Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

F that package!

Kosmetiikkatuotteen pakkaus on minulle tärkeä juttu ja inhoankin pakkauksia, joista ei näe, paljonko tuotetta on vielä jäljellä.
Ne vaan ovat aivan suunnattoman ärsyttäviä!
Tottakai jokainen tahtoo tietää, kuinka paljon tuotetta vielä on pakkauksessa, eikö tahdokin?
Mitäs sitten, kun tuotetta tarvitsee, ja se vaan yks kaks loppuukin? Hätätilanne, eikä pakkauksesta tule ulos enää pisaraakaan eikä uutta vastaavaa ole tajunnut hankkia sillä ei ole arvannut vanhan olevan aivan lopuillaan?
Kuinka rasittavaa!
Mielestäni jokaisesta kosmetiikkatuotteesta kuuluisi nähdä vähintään valoa vasten, kuinka paljon tuotetta on vielä jäljellä.
Pakkausmateriaalin ja/tai pakkauksen kuuluisi olla sellaista, että kuluttajan on mahdollista saada selville, missä vaiheessa mennään.
Kun pakkauksen sisällön määrää ei näe, syntyy myös ikuisuustuotteita. Nämä tuotteet tuntuvat vaan kestävän ja kestävän eivätkä ne koskaan lopu. Tuote saattaa olla vasta puolessa välissä tai sitten sitä on jäljellä enää ihan vähän, mutta et vaan tiedä sitä, sillä et saa jäljellä olevan sisällön määrästä millään minkäänlaista käsitystä. 
Muita samanlaisten syvällisten ajatusten kanssa painiskelevia?

Kommentit (17)

  1. Anonyymi

    Toisaalta puhutaan siitä, että antioksidantit pitäisi suojata valolta, joten siinä mielessä tykkään enemmän läpinäkymättömistä purtiloista. Olen kerran jopa tapetoinut läpinäkyvän pullon umpeen, kun huolestuin tehojen katoamisesta. 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *