, ihan naamioita ja seerumeita myöten.

  Mä ite tykkään sarjasta tosi paljon, kaikista tuotteista. Oon tehnyt sillä sarjalla asiakkaille kasvohoitoja. Sarjassa on reilusti vaihtoehtoja, jokaiseen tarpeeseen ja jokaisessa tuotteessa on oma koostumus ja tuoksunsa, eli ovat ihan oikeasti erilaisia.

  Mulla itellä on käytössä sarjan kasvokuorinta ja normaalin ihon puhdistava savinaamio. Kuorinta on tosi tiheärakeista, mutta hellävaraista ja toimivaa. Naamio puhdistaa, muttei tee natisevan puhtaaksi, vaan jättää ihon myös todella pehmeäksi ja raikkaaksi.

 4. Tarja

  Olen tutustunut tähän ihanaan merkkiin kyllä. Maailman paras ja ihanin kuorintavoide, Micropeeling, löytyy juuri Denova Prolta. Ihosta tulee niin sileä ja pehmeä; aivan kuin olisi tullut kosmetologilta suoraan. Myös kokeilemani kasvonaamiot ovat olleet ihania. Käytin juuri tuon kuorinnan loppuun ja nyt pitäisi alkaa metsästää jostain uusi putkilo, koska kotikaupungistani näitä ei vielä saa.

 5. Dzinni Dzinni

  Täältä näkee hiukan hintatasoa: http://www.cirra.fi/tuotteet/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *