Testissä Etude House Bubble Tea Sleeping Pack -yönaamio

*Sis. mainoslinkin

Täällä blogissakin on varmasti jo tullut selväksi, että rakastan kekseliäitä kosmetiikkatuotteita. Kekseliäisyys on tunnetusti huipussaan Aasiassa, minkä vuoksi postilaatikkooni kolahtelee nykyään säännöllisin väliajoin varsin ihania eBaysta tekemiäni tuotelöytöjä.

Etude House Bubble Tea Sleeping Pack

Yksi viimeisimmistä löydöistäni oli tunnetun korealaisen Etude House -kosmetiikkamerkin Bubble Tea Sleeping Pack, joka edusti kaikella tapaa sitä aasialaista nokkeluutta, joka kosmetiikkatuotteissa tulee jatkuvasti esiin.

Etude House Bubble Tea Sleeping Pack

Suloinen tuote oli ensinnäkin innovatiivinen Sleeping Pack eli yönaamio (yönaamioista voi lukea lisää tästä blogipostauksestani), mutta se oli elämyksellisesti hakenut inspiraationsa suositusta taiwanilaisesta kuplateestä. Kosteuttava ja kiinteyttävä geelinaamio oli siis pakattu palleroteetä imitoivaan kuppiin ja sen pohjalla oli aktiiviaineita sisältäviä palleroita.

Etude House Bubble Tea Sleeping Pack

Käyttöohjeen mukaisesti geelinaamiota levitetään illalla kasvoille niin, että annosteluun otetaan mukaan 1-2 palleroa purkin pohjalta. Tuotteen mukana tulee tietysti pieni muovilusikka, jolla pallerot saa kaivettua purkin pohjalta.

Etude House Bubble Tea Sleeping Pack

Olen aivan hulluna tällaisiin hauskoihin keksintöihin – varsinkin kun tiedän, että Etude Housen tuotteet ovat myös tunnettuja hyvästä laadustaan. Yönaamio olikin ihana lisä kasvojenhoitorutiiniin ja aasialaiseen tapaan sitä käytetään siis hoitonesteen, seerumin ja kosteusvoiteen päällä yöaikaan tuomassa iholle lisää kosteutusta. Naamion koostumus oli geelimäisen ohut, mutta silti ihoa tehokkaasti kosteuttava.

Etude House Bubble Tea Sleeping Pack

Minusta tämä oli jälleen hauska idea. ”Kuplateetä” on saatavilla paitsi tällaisena ihoa kosteuttavana ja kiinteyttävänä mustana teenä myös puhdistavana vihreänä teenä sekä kirkastavana ja iholle elinvoimaisuutta antavana mansikkateenä. Tuotteesta voi lukea lisää Etude Housen omalta sivulta. Kupillinen teetä irtoaa eBaysta helposti noin kymmenellä eurolla ja on minusta ehdottomasti hintansa arvoinen!

Etude House Bubble Tea Sleeping Pack -yönaamion myyjiä löytyy eBaysta täältä*.

Etude House Bubble Tea Sleeping Pack

Kuka muu innoistuu tällaisista leikkisistä, mutta silti toimivista kosmetiikkatuotteista?

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

Kommentit (8)
  1. Rrrrakastan noita! Aasialainen kosmetiikka on niin ihanaa, ja vielä kun sopii omalle iholle!

  2. Mietin tuossa ripsiseerumi jutun jälkeen, että mitähän ainesosia aasiaslaisessa kosmetiikassa käytetään, jotka on meilläpäin kiellettyjä? Kuinka uskallat tilailla ebaysta kosmetiikkaa testiin?
    Itseäni hirvittää tilata ulkomailta juurikin tuon takia ettei tiedä mitä tuote sisältää ja millaiseksi sisältö on meilläpäin luokiteltu…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *