Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Estelle & Thild muutti meillekin

Estelle & Thildin tuotteet ovat olleet esillä muutamassa seuraamassani blogissa ja nyt on minunkin vuoroni päästä testaamaan sarjaa edes hieman.
Sain nimittäin kaveriltani sarjan Ecorganic Neroli Face Creamin, jonka hän oli jostain syystä todennut itselleen sopimattomaksi:

Estelle & Thild on ruotsalainen, EcoCert-sertifikaatin saanut ihonhoitosarja, jota myydään Kickseissä. Sarjalta löytyy sekä hajusteeton että kevyesti hajustettu Neroli-ihonhoitolinja, johon tämä minun saamani voide tosiaan kuuluu. Tuoteen inci näyttää silmääni todella hyvältä, sillä siinä on paljon öljyjä ja uutteita. Uskon tämän pehmittävän ja kosteuttavan tehokkaasti ihoani.

Minulla alkaa oikeasti olla ongelmaa näiden voiteiden kanssa: Minulla on niin monta ihanaa voidetta ja tahtoisin käyttää ja kokeilla niitä kaikkia, mutta kaikkien niiden käyttö ja kokeilu ei vaan ole millään lailla mahdollista! Jotta voiteesta saisi parhaat hoitotehot irti, on sitä käytettävä pidempään kuin pari päivää ja tällä kokeiltavien voiteiden määrällä en oikein ehtisi kuin vain kokeilla kaikkea pari päivää… tylsää! Tämä on taas näitä tilanteita kun harmittaa, ettei ole kaksinaamainen.

Aiemmin taloudestamme muuten löytyi jo yksi Estelle & Thildin tuote:

Ostin tämän Ecorganic Baby & Child Gentle Shampoon wannabe-insinöörille syksyllä.

Ei, en ostanut tätä kuittaillakseni hänen välillä niin lapsenomaisesta ajatuksenjuoksustaan vaan ihan vaan siksi, että tämä on sisällöltään mieto, mutta pesevä. Wannabe-insinöörin päänahka ärtyy ja reagoi helposti ja tahdoin siksi löytää hänelle mahdollisimman mietoja tensidejä sisältävän shampoon, joka kuitenkin pesisi päänahan puhtaaksi. Ilmeisesti tähän on oltu ihan tyytyväisiä ja minä ainakin olen ollut huomaavinani, että päänahan raapiminen olisi vähentynyt edes hieman.

Jos minulla olisi vauva tai lapsi, pesisin hänen päänsä ehdottomasti tällä tuotteella, sillä inci on todella, todella hellävarainen.

Oletteko te tutustuneet Estelle & Thildiin?

Itseäni kiinnostaa sarjassa se, että se on luonnonkosmetiikkaa, mutta melko hyvän hintaista sellaista. Tuotteet ovat suurinpiirtein samassa hintaluokassa Weledan kanssa ja tästä luonnonkosmetiikkalinjasta löytyy kerrankin tuotteita, jotka eivät ole vahvoilla tuoksuilla varustettuja. Lisäksi minusta olisi ihana ajatus ostaa tällaista pienemmässä mittakaavassa myytävää sarjaa (okei, lähes 200 Kicksiä ei ole ihan pieni mittakaava, mutta silti…) ja tukea sen valmistusta.

Kerrottakoon vielä ihan asian vierestä, että käytin loppuun Schollin Syväkosteuttavan jalkavoiteen:

Sain joulun aikoihin äidiltäni kaksi puolillaan olevaa tuubia tätä ihanaa voidetta ja koska en laskenut ensimmäistä vielä loppuneeksi tuotteeksi, lasken nyt tämän toisen loputtua nämä yhdessä yhdeksi loppuneeksi tuotteeksi.

Tässä jalkavoiteessa vaan on jotain ihan mieletöntä! Koostumus ei ole mikään kovin rasvainen, mutta silti tämä pehmittää ja kosteuttaa todella, todella tehokkaasti. Jalkani olivat joulun alla jostain syystä kuivuneet todella pahasti (roa-kuurin ja pitkien seisaalteen tehtyjen työpäivien vaikutuksesta kenties) ja iho hilseili jalkapohjista pahemmin kuin koskaan ennen. Mutta siinä vaiheessa, kun nämä kaksi tuubia olivat tyhjillään, oli jalkapohjieni iho jälleen kunnossa. Tämä on ehdottomasti paras jalkavoide, jota olen vielä koskaan kokeillut ja tätä ylistäviä postauksia on blogissani ilmestynyt ennenkin.

Nyt olen käyttänyt muutaman viikon Emännän jalkavoidetta ja no… sanotaanko nyt, että jalkani eivät voi enää ihan niin hyvin, kun niiden toivoisin voivan. Palaan tähän tuotteeseen paremmin sen loputtua!

Kommentit (20)

 1. Nimetön

  nanna: Kiitos! 🙂

  Anonyymi: Vallan mainio kaikille, joilla ei ole todella rasvoittuva päänahka (joka saattaa kaivata pesevämpää tuotetta). 🙂

  Pandasilmä-Buhiko: Minä olen aivan hämmentynyt tuon Bisquen kanssa, sillä Suomen kuluttaja kertoi minulle aikoinaan sen peittävän vähemmän, kuin tavallisen meikkipohjan. Netissä kuitenkin lukee, että meikkipohja olisi läpikuultavempi. Omistan tuon itse, mutta en oikein osaa sanoa, kumpi olisi peittävämpi. Ehkä tuota tosiaan voisi sutia koko kasvoillekin halutessaan.
  Oikein pahoina päivinä en saa itsekään millään silmänalusien sinisyyttä bM:n avulla täysin peitettyä, joten en osaa kyllä antaa lisävinkkejä. Uusin oma rakkauteni on Diorin Nude peiteaine, johon siirtymstä tummilla silmänalusilla olen harkinnut. 🙂

  Ninni: Luonnonkosmetiikkatuotetta, jossa ei olisi vahvaa hajua on tosiaan melko vaikea löytää. :/

 2. Nimetön

  maria: Potion 9 on aivan mahtava, muista ei pahemmin ole kokemusta. 🙂

 3. Anonyymi

  Saman sarjan night cream-voide on muuten nerolia lukuunottamatta INCIltään täysin sama kuin hajusteeton, vaikka minulle sitä myytiin normaalin ihon tuotteena ja hajustamatonta kuivan iho tuotteena 😉

  Ihan jees vaikka kosteusteho ei näin talvella ole ihan huipussaan ja kesällä varmaankin rasvoittaa. Hyvä välikausituote todennäköisesti.

 4. Anonyymi

  http://thiamere.blogspot.com/2009/11/queen-helene-mint-julep-masque-review.html <— oletko kuullut tästä naamiosta? netistä löytyi paljon kuvia tuloksista (google) ja itseäni kiinnostaisi kovasti hankkia moinen ihmenaamio ilmeisesti melko suosittu jenkeissa ja hintaa $3 😮

 5. Anonyymi

  "Mitkä olivat testaajien suosikkeja? :)"

  Muistaakseni Rainbown käsivoide oli ainakin yksi suosikeista, sitten eräs toinenkin markettituote. Plussaa antoivat rainbowlle nopeasta imeytymisestä, kosteutuksesta ja koostumuksesta. Se oli yllättävä voittaja.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *