Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Löytö: Etude House Moistfull Collagen Half & Half Cream

*Sis. mainoslinkkejä

Rakastan sydämeni pohjasta sitä, kun joku keksii jotain uutta kosmetiikkamaailmassa. Totaalisen uudet innovaatiot ovat kaikki ihania, mutta kaikkein eniten rakastan sitä, että joku keksii tehdä jonkun vanhan tuotteen uudelleen nokkelalla, mutta niin suorastaan itsestään selvällä tvistillä, ettei voi kuin ihmetellä, miksei kukaan muu ole keksinyt samaa aiemmin.

Etude House Moistfull Collagen Half & Half Cream

Yksi tällainen kertakaikkisen nerokas keksintö on korealaisen Etude House -kosmetiikkamerkin Moistfull Collagen Half & Half Cream*, joka on hurmannut minut aivan totaalisesti.

Etude House -merkin Moistfull Collagen -tuotelinja on ollut varsin suosittu. Ihoa kosteuttava ja ihon kimmoisuutta parantava tuotelinja on täydellinen erityisesti parikymppiselle käyttäjälle, joka tahtoo ylläpitää ihonsa nuorekkuutta ja samalla jo alkaa vähän huolehtimaan niistä ihon ensimmäisistä ikääntymisen ensimerkeistä.

Etude House Moistfull Collagen Half & Half Cream

Moistfull Collagen Half & Half Cream -kosteusvoiteen idea on jotain niin kätevää, että sydämeni pamppailee suoranaisesta kiihkosta päästessäni vauhkoamaan tästä tuotteesta teille. Tämä himskatin kätevä ja monipuolinen kosteusvoide on nimittäin jaettu kaikessa yksinkertaisuudessaan kahteen erilliseen säiliöön, joista toisesta löytyy kevyemmällä koostumuksella varustettu tuote ja toisesta puolestaan paksummalla koostumuksella varustettu versio – mieletöntä!

Etude House Moistfull Collagen Half & Half Cream

Paitsi että purkkia voi käyttää levittämällä kevyempää koostumusta iholle aamuisin ja täyteläisempää yöksi, on tuotteita mahdollista hyödyntää vaikka kuinka monella muullakin tavalla!

Toinen käyttötapa on levittää kevyempää koostumusta T-alueelle ja täyteläisempää puolestaan poskille, jolloin jokainen ihoalue saa kätevästi sitä parhaiten hoitavia ainesosia.

Kumpaa tahansa voidetta voi myös sekoittaa meikkivoiteen kanssa luodakseen iholle joko kevyemmän koostumuksen avulla kosteuttavan meikkipohjan tai täyteläisemmän koostumuksen avulla ravitsevan ja heleyttävän meikkipohjan.

Huippujännää on myös se, että tuotteita voi sekoittaa yöksi yhteen, jolloin syntyy täydellinen Sleeping Pack eli ihoa yövoidetta tehokkaammin hellivä yönaamio.

Etude House Moistfull Collagen Half & Half Cream

Erityistä voiteissa ovat niiden koostumukset, jotka hyödyntävät Super Collagen Water -nimellä kulkevaa yhdistettä. Tavallinen kollageeni kosteuttaa ihoa, mutta koska se on partikkelikooltaan niin iso, ei se kykene imeytymään iholle. Näissä voiteissa kollageeni on kuitenkin pilkottu entsymaattista prosessia käyttäen, minkä ansiosta se pääsee imeytymään ihon pinnalle paremmin. Erityistä on vieläpä se, että pilkotun kollageenin voi bongata molempien koostumusten INCI-listalta ykköspaikalta.

Voiteet hyödyntävät lisäksi apinanleipäpuusta peräisin olevaa öljyä. Apinanleipäpuut kasvavat aavikolla ja ovat tunnettuja kyvystään varastoida kosteutta. Yhteen puuhun voikin mahtua jopa 120 000 litraa kosteutta!

Etude House Moistfull Collagen Half & Half Cream

Nappasin voiteet tositoimiin ensimmäistä kertaa, kun otin purkin mukaan häämatkallemme, jolla kokeilin sen koostumuksia yhdessä ja erikseen kaikilla mahdollisilla tavoilla kolmen viikon ajan ilman, että saatoin turvautua muihin voiteisiin. Tykkäsinkin tuotteesta aivan hulluna juuri sen monipuolisuuden vuoksi, sillä matkakassiin ei tarvinnut pakata erillistä tuotetta päiväksi ja yöksi ja sama purkki toimi jopa yönaamiona silloin, kun iho kaipasi tehostettua hoitoa.

Korealaisen ihonhoidon sydämessä tuntuu olevan, että ihonhoitorutiiniin halutaan lisätä aina vaan uusia tuotteita, mutta tässäpä on nyt kerrankin tuote niille, jotka tahtovat vähentää purkkejaan. Mukavaa tuotteessa on myös se, että tässä purkissa on tuotteita yhteensä 100 ml, eli juurikin tavallisten 50 ml päivävoiteen ja yövoiteen yhteismäärän verran eikä vain esimerkiksi 25 ml molempia.

Etude House Moistfull Collagen Half & Half Cream

Olen ollut tästä voiteesta niin innoissani, että purkkini molemmat puolet taitavat olla jo puoliksi käytettyjä. Annankin tälle supertuotteelle mitä suurimmat suositukseni ja netistä voi varmasti lukea vaikka kuinka paljon muita kehuja purkin molemmista koostumuksista yhdessä tai erikseen. Kokeilulistalleni päätyikin tämän tuotteen innostamana myös muita saman tuotelinjan tuotteita.

Etude Housen kätevän tuplavoiteen voi ostaa itselleen eBaysta n. 20 eurolla ja sen myyjiä löytyy täältä*.

Etude House Moistfull Collagen Half & Half Cream

Onko teillä kokemuksia Etude House Moistfull Collagen -tuotteista?

Kommentit (10)

  1. Minna

    Kirjoitat niin inspiroivasti – täytyy saada tätäkin! Ihanaa lomaa Koreassa! Käyt kai Etude Housessa ja otat kuvia blogiin.^^

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *