Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Essentia Naturale jatkotutkimuksissa

Kerroin teille muutama kuukausi sitten päässeeni kokeilemaan Essentia Naturalen mineraalimeikkejä. Nyt voin ilokseni kertoa, että kokeiluni jatkuvat.
Vähän aikaa sitten esittelin teille sarjan loistavan Pencil Me In -rajauskynän. Nyt testissä oli jotain muuta:

Sain nimittäin kokeiltavakseni sarjan peiteaineen sävyssä Light ja peiteainesiveltimen.

Tasaa kaikki
Peiteaine Light oli vaaleahko, muttei mikään todella vaalea. Itselleni tämä oli melko hyvä sävy, mutta en olisi pannut pahakseni, jos tämä olisi ollut jopa ihan hieman vaaleampi.

Sarjan varsinainen mineraalipohja ei ollut peittävyydeltään ihan yhtä hyvä kuin käyttämäni Youngbloodin tai bareMineralsin pohjat, mutta tasoitti kuitenkin ihan hyvin. Tämän peiteaineen kanssa mentiin hieman samalla linjalla: Ihan yhtä peittävää lopputulosta en saanut kuin bareMineralsilla tai Youngbloodilla, mutta kyllä tämä ihan hyvin peitti.

Silmänalusilla tämä ei peittänyt ihan tarpeeksi, mutta muuten kyllä tosiaan tasoitti hyvin. Ei huono tuote missään nimessä, mutta kuten taisin viimeksikin todeta, kilpailee tämä vaan niin hyvien tuotteiden kanssa samassa sarjassa (YB, bM), etten vaan voi antaa tälle enempää kehuja.

Jos edellinen tuote ei saanut minulta liikaa kehuja, niin tämä tuote saa niitä kyllä edellisenkin edestä:

Tämä sivellin oli aivan loistava ja jäi ihan ehdottomasti vakikäyttööni mineraalipohjien kanssa! Tämä taklonista valmistettu sivellin vetää täysin vertoja bareMineralsin vastaavalle siveltimelle ja on itseasiassa jopa hieman napakampikin, jolloin tällä tuntuu saavan aikaan vielä hieman bM:n sivellintä peittävämpääkin jälkeä. Sivellin on lisäksi ihan hitusen pienempi kuin bM:n vastaava, eli tällä saa tehtyä hieman pikkutarkempaa jälkeä helpommin.

Plussaa tässä siveltimessä on myös hinta, sillä sarjan nettisivuilla tällä ei ole hintaa kuin 11,90 euroa, mikä on mielestäni hyvin kohtuullinen hinta näin hyvästä siveltimestä. Voin siis ehdottomasti suositella tätä! Itse olen käyttänyt tätä nyt muutaman viikon ajan bareMineralsin ja Youngbloodin pohjien kanssa ja jää kyllä ehdottomasti luottosiveltimien joukkoon.

Onko joku teistä kokeillut Essentia Naturalen tuotteita? Kertokaahan kokemuksianne!

Kommentit (24)

 1. Anonyymi

  Voiko tuota sivellintä käyttää vain kuvassa näkyvän mineraali peitteen levitykseen, vai käykö se samalla lailla myös nestemäiselle?

 2. Nimetön

  Anonyymi: Avattuina noin vuoden, ennen avaamista vuosi-pari lisää. 🙂

  Anonyymi: Periaatteessa käy kyllä nestemäisellekin. 🙂

 3. Anonyymi

  Hei, omistan nyt tuollaisen siveltimen, mutta ongelma on se että miten se putsataan 😮 tarviiko olla joku oma tökötti vai mitähä :DD

 4. Nimetön

  Anonyymi: Synteettistä karvaa olevat siveltimet voi pestä ihan käsisaippualla ja välillä jopa ihan käsitiskiaineella, jotta tulevat kunnolla puhtaiksi. Muista kuivata sivellin lappeellaan esim. karvaosa pöydän reunan yli, mutta ei missään nimessä pystysuunnassa, sillä muuten vesi valuu karvojen liimauksiin ja karvat alkavat irtoilla. 🙂
  Muuten siveltimiä voi pestä hellavaraisella shampoolla tai Marsei-saippualla, jota saa useimmista marketeistakin parilla eurolla.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *