Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Maailman paras hopeashampoo: Fanola No Yellow Shampoo

*Sis. mainoslinkkejä

Olen julistanut blogissani aiemmin löytäneeni maailman parhaan hopeashampoon ja hehkuttanut sen myötä varsin suurilla superlatiiveilla erinomaista Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoota. Pysyn kannassani, että shampoo on erinomainen, mutta nyt on kuitenkin käynyt niin, että olen löytänyt jotain vieläkin parempaa – niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin!

 Fanola No Yellow hopeashampoo kokemuksia

Uusi haastaja on meidän markkinoillamme melko uusi tulokas, josta en ollut itse kuullut ennen kuin saimme sen töihin myyntiin. Fanola No Yellow Shampoo* -hopeashampoo livahti elevenille myyntiin kesällä kaikessa hiljaisuudessa eikä sisäänostotiimimmekään tehnyt siitä suurempaa showta. Aloin kuitenkin välittömästi etsiä siitä lisää infoa ja hämmennyin luettuani sen olevan melkoinen kulttituote – miksei kukaan ollut aiemmin kertonut siitä minulle?!?

 Fanola No Yellow hopeashampoo kokemuksia

Ihan ensimmäisenä silmiini sattui tämä Starassa ollut juttu, joka varsin vaatimattomasti kertoi, että uutuusshampoo muuttaa keltaiset hiukset platinanvalkoisiksi. Melkoinen väite, etten sanoisi! Artikkeli kertoi, että tuotetta hehkutetaan ympäri maailmaa, minkä vuoksi olin suorastaan hämmentynyt, ettei se ollut sen hypetetympi meidän markkinoillamm enkä ollut koskaan edes kuullut siitä.. Pyysinkin shampoon heti blogitestiin meiltä eleveniltä, sillä pakkohan minun oli saada selvittää, haastaisiko se tosiaan Fudgen.

 Fanola No Yellow hopeashampoo kokemuksia

Käytän hopeatuotteita jatkuvasti, sillä ilman niitä hiukseni ovat näin kellertävät. Niiden päällimmäisillä kerroksissa on vaaleampia osioita, jotka kuitenkin nappaavat varsinkin Fudgen hopeashampoon itseensä helposti varsin tiukasti alempien tummempien kerrosten jäädessä yhä kellertäviksi. Sekä suurin ihastukseni että suurin ongelmani Fudgen kanssa onkin juuri sen pigmenttisyys: se on ihanan stydiä, mutta silti samalla jopa liian stydiä ja jättää tukkani helposti liian violettiseksi tai jopa tunkkaisen tummaksi.

 Fanola No Yellow hopeashampoo kokemuksia

Noh, Fanolan No Yellow Shampoo näyttää hiuksiin hierottaessa vähintään yhtä stydiltä. Se nimittäin todellakin on intensiivisen violettista, mikä tarkoittaa, että se myös neutralisoi kellertäviä sävyjä tehokkaasti.

 Fanola No Yellow hopeashampoo kokemuksia

Ensimmäisillä käyttökerroilla annoin shampoon vaikuttaa hiuksissani vain minuttista pariin minuuttiin peläten, että se antaa hiuksilleni violetteja vivahteita. Kun näin ei kuitenkaan käynyt, uskalsin pidentää sen vaikutusaikaa kerran täysin kokeiluluontoisesti jopa 10 minuuttiin eikä se edelleenkään tehnyt hiuksistani violetteja.

Ainoa mitä shampoo teki oli, että se taittoi kellertäviä sävyjä tukastani suorastaan maagisen tehokkaasti.

 Fanola No Yellow hopeashampoo kokemuksia

Hiuksissani on paljon raidoilta näyttäviä vaaleita osioita, jotka saavat shampoon jäljiltä hyvin kylmän vivahteen. Tummempia hiusosioita se ei tietenkään kykene taittamaan samalla tavalla, mutta vaaleimmissa osioissa tämä on heittämällä paras koskaan kokeilemani hopeashampoo. En olisi edes uskonut voivan olla olemassa hopeashampoo, joka taittaa väriä näin tehokkaasti ilman, että tukasta tulee violetti!

(Pigmentti tarttuu kyllä tiukasti käsiin, eli kannattaa olla nopea ja pestä ne äkkiä tai käyttää jopa suojahanskoja.)

 Fanola No Yellow hopeashampoo kokemuksia

Olen ollut aivan totaalisen hurmioitunut tästä hopeashampoosta. Tavallisesti annan sen vaikuttaa tukassani muutamia minuutteja eikä se ole edes tuntunut mitenkään liian pesevältä tai hiuksia kuivattavalta. Tässä hopeashampoossa on todellakin jotain aivan ihmeellistä taikaa ja vaikka se ei tietenkään vaalenna hiuksia, taittaa se kellertävyyttä niistä niin loistavasti, että vaalea tukka näyttää suorastaan taianomaisesti entistä vaaleammalta. Jos lyötte shampoon nimen Googlen kuvahakuun, näette varsin vakuuttavia kuvia, joiden aitoutta en itse yhtään epäile!

 Fanola No Yellow hopeashampoo kokemuksia

En ole ainoa, joka on löytänyt tämän uudehkon kulttituotteen, sillä se myy meillä töissä niin hulluna, ettei sisäänostomme ollut aluksi osannut edes varautua sellaiseen myyntiryntäykseen ja shampoo on jo ehtinyt loppuakin pariin kertaan. En toisaalta ihmettele myyntiryntäystä yhtään, sillä onhan tämä kyllä aivan mieletön tuote ja ehdottomasti paras hopeashampoo, joka on olemassa!

Fanola No Yellow Shampoota myy Suomessa eleven.fi ja shampoon voi ostaa itselleen täältä*.

 Fanola No Yellow hopeashampoo kokemuksia

Onko joku muu kokeillut Fanola No Yellow Shampoota?

Kommentit (21)

 1. Emma

  Vaaleatukkaisena oli myös itse pakko ostaa kyseinen tuote! Olen käyttänyt pelkästään Fudgea aiemmin vähän vaihtelevin tuloksin, välillä toimii täydellisesti ja välillä tulee vähän tunkkainen lopputulos..

  Tykkään muuten mielettömästi kaikista hiuspostauksistasi! Postauksissa on aina niin hyvät ja selkeät kuvat 🙂 Toivottavasti teet jatkossa paljon hiusjuttuja lisää!

 2. Paula

  Tuossa näyttäisi olevan säilöntäaineita lukuunottamatta tismälleen sama koostumus kuin Ice Cream No Yellow shampoossa, joka on ilmeisesti saman valmistajan tuote.

 3. Ansku

  Ja tekee muuten osan hiuksista sinisiksi!!

  • Virve Vee

   Aijaa? 😮 MInä taas olen yhtynyt muiden kanssa juuri tätä kehuvaan kuoroon kun ei ole tehnyt sitä vivahdetta. Kokeilin joskus jopa 10 minuutin vaikutusajalla ihan vain kokeeksi eikä silti tehnyt siniseksi. Olisi kiva kuulla, että millaisissa hiuksissa ja miten pitkällä vaikutusajalla noin kävi niin auttaa varmasti muita. 🙂

  • Ansku

   Vaikutusaika n. 3-5 minuuttia. Osassa hiuksia ollut joskus raitoja, joihin etenkin tarttuu. Hiuksen tyveen taas ei meinaa tarttua millään. Hiukset on puolipitkät ja vaalennetut.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *