Löytö: Täydellisen ravitseva korealainen silmänympärysvoide

*Sis. mainoslinkkejä

Täyteläisen ravitseva ja tehokkaasti kosteuttava silmänympärysvoide on yksi ihonhoitorutiinini kulmakiviä, jota ilman en voi olla. Ilman sitä silmänaluseni olisivat kuivat, ryppyiset ja surulliset enkä todellakaan tahdo niiden voivat huonosti.

Ostolakossa Virve Vee silmänympärysvoide

Minulla on kaksi erityistä silmänympärysvoidesuosikkia: Louis Widmer Eye Contour Cream ja Clinique All About Eyes Rich. Molemmat niistä ovat ihanan ravitsevia ja aivan täydellisen kosteuttavia, minkä ansiosta olen onnistunut pelastamaan niillä jopa hilseilevät silmänympärykset ja silmäluomet.

Olen kuitenkin jo pitkään halunnut löytää näille suosikkituotteilleni aasialaisia haastajia. Homma ei kuitenkaan ole ollut helppoa, sillä yleisesti minusta on tuntunut, että aasialaiseen makuun menevät lähinnä kevyet geelit ja muut ohuet koostumukset, minkä vuoksi en meinannut aluksi millään löytää minulle sopivia silmänympärysvoiteita. Nyt tilanne on kuitenkin lähtenyt korjaantumaan ja olen asiaan oikein kunnolla viimeaikoina paneuduttuani löytänyt jopa useampiakin hyviä aasialaisia silmänympärysvoiteita.

Ostolakossa Mizon tuotteet kokemuksia

Esittelin vähän aikaa sitten tässä aiemmassa postauksessani kaksi hyvää löytöä, jotka molemmat olivat Mizonin tuotteita: Snail Repair Eye Cream* ja Collagen Power Firming Eye Cream*. Molemmat ovat hyviä, mutta eivät silti vedä vertoja tälle tuottelle, jonka nyt esittelen. Tykkään niistä erityisesti päiväkäytössä, mutta tämä silmänympärysvoide on kaikessa paksuudessaan ja täyteläisyydessään suorastaan öiden kuningatar ja jotain aivan mieletöntä, minkä vuoksi olen totaalisen rakastunut tähän – aivan kuten jo valmiiksi olin pariin muuhunkin tämän tuotelinjan tuotteeseen.

Etude House Moistfull Collagen Eye Cream Ostolakossa Virve Vee Kokemuksia

Olen kertonut aiemmin, kuinka kovasti olen ihastunut Etude House Moistufull Collagen -tuotelinjan kosteusemulsioon (hypetystä voi lukea täältä ja täältä) sekä saman tuotelinjan kaksi täyteläisempää voidetta yhdistävään Half & Half Cream -tuotteeseen (postauksen voi lukea täältä) ja nyt viimeisenä sydämeni on vienyt totaalisesti saman tuotelinjan silmänympärysvoide.

Etude House Moistfull Collagen Eye Cream Ostolakossa Virve Vee Kokemuksia

Tämä on sellainen ihanan täyteläinen tuote, josta ei todellakaan oteta pisaraa – tästä otetaan nokare. Tämä ei ole karitevoimaisen kovaa ja paksua, mutta pehmeän täyteläistä ja melko kiinteää. Minun silmänympärysihoni rakastaa tätä! Tämä tuo sille todella tehokasta kosteutusta ja sopii käytettäväksi sekä päivällä että yöllä. Päivällä sivelen tätä iholle kevyemmällä kädellä ja illalla kuorrutan silmänympärysihoni reippaammalla määrällä ja jestas, miten hyvänä tämä silmänympärysihoni pitääkään!

Etude House Moistfull Collagen Eye Cream Ostolakossa Virve Vee Kokemuksia

Kuten muissakin tämän tuotelinjan tuotteissa, on tässäkin pilkottua kollageenia, joka on tuotteen ainesosalistan ensimmäinen aine ja jota heti seuraa glyseriini. Muutenkin tuote on täynnä mielettömiä ihon kosteuttajia ja pehmentäjiä ja jos katsotte alla olevan INCI-listan kuvaa tarkasti niin huomaatte, että vesi löytyy lähes listan hänniltä! Silmänympärysvoiteen täyteläisen koostumuksen ideana on nimenomaan saada lukittua kaikki ihoa tehokkaasti kosteuttavat aineet täyteläisen, ihoa pehmittävän kerroksen alle, minkä ansiosta hennot silmänympärysjuonteet katoavat ja iho pysyy kimmoisana ja heleänä.

Etude House Moistfull Collagen Eye Cream Ostolakossa Virve Vee Kokemuksia

Jos tykkäätte käyttää meikin alla kevyempää silmänympärysvoidetta, niin hankkikaa ihmeessä tämä edes silmänympärysihon yölliseen tehohellintään. Ihastutte varmasti! Hyvin reilun kokoisen purkin (28 ml) saa eBaysta kotiutettua reilulla kympillä ja tuotteen myyjiä löytyy täältä*.

Muistinko jo mainita, että olen aivan hullaantunut tähän tuotteeseen?

Etude House Moistfull Collagen Eye Cream Ostolakossa Virve Vee Kokemuksia

Onko teillä suositella hyviä aasialaisia silmänympärysvoiteita?

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

Kommentit (19)
 1. Juuri ostin suosittelemasi Luis Widmerin sy-voiteen. Nyt harmittaa jos tämäkin olisi ollut hyvä kun on paljon halvempi. Voihan räkä!

  1. No mutta Widmerin isosta purkista riittää onneksi tavaraa melkein vuodeksi, joten oli loistava sijoitus! 🙂

  2. Itsellä sama homma, Widmerin ostin viikko sitten. Ja tämäkin kuulostaa tosiaan niin ihanalta. Oisko tästä talveksi päiväkäyttöön ja Widmer yöksi

   1. Tämä on aika tuhtia, joten laittaisin jopa Widmerin siinä tapauksessa päiväksi ja tämän yöksi. 🙂

    1. Okei! 🙂 kiitos tiedosta, jätän tämän ostoslistalle harkintaan. Muutkin sarjan tuotteet pitäisi tilata, kun voidevarasto vähän hupenisi ensin;)

 2. Kuulostaa juuri sopivalta tuotteella talveksi , eikä näytä olevan hinnalla pilattu! Ei muuta kuin tilausta naaputtelemaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *