Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Eyes To Kill

Pääsin laajentamaan tuotetuntemustani minulle uuden merkin puolelle saadessani töistä lahjaksi muutamia Armanin meikkejä.

Merkin kosmetiikkatuotteet ovat saaneet paljon tunnustusta ja kehuja, mutta en ole koskaan aiemmin päässyt itse tekemään niiden kanssa lähempää tuttavuutta. Siksi lahja olikin minulle erityisen mieluinen.

Tartuin suurella innolla merkin Eyes to kill mascaraan, joka lupasi sekä pidennystä että tuuhennusta. Mascaratilanteeni oli tällä hetkellä hieman huono ja kaipasin nimenomaan tuuheuttavaa mascaraa.

Tuotteen pakkaus huokuu jo luksusta. Tyylikkään musta ja elegantti simppeli pahvipakkaus kätkee sisälleen mustanharmaan mascarahylsyn, joka on poikkeuksellisen painava. Kyse ei selkeästikään ole kevyestä halpismascarasta, vaan jostain hieman arvokkaammasta (itseasiassa vain mascaran korkkiosa on poikkeuksellisen painava, eli sen sisään on lienee pakattu jotain painavaa tekemään tuotteelle arvokkuuden tuntua).

Mascaran harja on simppeli ja siisti. Jopa niin epäilyttävän simppeli ja siisti, että epäilin pienen hetken sen varmasti jopa olevan kykenemätön poimimaan itseensä tarpeeksi massaa voidakseen edes tuuheuttaa ripsiäni.

Onnekseni sain kuitenkin huomata epäilykseni aiheettomiksi. Mascara nimittäin vei sydämeni ollen juuri sellainen tuuheuttava mascara, jollaisista itse tykkään.

Koska omat ripseni ovat hennot, mutta tällä hetkellä NeuLashin ansiosta pitkät, kaipaan niihin juurikin tuuheutta. Mikäli mascaran massa on yhtään liian kostea, klimpittyvät ripset vain yhteen ja pahimmillaan kärjet kääntyilevät sinne sun tänne.

Tämän mascaran koostumus oli kuitenkin niin ihanan voidemainen, että ripsiin oli helppoa rakentaa tuuheutta ja runsautta ilman paakkuja.

Harja annosteli mascraa ripsiin kevyesti, jolloin jokainen ripsi piirtyi esiin tarkasti ja siististi. Mascaraa saattoi kerrostaa melko paljonkinja antaa jopa kerrosten kuivahtaa välissä ja silti lopputulos oli siisti, mutta runsas.

Ainoat ongelmat minulla syntyivät toisen silmäni ripsien kanssa, sillä olen parina viimeviikkona ollut hieman laiska NeuLashin käyttäjä, mikä näkyy varsinkin toisen silmäni ripsistä paikoittain. Ripset eivät siis kaikki ole samassa pituudessa jä välissä on muutama lyhyempien ripsien ”aukko”. Toisesta silmästä näkee kuitenkin paremmin, kuinka siistiä jälki oli.

Halutessaan mascaralla saa ripsiin kuitenkin myös kevyempää jälkeä, eli sama mascara toimii niin arkiaamujen kuin juhlailtojenkin aputuotteena:

Mascara oli myös erityisen kestävä ja välillä sen poistaminen tuntui jopa hieman haastavalta siitäkin huolimatta, että käytin öljymäisiä ja vedenkestävällekin silmämeikille tarkoitettuja poistoaineita.

Pidin tästä Armanin mascarasta suuresti ja päätinkin, että käyn lähiaikoina läpi kaikki mascarani ja heitän niiden joukosta pidempään auki olleet tai muuten vaan epämieluisammat tapaukset jälleen pois.

Suomessa Armanin meikkejä myy Stockmann Helsinki ja mascaralla on käsittääkseni hintaa noin 35 euroa.

Oletteko kokeilleet tätä tai muita merkin meikkejä? Mitä olette niistä tykänneet?

Kommentit (17)

 1. Anonyymi

  Aiheesta toiseen; mulla on ihan hirveä pulma! Seerumeista olen nyt vasta alkanut kiinnostumaan (olen 22v) ja nyt pähkäilen kolmen lumene tuotteen kanssa. Otanko:

  -Vitamin C+ Ravitseva Tehohoidon,
  -Sensitive Touch Rauhoittavan Hoitoseerumin VAI
  -Arctic Aquan 2 in 1 Kosteuttavan ja Tasoittavan Tehohoidon?

  Mielestäni nuo kaikki voisivat sopia minulle sillä haluan kosteuttaa pintakuivaa ihoani, vähentää punoitusta (kosmetologi sanoi, että pientä taipumusta couperosa ihoon) SEKÄ suojata ihoa ikääntymisen ensimerkkejä vastaan.

  Miten tuo kirkastava tehohoito sitten, eroaako paljoakaan ravitsevasta tehohoidosta? Huoh. Tuntuu ettei mikään täytä ehtojani tarpeeksi hyvin.

  Vai pitäisikö ostaa kaksi parasta ja käyttää toista iltaisin ja toista aamuisin? Nyt käytän Arctic Aqua sarjan päivä- ja yövoidetta..

  Sitä vielä ihmettelen, että jos käyttää aamuisin päivävoidetta, seerumia ja auringolta suojaavaa voidetta niin päivävoide tulee ilmeisesti viimeisenä laittaa naamaan mutta kumpi ensin: aurinkovoide vai seerumi?

  Kiitos avusta jos kerkät vastaamaan, meinaan itsellä itku tulla kun en tyhmä ymmärrä mitään 😀

  T: Hennaliina90

 2. Luna

  Armanin Bb-voide on käytössä, tosin ei kasvoilla vaan dekolteella. Uv-suoja 50 ja teki tuon edellä mainitun diskopallo-efektin kasvojen sekaiholla.

 3. Anonyymi

  se oli revitalash mikä vedettiin markkinoilta pois, olen sitä nyt käyttäny 2kk ja ei mitään auta.. yritän neulashia seuraavan kerran mutta vasta kun rahatilanne sallii.. ripsienpidennyksii en oo ikinä ees kokeillu enkä halua.. mieluummin omat ripset ja tietysti pitkät ja tuuheat jos vain joku aine auttaa.

  vain revitalashia olen siis kokeillut ja tulos oli pettymys. jatkan käyttöä loppuun asti, koska se maksoi ja kai se nyt jotenkin ravitsee kuitenkin vaikkei tuuheuta tai pidennä yhtään!

  -hannah-

 4. Anonyymi

  Helsingin lisäksi Armania myy myös Stockmann Oulu.

 5. Maria Morri

  Ainakin Tampereen Sokos myy myö Armania, Tampereen Stockasta en tiedä, mutta voisi jotenkin kuvitella. Ja arvaan, että myös Helsingin Sokokselta löytyy!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *