Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

EVVK

Olin joku aika sitten aivan innoissani huomattuani Anatomicalsin veikeiden vartalotuotteiden rantautuneen Seppälöihin.

Täpinöissäni nappasin kotiin kokeiluun käsi-, jalka ja vartalovoiteen. Nyt voin kuitenkin sanoa, että EVVK, eli ei vois vähempää kiinnostaa. En nimittäin tykkää näistä yhtään!

Käsivoide ei ole mikään tehokosteuttaja ja imeytyykin suht hyvin, mutta en vaan voi sietää tämän hajua. Tästä tulee mieleen lähinnä ummehtunut muovikuppi, jota on yritetty puhdistaa käsitiskiaineella.

Tarkenpaan kuvailuun en kykene, sillä haju ällöttää minua niin, etten kykene analysoimaan ja tuoksuttelemaan tätä tarkemmin.

Vartalovoiteenkaan haju ei ole kovin miellyttävä, sillä tästäkin se muovinen lemu puskee läpi. Muutenkaan haju ei vaan kolahda yhtään, vaikka melko avoin näiden vartalovoiteiden tuoksujen suhteen olenkin. Tämän kosteutustehoja en osaa arvioida, sillä en voi edes ajatella laittavani tätä useampaa kertaa vartalolleni ja tuoksuvani kauttaaltaan muoviselle esanssille, mutta sen verran voin kertoa, että tämä kyllä imeytyy iholle hyvin.

Muuta kivaa en tässä keksi hauskojen pakkaustekstien lisäksi.

Jalkavoide ei tunnu kosteuttavan tarpeeksi ja kun voidetta pursottaa jalalle, lähtee se liukumaan maan vetovoiman vetämänä samantien kohti lattiaa jättäen jälkeensä etanan menojälkiä muistuttavan vanan. Käyttö on siis hankalahkoa, minkä toki kestäsi, jos tämä kosteuttaisi kunnolla.

Valitettavasti kosteutustehot eivät tosiaan riitä omille kintuilleni ollenkaan, joten mitäpä tässä turhaan väkisin kikkailemaan. Varsinkaan, kun voide haisee samalle kun etelässä hotellin vessa siivouksen jälkeen: puhtaalle, mutta hyvin kemikaaliselle. Yak.

Tuoksuasiat ovat toki vain mielipidejuttuja, mutta minuun nämä tuoksut eivät uppoa. Pari kertaa kykenin kutakin käyttämään, mutta sen jälkeen kemialliset ja muoviset hajut alkoivat tympimään todella, todella pahasti.

Dumppaan nämä ehdottomasti eteenpäin. Heippa hei, Anatomicalsit, teitä ei jää ikävä!

Käsivoiteita ja varsinkin vartalovoiteita minulla kyllä vielä riittää, mutta tämä oli viimeinen jalkavoiteeni, joten seuraaja oli hankittava.

Seuraajaksi valikoitui rakkolaastareistaan tuntun Compeedin Yövoide kantapään halkeamille. Jos tämä kykenee pehmentämään kantapäät ja korjaamaan niiden halkeamat, niin kai tämä kykenee minunkin halkeilemattomille, mutta kuiville jalkapohjilleni nyt sentään edes jotain tekemään?

Katsotaan, kuinka tämä toimii!

Onko jollain kokemuksia Compeeden voiteesta tai Anatomicalsin tuotteista?

Kommentit (32)

  1. MQ

    Mulla on tuo Anatomicalsin käsivoide ja se tuoksu on kieltämättä, hmm, erikoinen. Sellainen sitrusmainen. Mutta se ei onneksi kestä kauaa käsissä. Käyttelen tuon tuubin loppuun, mutta sitten voisi taas testata jotain muuta…

  2. Helinä

    Anonyymille, joka kyseli suihkutettavista kasvovesistä:

    Vastaus tulee hieman myöhään, mutta jos satut tämän huomaamaan tai asia jotakuta muuta kiinnostaa, niin myös esim. Lushilla on kolme erilaista suihkutettavaa kasvovettä: Eau Roma Water (tasapainottava herkälle iholle), Tea Tree Water (epäpuhtaalle iholle) ja Breath of Fresh Air (peruskosteuttava ja raikastava). Näitä on saatavana kahta eri kokoa eli 100g ja 250g pullot.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *