Hintansa arvoinen seerumi: Estée Lauder Advanced Night Repair

Uskon vahvasti, että halvalla tai ainakin varsin edullisesti voi saada hyviä kosmetiikkatuotteita enkä ole siksi aina valmis upottamaan niistä moniin kovin suuria summia. On kuitenkin joitakin kosmetiikkatuotteita, jotka ovat minusta ehdottomasti sijoittamisen arvoisia hieman arvokkaammasta hinnastaan huolimatta.

Yksi tällainen tuote on jo vuosien ajan suosikkituotteisiini lukeutunut Estée Lauderin Advanced Night Repair* -kasvoseerumi (joka sopii nimestään huolimatta myös päiväkäyttöön). Ostan itse selektiivistä kosmetiikkaa harvemmin, mutta tässä on tuote, johon olen aina valmis sijoittamaan senttejäni.

Estee Lauder Advanced Night Repair

Jo vuosia myynnissä ollut seerumi on merkin suosituimpia tuotteita ja esimerkiksi Aasian markkinoilla aivan mieletön hitti. Kun olin vielä laivalla töissä, saattoi myymälään hyvinkin pöllähtää yhtäkkiä turistiryhmä, jonka jokainen jäsen poimi mukaansa useamman pullollisen seerumia harmitellein, ettei meillä ollut sitä myynnissä isommissa kuin 50 ml pulloissa. Jättimäiset 100 ml pullot (tai jopa isommatkin) olisivat menneet kuin kuumille kiville tälle asiakaskunnalle.

Estee Lauder Advanced Night Repair

Kaikille ihotyypeille kehitetty seerumi on tarkoitettu nimenomaan korjaamaan ihoa ja häivyttämään siltä ikääntymisen merkkejä. Samalla seerumi heleyttää ihoa ja auttaa tekemään siitä tasaisemman näköisen.

Vastaavia argumentteja lupailevia seerumeja on kuitenkin jokaisella merkillä, joten tuotteessa on oltava jotain ihan erityistä, jotta se kykenee erottumaan kilpailijoistaan. Itse koen tämän tuotteen ihan erityisen jutun olevan sen erinomainen kyky sitoa iholle kosteutta ja tätä voisikin kutsua suoranaiseksi kosteuspommiksi.

Estee Lauder Advanced Night Repair

Yksi tyypillisimpiä jippoja tätä tuotetta myydessä onkin näyttää, kuinka konkreettisesti sen kosteudensitomiskyky on havaittavissa. Tätä demonstroidessa puhdas kädenselkämys kastellaan suihkepullolla ja kääntäessä kättä voi nähdä, kuinka vesi valuu käden selästä pisaroina kiinnittymättä sen iholle mitenkään. Niinhän siinä aina käy.

Jos käden selkämykselle kuitenkin sivelee ensin Advanced Night Repair -seerumia ja sen iholle suihkuttaa sen jälkeen vettä, ei vesi enää valukaan käden selältä samalla tavalla, vaan jää vain kiiltelemään iholle kosteana:

Estee Lauder Advanced Night Repair

Tämän tempun näkeminen vakuutti minut hyvin siitä, että seerumi tosiaankin kykenee sitomaan itseensä kosteutta ja innostuin alunperin sen seurauksena kokeilemaan seerumia kasvoilleni.

Seerumi on koostumukseltaan varsin täyteläistä ja noh, niljakasta, eli se ei katoa iholta täysin levityksen jälkeen, mitä oma kuiva ihoni rakastaa suuresti. Hoitavia ainesosia täyteen pakatussa seerumissa ei ole silikoneja, joten se ei vaan tee ihosta hetkellisesti hyvän tuntuista vaan hoitaa sitä oikeasti.

Estee Lauder Advanced Night Repair

Ihoni kuivuu varsinkin talvella helposti, joten tykkään käyttää tuotetta erityisesti pakkaskausina. Näin kolmekymppisenä tiedostan, että ikääntymisen merkit alkavat hiipiä iholleni entistä voimakkaammin, joten varsinkin ihon tehokas kosteutus on tärkeässä roolissa. Myös kaikki anti-aging-ainesosat ovat enemmän kuin tervetulleita varmistamaan, että ihon ikääntyminen tapahtuu jatkossakin hidastetulla tempolla.

Estee Lauder Advanced Night Repair

Tykkään suositella tavallisesti edullisia ja keskihintaisia ihonhoitotuotteita, sillä koen niistä saatavan  usein parhaiten rahoilleen vastinetta, mutta tämä selektiivisen kosmetiikan edustaja on tuote, joka ansaitsee minusta aivan erityistä ylistystä. Tuote on ollut markkinoilla ja vuosia ja sen koostumustakin on päivtetty siinä välissä, mutta se on yhä edelleen Estée Lauderin tähtituotteita.

Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II -kasvoseerumi löytyy myynnistä täältä.*

Estee Lauder Advanced Night Repair

Onko tämä klassikkoseerumi teille tuttu tuote?

Kommentit (4)
  1. Tämä on kyllä aivan ihana tuote! Pullo huvennut aika vauhdilla, nyt kesälläkin olen laittanut sitä yöksi ihan reilulla kädellä, ja yövoiteen vielä päälle. Aamulla kaikki on imeytynyt, ja iho on pehmeäntuntuinen ja kosteutettu.

    1. On kyllä tosiaan aivan loistavaa tavaraa enkä yhtään ihmettele tämän suosiota. Hyvin riittoisaakin vieläpä! 🙂

  2. Hei!
    Luin paristo arviosta, että jotkut olivat käyttäneet tätä myös silmänympärysiholle. Tiedän, että samaa sarjaa on olemassa seerumi myös silmänympärysiholle, mutta haluaisin selvitä yhdellä tuotteella. Onko teillä tietoa/kokemusta asiasta? Terv. Meri

    1. Minä ainakin käytän tätä ongelmitta myös silmänympäryksillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *