Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Etsinnässä täydelliset lämpötullat

Sopisiko, että tänään olisi minun vuoro kysyä suosituksia teiltä?
Minulla olisi nimittäin etsinnässä täydelliset lämpörullat.
Täydellisyys on tässä tapauksessa tietysti monella eri tapaa ymmärrettävä asia, mutta ehkä teillä olisi ehdottaa minulle omien kokemustenne perusteella hyviä vaihtoehtoja?
Etsin nimittäin lämpörullia, joilla saisin pitkähköksi polkaksi lienee parhaiten määriteltävissä olevaan kasvustooni helposti kuohkeutta, volyymia ja taipuisuutta.
En kaipaa tiukkoja kiharoita tekeviä rullia, sillä ne saavat tämän pituuden näyttämään helposti lähinnä lampaalta. Mielummin tahtoisin vain sitä kohotusta.
Lämpörullien tulisi olla helppo- ja nopeakäyttöisiä sekä sellaisia, etteivät ne jättäisi hiuksiin kovin helpolla painaumia. 
Minulle on tullut viimeaikoina ihan hirveä fiksaatio lämpörulliin sillä olen täysin varma, että ne olisivat juuri se täydellinen ratkaisu aamuiseen hiustenlaittooni. Nyt vain yhtäkkiä näyttäisi tosin siltä, että ne ovat aivan out eikä missään ole tyrkyllä sellaisia, jotka herättäisivät kiinnostukseni. Käyttääkö niitä enää kukaan ja kuvittelenko vaan, että ne voisivat olla tehokas apu lyhyehköille hiuksilleni? Tämän hetkinen suosikkilaitteeni on ollut jo jonkun aikaa Calista Tools Perfecter Fusion Hair Styler, jolla saan kyllä loistavaa jälkeä, mutta jonka kanssa taiteillessani en vaan voi olla miettimättä, voisinko saada upean lopputuloksen vieläkin helpommin.
Jos jollakin on suositella jotain (vaikka sitten Japanista tilattavia ihmerullia!) niin kuuntelen mielelläni kaikki vinkit!
Anyone?

Kommentit (4)

 1. Anonyymi

  Mulla on ne Remingtonin Jumbo rullat. Toimii pitkässä polkassa, erityisesti niillä isoimmilla saa kohotusta, eikä niillä pienemmilläkään lammaskiharaa saa aikaiseksi 🙂

 2. Anonyymi

  Mulla kans Remingtonin jumborullat! Oon tykänny. Mukana tulee rullien kiinnitykseen sekä tollaset isommat rullan malliset klipsit että ohuet metalliset "pinnit". Välillä saan niillä aikaan vekit tukkaan, mutta riippuu kyllä siitä missä asennossa rullat "pinnittää". Ainut miinuspuoli mun kohdalla on se, että rullien lämpenemistä täytyy odotella semmonen n. 10 min. Kiireisiin aamuihin ei siis ole päässeet mulla rullat mukaan. 🙂 (käsittääkseni siis markkinoilta löytyy myös semmosia muutamassa kymmenessä sekunnissa lämpeäviä rullia)

 3. Anonyymi

  Cloud 9 The O pot ehkä? Rullat lämpiää muutamassa sekunnissa ja jäähtymistä odotellessa voi tehdä vaikka meikin tai syödä aamupalan. Hintaahan noilla on hurjasti, mutta on järkevämpää lämmittää rulla kerrallaan kuin kaikki yhtäaikaa. Mukana tulee myös kuljetuslaukku. Pixiwoon tytöillä on noista youtube-video, joka on aika vakuuttava. Mulla oli ennen tosi pitkä tukka eikä tuuheus pysynyt tukassa (isoilla rullilla ainakaan). (Oikean muotoilutuotteenkin löytäminen vielä kesken.)

  Nyt tukkaa on 20 cm vähemmän ja toivon saavani noilla pysyvämpää tuuheutta. Aikaisemmin kokeillessa osa rullista saattoi takertua tukkaan. Käykö kenellekään näin? Mulla ei ole aiempaa kokemusta lämpörullista. Haluaisin saada nuo rullat toimimaan. Myös sleep in Beauty rollersit takertuivat tukkaan.

  Ei kovin vakuuttava suositus, mutta kannattaa googletelle noita. Jos saat nuo toimimaan, niin voit sitten kertoa miten 🙂 Jos jollain lukijalla on vinkkejä noiden rullien suhteen, niin kerro ihmeessä!

  -sh-

 4. Marika

  Jos pelkää lammaskiharia, niin suosittelen vaan harjaamaan hiuksia rullien poistamisen jälkeen hartaasti, niin että on saanut haluamansa lopputuloksen. Mutta lämpörullat on kyllä hyvät, suosittelen

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *