Face to face

Kuukausi on startannut hyvin, sillä kasvotuotteiden puolella on tapahtunut hyvää edistystä. Tarkemmin sanottuna itseasiassa nimenomaan puhdistustuotteita on loppunut lähes yhtäaikaa useampi.

Ensinnäkin Lorealin kuivan ja herkän ihon puhdistusemulsio Comfort Cleansing Milk (nykyään Triple Active -linjan alla, mutta sisältö on yhä sama kuin ennenkin) kului loppuun.

Minä ihan tosi rakastan kiistellä tästä tuotteesta ihmisten kanssa! Minusta on suorastaan ihanaa, kun ihmiset ruikuttavat tämän olleen todella huono tuote, sillä tämä ei ole poistanut heiltä meikkejä ja tehnyt ihoa puhtaaksi vaikka he kuinka ovat yrittäneet huuhtoa tätä pois kasvoilta vedellä. Iholle on kuulemma jäänyt kurjan tuntuinen kalvo!

Öhöh, mitenkäs olisi pieni käyttöohjeen tavaus?

Note to self: Lue aina kun mahdollista kosmetiikkatuotteen käyttöohjeet, vaikka tuotteen käyttötapa kuinka tuntuisi itsestäänselvyydeltä. Joskus nimittäin saatat yllättyä. Niin käy monille esimerkiksi tämän tuotteen kanssa.

Käyttöohjeet eivät tosiaan ole purkin takapuolella vain huvin vuoksi eikä näitäkään ole kirjoittanut joku ekoihminen vain veden säästäminen mielessään, vaan käyttöohjeilla on yleensä joku pointti. Tässä tapauksessa pointtina on, että mineraaliöljypohjainen tuote ei nyt vaan millään voi edes kunnolla liueta veteen vaan tuote on nimenomaan pyyhittävä kasvoilta pois. Jos siis tahdot tuotteen, jonka voit huuhdella kasvoilta pois muista tarkistaa, että tuotteen käyttöohjeissa mainitaan tämän olevan mahdollista (”Huuhtele vedellä pois,” tai ”Huuhtele pois vedellä tai pyyhi kasvot puhtaaksi kasvopaperilla,” yms.).

Mutta sitten itse tuotteeseen. Tämä puhdisti iholtani meikit hyvin pois ja koska käytän meikkien puhdistuksessa apuna Sensain puhdistusliinaa, ei tämänkään tuotteen poistaminen tuottanut mitään ongelmia. Itse en jaksaisi alkaa vanun kanssa säätämään saadakseni tuotteen pois iholta, mutta nyt kun minulla on Sensain liina käytössä, voin käyttää myös tämän kaltaisia puhdistustuotteita. Tämä jätti ihon pehmeäksi ja puhtaaksi (ei natisevan puhtaaksi tai superpuhtaaksi), mutta koska tahdon puhdistaa ihoni aina oikein hyvin, käytin tätä vain kaksoispuhdistuksen ensimmäisenä osana ja puhdistin ihoni vielä tämän jälkeen pesevämmällä tuotteella.

Hyvä tuote, mutta itse tykkään eniten puhdistusemulsioista, jotka liukenevat vesipesullakin (esim. Lumene Sensitive Touch ja Herbina Marja-Spa), joten ei mene uudelleen hankintaan.

Toinen loppunut tuote olikin sitten 75 millinen tuubi Cliniquen Liquid Facial Soap Mildia, jota käytin nimenomaan kaksoispuhdistuksen toisena tuotteena tai aamupesuilla.

Termi ”kasvosaippua” ei innostanut minua alunperin yhtään (takana sarjan tujumman nestemäisen version ja liian pesevän kiinteän palasaippuan kokeiluja) ja dumppasinkin tämän aluksi wannabe-insinöörille. Parin käyttökerran jälkeen wannabe-insinööri kuitenkin avautui minulle ja kertoi, ettei yhtään tykkää käyttää tuotetta, sillä sillä ei tule tarpeeksi puhdasta. Wannabe-insinööri on natisevaa puhtautta rakastava tapaus kun taas allekirjoittanut nauttii enemmän todella puhtaasta, mutta kiristämättömästä tunteesta. Nappasin tuotteen samantien wannabe-insinöörin kommentin kuultuani takaisin itselleni ja jestas, että osaa olla hyvä tuote!

Cliniquellahan on ihonpuhdistuksessa ideana, että meikki poistetaan ensin toisella tuotteella, minkä jälkeen iho puhdistetaan joka nestemäisellä tai palamuodossa olevalla kasvosaippualla. Käytin tätä siis kaksoispuhdistuksen toisena osana sekä aamuisin yksinään ja ihastuin tähän todella suuresti. Ihosta tosiaankin tuli puhdas ilman minkäänlaista kalvontuntua tai muuta, mutta samalla iho jäi pehmeäksi ja kiristämättömän tuntuiseksi. Tämä muodosti veden kanssa pienen vaahdon ja huuhtoutui iholta pois helposti. Lisäksi tämä on hyvin riittoisa tuote.

Muista versioista en lähde sanomaan mitään, mutta tätä voin ehdottomasti suositella kaikille, jotka tahtovat puhdasta mutteivät natisevan puhdasta! (Täytynee tämän innostamana nyt kokeilla jälleen kunnolla ne muutki versiot ja harkita miedon palasaippuankin kokeilua.)

Loppuun kului myös Lumenen Lift Touch kasvovesi, jota kommentoinkin tarkemmin täällä edellisen kappaleen loputtua. Mielipiteeni on edelleen sama, joten en lähde toistamaan itseäni ja totean vaan, että ihan kiva, jos tuotetta käyttää puhdistamassa viimeisiä meikinrippeitä, muttei omassa käytössäni nyt niin erityinen, sillä tykkään eniten hieman geelimäisistä ja kosteuttavista tapauksista.

Onko jollain kokemuksia postauksen tuotteista? Puhdistatteko te muuten mielummin yhdellä vai kahdella tuotteella kasvonne?

Kommentit (24)
  1. tää blogi on vaan niin paras. aina kun eksyn sun sivuille, oot just päivittänyt 🙂

  2. Ehdottomasti vain yhdellä koska en meikkaa. Jos meikkaan niin sitten kahdella, muuten ei tule tarpeeksi puhdasta.

    Nyt käytän tyytyväisenä (aamuisin) Erisanin hoitavaa puhdistusgeeliä, ei tarvitse edes kasvovettä! Kiitos vinkistä! Onko näitä wash and go -tuotteita vielä lisääkin?

    Koska kerrot meille lisää kasvovesistä? Kosteuttava, geelimäinen kasvovesi kuulostaa mielenkiintoiselta. Mikä sellaista on?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *