Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Loistava kosteusemulsio: Etude House Moistfull Collagen Emulsion

*Sis. mainoslinkin

Nyt kuulolle, kaikki ohutta, mutta kosteuttavaa kasvovoidetta etsivät. Täältää tulee yksi aivan loistava tuotevinkki!

Muistatteko, kun suitsutin vähän aikaa siteen korealaisen Etude House -merkin Moistfull Collagen -tuotelinjan Half & Half -kosteusvoidetta, jonka mielettömän kätevä purkki kätkee sisäänsä kaksi erilaista voidekoostumusta? (Aiemman postaukseni voi lukea täältä.)

 Etude House Moistfull Collagen Half & Half Cream Ostolakossa Virve Vee

Samaan Moistfull Collagen -tuotelinjaan kuuluu itseasiassa muitakin hyvin runsaasti kehuja saaneita tuotteita, joista ylivoimaisesti suosituin on kuitenkin ollut tuotelinjan kosteusemulsio.

 Etude House Moistfull Collagen Emulsion Ostolakossa Virve Vee

Etude House Moistfull Collagen Emulsion -kosteusemulsio on todella mielenkiintoinen tuote, johon monet ovat rakastuneet sen uskomattoman ihanan koostumuksen vuoksi. Kyseessä on on tosiaan voiteita huomattavasti kevyempi emulsio, joka kosteuttaa ihoa loistavasti jättämättä sille tippaakaan klähmäistä pintaa.

 Etude House Moistfull Collagen Emulsion Ostolakossa Virve Vee

Ohut ja juokseva emulsio sisältää runsaasti ihoa kosteuttavia ainesosia, jotka auttavat tekemään ihosta silkkisen pehmeän. Kun ohutta emulsiota alkaa levittää iholle, muuttuu sen kevyt koostumus lähes vesimäisen kepeäksi. Oma ihoni kuivuu helposti, mutta tämä on ollut aivan loistava kosteuttaja erityisesti päivällä hoitonesteen ja seerumin kanssa käytettynä. Voide ei jätä iholle kiristelevän kuivaa mattapintaa, vaan pitää ihon ihanan pehmeänä, kimmoisana, sileämmän tuntuisena ja kosteutettuna tunnista toiseen.

Välillä olen käyttänyt tätä myös lisätuotteena iltaisin seerumin ja kosteusvoiteen välissä halutessani iholleni entistä enemmän kosteutusta. Emulsiossa on muiden Moistufull Collagen -tuotteiden tapaan ihanan pehmeä ja miellyttävä tuoksu, josta pidän itse kovasti.

 Etude House Moistfull Collagen Emulsion Ostolakossa Virve Vee

Tämä on ehdottomasti loistava tuote niille, joiden iho kaipaa tehokasta kosteutusta, mutta jotka eivät halua käyttää paksuja voiteita. Erityistä emulsiossa on, että se myydään jättimäisessä 180 ml pullossa, mikä saattaa kuulostaa todella paljolta, mutta myönnän, että itse ainakin sen ohuen koostumuksen vuoksi myös käytän sitä enemmän kuin tavallista voidetta.

Tälle mahtavalle kosteusemulsiolle lähtee suuret suositukset ja minusta se sopii erinomaisesti erityisesti päiväkäyttöön. Itse levitänkin tämän päälle tavallisesti päivisin vielä aurinkosuojatuotteen ja sitten ne tavalliset meikkituotteet, eikä lopputulos tunnu yhtään siltä, että kasvoilla olisi liian monta kerrosta tuotetta.

 Etude House Moistfull Collagen Emulsion Ostolakossa Virve Vee

Tuote on saanut paljon kehuja sitä kokeilleilta ihmisiltä korealaisen kosmetiikan myyntiin keskittyneellä Soko Glamin sivustolla ja erityisesti seka- ja rasvoittuvan ihon omistavat vaikuttavat ihastuneen siihen suuresti. Tuotteesta löytyy myös  Soko Glam -verkkokaupan perustajan  Charlotte Chon kirjoittama tarkempi esittely, joka on luettavissa täältä.

Jos joku kiinnostui tästä loistavasta löydöstä, niin sen voi kotiuttaa itselleen eBaysta melko edulliseen hintaan. Tuotteella on hintaa tavallisesti hieman yli 10 euroa ja sen myyjiä löytyy täältä*.

(Jos Etude House ei ole merkkinä tuttu, voi siihen tutustua paremmin tässä aiemmassa merkin tarkemmin esittelevässä postauksessani.)

 Etude House Moistfull Collagen Emulsion Ostolakossa Virve Vee

Onko teillä jakaa hyviä tuotevinkkejä seka- ja rasvoittuvan ihon kosteutukseen?

Kommentit (15)

  1. Sarppandeeros

    Tilaukseen lähti tämäkin. Mun pitää ehkä rempata tuota kylppäriä, että mahtuvat kaikki ihanuudet, jotka on pakko heti hankkia.

    • Virve Vee

      Hahhaa, kaikkea se kosmetiikka saakin aikaan! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *