Maailman paras hopeashampoo: Fanola No Yellow Shampoo

Olen julistanut blogissani aiemmin löytäneeni maailman parhaan hopeashampoon ja hehkuttanut sen myötä varsin suurilla superlatiiveilla erinomaista Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoota. Pysyn kannassani, että shampoo on erinomainen, mutta nyt on kuitenkin käynyt niin, että olen löytänyt jotain vieläkin parempaa – niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin!

 Fanola No Yellow hopeashampoo kokemuksia

Uusi haastaja on meidän markkinoillamme melko uusi tulokas, josta en ollut itse kuullut ennen kuin saimme sen töihin myyntiin. Fanola No Yellow Shampoo* -hopeashampoo livahti elevenille myyntiin kesällä kaikessa hiljaisuudessa eikä sisäänostotiimimmekään tehnyt siitä suurempaa showta. Aloin kuitenkin välittömästi etsiä siitä lisää infoa ja hämmennyin luettuani sen olevan melkoinen kulttituote – miksei kukaan ollut aiemmin kertonut siitä minulle?!?

 Fanola No Yellow hopeashampoo kokemuksia

Ihan ensimmäisenä silmiini sattui tämä Starassa ollut juttu, joka varsin vaatimattomasti kertoi, että uutuusshampoo muuttaa keltaiset hiukset platinanvalkoisiksi. Melkoinen väite, etten sanoisi! Artikkeli kertoi, että tuotetta hehkutetaan ympäri maailmaa, minkä vuoksi olin suorastaan hämmentynyt, ettei se ollut sen hypetetympi meidän markkinoillamm enkä ollut koskaan edes kuullut siitä.. Pyysinkin shampoon heti blogitestiin meiltä eleveniltä, sillä pakkohan minun oli saada selvittää, haastaisiko se tosiaan Fudgen.

 Fanola No Yellow hopeashampoo kokemuksia

Käytän hopeatuotteita jatkuvasti, sillä ilman niitä hiukseni ovat näin kellertävät. Niiden päällimmäisillä kerroksissa on vaaleampia osioita, jotka kuitenkin nappaavat varsinkin Fudgen hopeashampoon itseensä helposti varsin tiukasti alempien tummempien kerrosten jäädessä yhä kellertäviksi. Sekä suurin ihastukseni että suurin ongelmani Fudgen kanssa onkin juuri sen pigmenttisyys: se on ihanan stydiä, mutta silti samalla jopa liian stydiä ja jättää tukkani helposti liian violettiseksi tai jopa tunkkaisen tummaksi.

 Fanola No Yellow hopeashampoo kokemuksia

Noh, Fanolan No Yellow Shampoo näyttää hiuksiin hierottaessa vähintään yhtä stydiltä. Se nimittäin todellakin on intensiivisen violettista, mikä tarkoittaa, että se myös neutralisoi kellertäviä sävyjä tehokkaasti.

 Fanola No Yellow hopeashampoo kokemuksia

Ensimmäisillä käyttökerroilla annoin shampoon vaikuttaa hiuksissani vain minuttista pariin minuuttiin peläten, että se antaa hiuksilleni violetteja vivahteita. Kun näin ei kuitenkaan käynyt, uskalsin pidentää sen vaikutusaikaa kerran täysin kokeiluluontoisesti jopa 10 minuuttiin eikä se edelleenkään tehnyt hiuksistani violetteja.

Ainoa mitä shampoo teki oli, että se taittoi kellertäviä sävyjä tukastani suorastaan maagisen tehokkaasti.

 Fanola No Yellow hopeashampoo kokemuksia

Hiuksissani on paljon raidoilta näyttäviä vaaleita osioita, jotka saavat shampoon jäljiltä hyvin kylmän vivahteen. Tummempia hiusosioita se ei tietenkään kykene taittamaan samalla tavalla, mutta vaaleimmissa osioissa tämä on heittämällä paras koskaan kokeilemani hopeashampoo. En olisi edes uskonut voivan olla olemassa hopeashampoo, joka taittaa väriä näin tehokkaasti ilman, että tukasta tulee violetti!

(Pigmentti tarttuu kyllä tiukasti käsiin, eli kannattaa olla nopea ja pestä ne äkkiä tai käyttää jopa suojahanskoja.)

 Fanola No Yellow hopeashampoo kokemuksia

Olen ollut aivan totaalisen hurmioitunut tästä hopeashampoosta. Tavallisesti annan sen vaikuttaa tukassani muutamia minuutteja eikä se ole edes tuntunut mitenkään liian pesevältä tai hiuksia kuivattavalta. Tässä hopeashampoossa on todellakin jotain aivan ihmeellistä taikaa ja vaikka se ei tietenkään vaalenna hiuksia, taittaa se kellertävyyttä niistä niin loistavasti, että vaalea tukka näyttää suorastaan taianomaisesti entistä vaaleammalta. Jos lyötte shampoon nimen Googlen kuvahakuun, näette varsin vakuuttavia kuvia, joiden aitoutta en itse yhtään epäile!

 Fanola No Yellow hopeashampoo kokemuksia

En ole ainoa, joka on löytänyt tämän uudehkon kulttituotteen, sillä se myy meillä töissä niin hulluna, ettei sisäänostomme ollut aluksi osannut edes varautua sellaiseen myyntiryntäykseen ja shampoo on jo ehtinyt loppuakin pariin kertaan. En toisaalta ihmettele myyntiryntäystä yhtään, sillä onhan tämä kyllä aivan mieletön tuote ja ehdottomasti paras hopeashampoo, joka on olemassa!

Fanola No Yellow Shampoota löytyy myynnistä täältä.*

 Fanola No Yellow hopeashampoo kokemuksia

Onko joku muu kokeillut Fanola No Yellow Shampoota?

Kommentit (21)
 1. Onko sulla Virve tietoa onko tuota Fudgen koostumusta muokattu lähiaikoina? Mulle sanoi kampaaja viimeksi, että Fudge oli aiemmin tosi hyvä, mutta että sitä ei enää nykyään kannata käyttää jos haluaa vaalentaa hiuksiaan, olivat huomanneet että niillä asiakkailla, jotka oli Fudgen hopeashampoota käyttäneet, muuttuivat hiukset vaalennuksen yhteydessä sellaiseksi homeen väriseksi (sellaiseksi sinertävänvihertäväksi). Epäilivät, että shampoossa olisi esimerkiksi violetti pigmentti vaihdettu siniseen tai jotain vastaavaa, jos oikein muistan..? Itse olin kerennyt käyttää Fudgea vain kahteen kertaan ennen vaalennusta, ja siitäkin oli jo muutama pesu aikaa, ja mulla vaan vähän vihersi hiukset jossain vaiheessa vaalennusaineen vaikuttaessa mutta samaan aikaan kampaamossa oli tyttö, jonka hiukset muuttui vaalennusaineesta kokonaan tunkkaisen turkoosiksi..

  1. Itseasiassa kaverini sanoi juuri vähän aikaa sitten tästä samasta ongemasta, eli hänellä Fudge alkaa vihertää hiuksissa (keltainen pohja + sininen pigmentti = vihreä sävy). En ole itse huomannut asiaa, mutta kuulostaisi tosiaan juuri siltä, että shampoossa olisi ainakin enemmän sinistä pigmenttiä nykyään, jos ei ole ennen ollut noin. Tämästa Fanolasta ei onneksi ole tuota ongelmaa kantautunut korviin. 🙂

  2. lilleri lalleri
   24.11.2017, 13:44

   Fudge ei tosiaan ole mikään huipputuote… Olen huomannut että pikkuhiljaa alkaa tosiaan kerääntymään vihertäväksi hiuksiin. Nyt toivon että tästä Fanolasta tulisi pelastus tähän tukkaan kun ei ole varaa juosta kokoajan kampaajalla freshaamassa vihreää pois.

 2. Moikka! Mulla kampaaja värjäsi hiljattain blondien hiusteni tummemman tyven, ja se jäi kellertäväksi :(. Onko sulla jotain vinkkejä tähän tilanteeseen? Voisiko tästä shampoosta olla apua, vai korostaisikohan se vain tilannetta, kun latva on jo valmiiksi tosi ”hopeainen” tyveen verrattuna?

  1. Juuri sellaiseen tarkoitukseen hopeashampoo on täydellinen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *