Essence Advent Calendar 2018 -joulukalenteri

Vilautin eilen Instagram Stories -klipeissäni PR-toimistolta saamaani Essence-joulukalenteria ja se sai melkoisen riemukkaan vastaanoton. Usea olikin jo kuullut kalenterista, mutta joillekin tieto siitä tuli aivan uutena ja koska niin moni innostui siitä, päätin vielä äkkiä yrittää ehtiä näpytellä siitä tänne blogiin postauksen ennen kuin kaikki kalenterit on myyty kaupoista loppuun.

Essence Advent Calendar 2018 joulukalenteri Ostolakossa Virve Vee

Minusta on tullut valtava Essence-fani ja olen löytänyt merkiltä todella monia hyviä tuotteita. Eniten niissä ilahduttaa paitsi niiden toimivuus myös tietysti se, että niitä saa kaupasta pikkurahalla. Voin olla valmis maksamaan hyvästä kosmetiikkatuotteesta, mutta myönnän kuitenkin rakastavani eniten sitä, kun saan julistaa tehneeni loistavan, vain pari euroa maksaneen kosmetiikkalöydön.

Essence Advent Calendar 2018 joulukalenteri Ostolakossa Virve Vee

Joulumarkkinateemalla koristeltu Essie Advent Calendar -joulukalenteri on pullollaan kivoja löytöjä – tai näin ainakin oletan, sillä toisin kuin vähän aikaa sitten esittelemäni GLOSSYBOX-joulukalenterin kanssa kävi, olen vielä toistaiseksi ainakin malttanut olla avaamatta yhtäkään tämän Essence-joulukalenterin luukkua ja säästellyt tätä oikeasti joulukuulle. Tästä on nimittäin niin moni intoillut, että tämän on pakko olla kiva!

Essence Advent Calendar 2018 joulukalenteri Ostolakossa Virve Vee

Essence-joulukalenteri sisältää 24 pientä yllätyslaatikkoa, joista suurin osa on nimenomaan kosmetiikkaa, mutta mukaan mahtuu kuulemma myös muutamia kosmetiikkaan liittymättömiä täytetuotteita.

(Kalenterin sisällön voi kaupassa katsoa laatikon pohjassa olevista tiedoista.)

Essence Advent Calendar 2018 joulukalenteri Ostolakossa Virve Vee

29,90 euroa maksavaa kalenteria myy mm. Tokmanni, Halpahalli, K-Citymarket ja Kärkkäinen. Kalenteri on tullut juuri myyntiin ja moni kertoikin jo bonganneensa sen myymälöistä. Verkossa kalenteria myy tällä hetkellä ainakin Tokmanni. Kannattaa kuitenkin olla ripeä, sillä nämä kalenterit loppuvat todella nopeasti!

Jos teillä on konkreettisia vinkkejä myyntipisteistä, joissa olette Essencen joulukalenteria vielä nähneet, niin jakakaa pliis tiedot kommenteissa. Moni varmasti ilahtuisi!

Essence Advent Calendar 2018 joulukalenteri Ostolakossa Virve Vee

Kenellä on tänä jouluna Essencen joulukalenteri?


Lue myös:

Kosmetiikkakalenterit 2018

Joulun kaunein kosmetiikkakalenteri: GLOSSYBOX Advent Calendar

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

 

Kommentit (6)
  1. Kaikki Cittarit sai valikoimiin tänä vuonna kalenterin, mut määrät oli tosi pienet, pienimmillään neljä kappaletta per talo. Kauppoihin se tuli jo viikko sitten, joten monet ovat jo sen valitettavasti myyneet loppuun. 🙁

    1. Kiitos, että jaoit tämän tiedon! 🙂

  2. Kävin tänään ostamassa kalenterin itselleni että siskolleni yllätykseksi Espoon Olarin Tokmannilta instasi innoittamana. Siellä oli vielä useita jäljellä. Tokmannin verkkokaupan sivuilta näkee myös myymälöiden saatavuuden – kannattaa tarkistaa sieltä. Toivottavasti kalenteri osoittautuu hyväksi, kuten monet Essencen meikit ovat tehneet. Kalenterin pohjasta näkee kyllä tuotteet etukäteen.

    1. Kiitos vinkistä! <3
      Toivotaan, että sisältö on hyvä! Itse tein tosiaan parhaani välttääkseni kurkkaamasta pohjasta sisältöä… 🙂 Yhden luukun sisällölle tulee arvoa 1,25 euroa ja kun mukana on kuitenkin vähän muutakin täytettä, niin jos edes puolissa luukuista on hyvä, käyttöön päätyvä tuote niin se on jo aika hyvä minusta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *