Kolmen euron ripsiväri, joka haastaa kalliin kulttimaskaran

Naureskelen tuttujen kosmetiikkabloggaajien kesken aina välillä, että runsaasti lukijoita keräävän kosmetiikkablogin perustamiseen ei tarvita kummoisia puitteita. Riittää, kun alkuinvestointina ostaa satasella Essencen meikkihyllyn tyhjäksi ja alkaa sen jälkeen tykittää ulos postauksia. Lähes jokainen Essencen tuotteista blogannut on nimittäin varmasti huomannut, että merkin tuotteita käsittelevät postaukset ampaisevat välittömästi lukijoiden suosikeiksi.

Essence I love Extreme Crazy Volume Mascara

Toisaalta en ihmettele tätä yhtään. Kukapa ei olisi kiinnostunut kuulemaan, jos parilla eurolla voi napata markettireissulta mukaan kalliimmatkin kilpailijat haastavan kosmetiikkatuotteen. Minä ainakin voin myöntää, että halpismeikit kiinnostavat minua selektiivisiä meikkejä huomattavasti enemmän ja että olen aina utelias selvittämään, kuinka hyvää halvalla voi saada.

Essence I love Extreme Crazy Volume Mascara

Essencen kohdalla tuntuu, että halvalla voi saada erittäin usein todella hyvää. Olen kuullut aivan erityisen paljon kehuja merkin ripsiväreistä, joten kipitin itsekin vähän aikaa sitten täällä Bangkokissa Essencen meikkihyllylle ja shoppailin sieltä pikkurahalla kourallisen erilaisia maskaroita testiin.

Essence I love Extreme Crazy Volume Mascara

Yksi joukkoon sattunut ripsiväri oli Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara,* joka lupaa ripsiin äärimmäistä tuuheutta. Tuuheuttavat ripsivärit vetoavat minuun erityisesti, sillä omissa hennoissa haituvissani ei liiemmin ole hurraamista. Ilman ripsiväriä lähes olemattomia ripsiäni tuskin edes huomaa, sillä ne ovat melko harvassa ja muutenkin melko mitättömän väriset.

Essence I love Extreme Crazy Volume Mascara

Hoenkin aina, että ripseni kaipaavat ripsiväriä, joka kykenee tuomaan niille tuuheutta juuri niin paljon, kuin haluan sitä itse ripsiini kerrostamalla rakentaa, mutta samalla tuon ripsivärin tulisi kuitenkin erotella ripset hyvin. Liian löysät maskaramassat eivät ripsissäni toimi, sillä niitä ei ole mahdollista kerrostaa tarpeeksi runsaasti, mutta paksun vahamaiset saattavat puolestaan jäädä ripsiin raskaan paakkuisina ja erottelemattomina massoina, mistä on esteettisyys kaukana.

Essence I love Extreme Crazy Volume Mascara

Aiemmaksi ripsarisuosikikseni olen nimennyt Too Faced Better Than Sex Mascaran, joka tuuheuttaa ripsiä, mutta erottelee ne myös silti aivan uskomattoman pikkutarkasti. Ripsivärillä onkin mahdollista saada minunkin hennoista ripsistäni aivan mielettömän näyttävät.

Essence I love Extreme Crazy Volume Mascara

Täytyy kuitenkin sanoa, että parin euron ripsiväriksi tämä kokeilemani Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara oli melkoisen mieletön tapaus.

Essence I love Extreme Crazy Volume Mascara

Ripsivärissä oli sopivan voidemainen, mutta ei silti kuitenkaan minusta mitenkään kuivalta tuntuva koostumus, joka yhdessä ripsivärin pienien ja joustavien silikoniharjasten kanssa erotteli ripset varsin hyvin. Ripsiväriharjassa oli pari tasaista aluetta, joihin kertyneellä ripsivärillä ripsiin sai massaa, mutta jonka ripsivärin harjakset sitten kuitenkin jakoivat ripsiin tasaisesti. Tämä ripsiväri toi tuuheutta nimenomaan jokaiseen ripseen eikä vain saanut aikaan muutamaa paksua ripsikimppua.

Essence I love Extreme Crazy Volume Mascara

Minun ripsissäni tätä ripsiväriä voisi jopa lähes kutsua sen luoman lopputuloksen perusteella Too Faced Better Than Sex Mascaran halvaksi haastajaksi. Ripset jäivät tämänkin ripsivärin jäljiltä samalla tavalla erittäin tuuheiksi, mutta silti hyvin erotelluiksi ja pehmeän tuntuisiksi. Ne näyttävät nimenomaan runsailta eivätkä vain siltä, että niissä on runsaasti massaa.

Essence I love Extreme Crazy Volume Mascara

Suurin ero Too Faced Better Than Sex Mascara verrattuna on kuitenkin paitsi tuotteen hinnassa ja huomattavasti helpommassa saatavuudessa myös siinä, että lupauksensa mukaisesti tämä ripsiväri keskittyi oikeastaan vain ja ainoastaan tuuheuttamaan ripsiäni enkä varsinaisesti saanut niille liiemmin lisää pituutta.

Essence I love Extreme Crazy Volume Mascara

Käytän ripsissäni LiLash-ripsienkasvattajaa, jonka ansiosta ripsilläni on ihan hyvin pituutta, mutta pieni lisäpituus ei todellakaan olisi niille haitaksi. Ripsiväri ei myöskään jättänyt ripsiäni ihan yhtä kaareviksi kuin mitä Better Than Sex Mascara jättää.

Essence I love Extreme Crazy Volume Mascara

Jos lopputulosta siis vertaa Too Face Better Than Sex Mascaraan, häviää tämä sille edelleen, mutta voin kuitenkin sanoa, että tässä on kyseessä jo erittäin pätevä kilpailija. Tämä Essencen ripsiväri asettuu jopa rinta rinnan Too Facedin haastajaksi kehutun L’Oréal Paris Paradise Extatic Mascaran kanssa ripsivärin tuoman tuuheutuksen puolesta, mutta L’Oréalin ripsiväri antaa ripsilleni kuitenkin enemmän pituutta.

Jos etsinnässä on siis hyvä ja erotteleva ripsiväri, jota voi kerrostaa runsaalta näyttävän lopputuloksen luomiseksi, kannattaa tämä kolmen euron maskara napata markettireissulta kokeiluun tai tilata Pretty.fi-verkkokaupasta*. Ihan parilla vedolla ripset eivät vielä ole superrunsaat, mutta pieni kerrostus toimii omissa silmissäni ainakin loistavasti.

Essence I love Extreme Crazy Volume Mascara

Onko joku muu ihastunut johonkin Essencen ripsiväriin?

PS. Lue myös postaukseni loistavasta Essence I Love Colour Intensifying Eyeshadow Base -luomivärinpohjustajasta.

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

Kommentit (37)
  1. No nyt kuulostaa hyvältä. Goshin suosikkimascaraani ei saa enää Suomesta, ja sille kaipaisin just hyvää korvaajaa, joka tuuheuttaa, mutta ei pidennä tai kaareuta. Tämä pitää testata!

    1. Tämä voisi kyllä olla hyvä seuraaja sille! 🙂

  2. Vau, toi lopputulos on kyllä upean näköinen!

    1. Joo, tykkään miten hyvin erottelee yksittäiset ripset! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *