Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Eye Protection

Kesä on tullut ja kuten olen aiemminkin saarnannut, saarnaan jälleen auringon haittavaikutuksista ihollamme.

Auringon haitallinen UV-säteily aiheuttaa siis jopa 80 % ikääntymisenmerkeistä ihollamme, ja koska nuo ikääntymisen merkit muutenkin näkyvät ohuilla silmänympäryksillämme muuta ihoamme herkemmin, on erityisen kannattavaa suojata silmänympäryksiä kesällä (tai itseasiassa vaikka ympäri vuoden).

Suojakertoimelliset silmänympärysvoiteet ovat todella kiven alla ja monet niistä ovatkin tarkoitettu joko ikääntyvämmälle väestölle tai sitten niiden hoitoteho ei ole kovin erityinen niiden ollessa tarkoitettu lähinnä vain aurinkoa ottamaan mennessä.

Onneksi eräs melko helposti saatavilla oleva kosmetiikkasarja kuitenkin päätti tuoda markkinoille nuorellekin iholle tarkoitetun silmänympärysvoiteen, joka hoitaa, kosteuttaa ja kirkastaa ihoa tuomalla sille valoa, sekä suojaa ihoa fysikaalisella kahdenkympin suojakertoimella. Lisäksi tuote on vieläpä tuubissa!

Miltä merkiltä tämä ihanuus sitten löytyy?

Vastaus on Cliniquelta.

Cliniquen uusi Superdefence SPF 20 Age Defence Eye Cream on tosiaan ikääntymisen merkkejä ennaltaehkäisevä tuote, joka suojaa ja kosteuttaa ihoa sopien niin rannalle kuin arkikäyttöönkin. Sen suojakerroin on tosiaan fysikaalinen, eli suoja-aineet eivät ole iholle imeytyviä kemiallisia aineita, vaan ainoastaan ihon pinnalle jääviä, säteilyä poisheijastavia ja samalla valoa iholle tuovia aineita.

Tuotteen koostumus on melko kevyt, eli varsinkin kuivemmille silmänympäryksille suosittelisin kuitenkin yökäyttöön jotain kosteuttavampaa tuotetta.

Ihan mahtavaa, että tällainen tuote tuli saataville. Kiitos Clinique!

Paljonko tällä loistavalla tuotteella sitten muuten on hintaa?

Maissa aivan törkeästi.

15 millin tuubi maksaa Suomessa noin 49 euroa kun taas ainakin meiltä meriltä sen saa Tax Freesta reilusti alle kolmella kympillä. Ihan tosi.

Ja muuten: Vastauksena kysymykseen ”Mitä teidän tax freesta kannattaa ostaa?” sanoisin ehdottomasti, että Cliniquen tuotteita. Hintaero maihin verrattuna on monien tuotteiden kohdalla mieletön ja esimerkiksi Cliniquen Almost Powder Makeup -meikkipuuterikin maksaa maissa noin 40 euroa hinnan ollessa laivalla noin 15 euroa vähemmän. Säästöä on siis viidestä eurosta kymmeniin euroihin tuotteesta ja sen hinnasta riippuen.

Kommentit (19)

 1. blatherings about all things pretty

  Voih pitää pian päästä laivalle hamstraamaan Cliniquen tuotteita 🙂

 2. Anonyymi

  Jos käyttää aina auringossa suuria aurinkolaseja, niin kuinka tarpeellista tuo mahtaa olla?

 3. Anonyymi

  Olen käyttänyt tuubin kohta lopppuun ja moitteita en keksi.
  Ei kirvele ja imeytyy hyvin ja erityisesti plussaa suojakertoimesta näin kesä aikaan.

 4. Anonyymi

  ei löydy tuollaista silja line eikä viking line tax free hinnastosta 🙁 mistä mä saan tuollaista että voin ehkäistä tulevia ryppyjä?

  terv. parikymppinen ja surullinen

 5. Anonyymi

  löytyhän se 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *