Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Löytö: Täydellisen ravitseva korealainen silmänympärysvoide

*Sis. mainoslinkkejä

Täyteläisen ravitseva ja tehokkaasti kosteuttava silmänympärysvoide on yksi ihonhoitorutiinini kulmakiviä, jota ilman en voi olla. Ilman sitä silmänaluseni olisivat kuivat, ryppyiset ja surulliset enkä todellakaan tahdo niiden voivat huonosti.

Ostolakossa Virve Vee silmänympärysvoide

Minulla on kaksi erityistä silmänympärysvoidesuosikkia: Louis Widmer Eye Contour Cream ja Clinique All About Eyes Rich. Molemmat niistä ovat ihanan ravitsevia ja aivan täydellisen kosteuttavia, minkä ansiosta olen onnistunut pelastamaan niillä jopa hilseilevät silmänympärykset ja silmäluomet.

Olen kuitenkin jo pitkään halunnut löytää näille suosikkituotteilleni aasialaisia haastajia. Homma ei kuitenkaan ole ollut helppoa, sillä yleisesti minusta on tuntunut, että aasialaiseen makuun menevät lähinnä kevyet geelit ja muut ohuet koostumukset, minkä vuoksi en meinannut aluksi millään löytää minulle sopivia silmänympärysvoiteita. Nyt tilanne on kuitenkin lähtenyt korjaantumaan ja olen asiaan oikein kunnolla viimeaikoina paneuduttuani löytänyt jopa useampiakin hyviä aasialaisia silmänympärysvoiteita.

Ostolakossa Mizon tuotteet kokemuksia

Esittelin vähän aikaa sitten tässä aiemmassa postauksessani kaksi hyvää löytöä, jotka molemmat olivat Mizonin tuotteita: Snail Repair Eye Cream* ja Collagen Power Firming Eye Cream*. Molemmat ovat hyviä, mutta eivät silti vedä vertoja tälle tuottelle, jonka nyt esittelen. Tykkään niistä erityisesti päiväkäytössä, mutta tämä silmänympärysvoide on kaikessa paksuudessaan ja täyteläisyydessään suorastaan öiden kuningatar ja jotain aivan mieletöntä, minkä vuoksi olen totaalisen rakastunut tähän – aivan kuten jo valmiiksi olin pariin muuhunkin tämän tuotelinjan tuotteeseen.

Etude House Moistfull Collagen Eye Cream Ostolakossa Virve Vee Kokemuksia

Olen kertonut aiemmin, kuinka kovasti olen ihastunut Etude House Moistufll Collagen -tuotelinjan kosteusemulsioon (hypetystä voi lukea täältä ja täältä) sekä saman tuotelinjan kaksi täyteläisempää voidetta yhdistävään Half & Half Cream -tuotteeseen (postauksen voi lukea täältä) ja nyt viimeisenä sydämeni on vienyt totaalisesti saman tuotelinjan silmänympärysvoide.

Etude House Moistfull Collagen Eye Cream Ostolakossa Virve Vee Kokemuksia

Tämä on sellainen ihanan täyteläinen tuote, josta ei todellakaan oteta pisaraa – tästä otetaan nokare. Tämä ei ole karitevoimaisen kovaa ja paksua, mutta pehmeän täyteläistä ja melko kiinteää. Minun silmänympärysihoni rakastaa tätä! Tämä tuo sille todella tehokasta kosteutusta ja sopii käytettäväksi sekä päivällä että yöllä. Päivällä sivelen tätä iholle kevyemmällä kädellä ja illalla kuorrutan silmänympärysihoni reippaammalla määrällä ja jestas, miten hyvänä tämä silmänympärysihoni pitääkään!

Etude House Moistfull Collagen Eye Cream Ostolakossa Virve Vee Kokemuksia

Kuten muissakin tämän tuotelinjan tuotteissa, on tässäkin pilkottua kollageenia, joka on tuotteen ainesosalistan ensimmäinen aine ja jota heti seuraa glyseriini. Muutenkin tuote on täynnä mielettömiä ihon kosteuttajia ja pehmentäjiä ja jos katsotte alla olevan INCI-listan kuvaa tarkasti niin huomaatte, että vesi löytyy lähes listan hänniltä! Silmänympärysvoiteen täyteläisen koostumuksen ideana on nimenomaan saada lukittua kaikki ihoa tehokkaasti kosteuttavat aineet täyteläisen, ihoa pehmittävän kerroksen alle, minkä ansiosta hennot silmänympärysjuonteet katoavat ja iho pysyy kimmoisana ja heleänä.

Etude House Moistfull Collagen Eye Cream Ostolakossa Virve Vee Kokemuksia

Jos tykkäätte käyttää meikin alla kevyempää silmänympärysvoidetta, niin hankkikaa ihmeessä tämä edes silmänympärysihon yölliseen tehohellintään. Ihastutte varmasti! Hyvin reilun kokoisen purkin (28 ml) saa eBaysta kotiutettua reilulla kympillä ja tuotteen myyjiä löytyy täältä*.

Muistinko jo mainita, että olen aivan hullaantunut tähän tuotteeseen?

Etude House Moistfull Collagen Eye Cream Ostolakossa Virve Vee Kokemuksia

Onko teillä suositella hyviä aasialaisia silmänympärysvoiteita?

Kommentit (19)

 1. Salla

  Laneigen uusi Eye Sleeping Mask saattaa olla (kirjoituksiesi perusteella) melko kevyt sulle suositeltavaksi, mutta pidin sitä varsin hyvänä. Ja kiinnostavana, sillä siinä on keraaminen levitin, jonka pitäisi vähentää turvotusta, ja vielä käyttöohjeet miten käyttää sitä silmänympäryshierontaan.

 2. Sonja

  Sain juuri tilauksen mukana näytteen Misshan Time Revolution Nutritious Eye Creamistä, se vaikuttaa ainakin koostumukseltaan hyvin samanlaiselta kun tuo Etude Housen sy-voide. Liian tuhtia omaan makuun, mutta kyllä se yökäytössä menee.

  • Virve Vee

   Ooh, kiitos vinkistä, pitääkin siis tutustua! 🙂

 3. Mintsi

  Oi voi, miksi purkissa. En tykkää purkista yhtään. Samasta syystä en ole tuota LW:täkään hankkinut, vaikka pidän siitä näytteiden perusteella hurjasti.

  • Virve Vee

   Tätä tuotetta olisi todella hankala pakata mihinkään muuhun pakkaukseen sen kiinteän olomuodon takia. Tuubista olisi hankalaa tursottaa ja pummpupulloonkin liian paksua. :/

  • Mintsi

   LW:n voidenäytteet ovat tuubissa. Tulee ulos ihan mukavasti. Metallituubeihin pakataan lääkepuolella aika tiukkoja voiteita ja hyvin tulevat ulos. Toki ihan pumppupulloon ei välttämättä sovellu.

   Mulla on sen verran vahva purkki-inho, että sen takia en ole LW:n voidettakaan hankkinut, vaikka näytteen perusteella se on juuri sitä, mitä silmänymmpärykseni kaipaavat.

  • Virve Vee

   Joo, Widmer sopii tosiaan tuubiin, sillä ei ole niin tönkköä. Tarkoitin, ettei tuubi ole tälle Etude Housen tuotteelle paras pakkausmuoto ellei valitse sitten lääkemäistä metallituubia, josta saa painettua tuubia pysyvästi lyttyyn. 🙂

 4. Hanna

  Onko tässä silmänympärysvoiteessa muuten hajusteita?

  • Virve Vee

   On hajusteita. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *