Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Escada summer 2014: Born in Paradise

Kesä vaikuttaa alkavan vuosi vuodelta aina vaan aikaisemmin. En tarkoita tällä lämpenevää ilmastoa, jonka vuoksi tämäkin talvi on ollut täällä etelässä varsin lumeton. Tarkoitan tällä sitä, kuinka aikaisin Escada tuo myyntiin kesätuoksunsa.
Minua on hämmentänyt muutamien vuosien ajan jo sekin, kuinka kesätuoksu tuodaan myyntiin helmikuussa. Olen pitänyt tätä varsin aikaisena ajankohtana, mutta uusimman kesätuoksunsa kanssa merkki on vetänyt jo oman ennätyksensä: kesän 2014 kausituoksu tuotiin tax free -myyntiin viime marraskuussa!
Kyllä. Born in Paradise on ollut myynnissä jo toista kuukautta ja aloittanut Escadan kesän 2014 edellisen kesän tuskin edes loputtua.
Niin tai näin, mutta uusin tuoksu on jälleen tuttua Escadaa.Tämän kesän tuoksussa tuoksuvat pina colada -henkisesti kookos ja ananas, joiden lisäksi tuoksusta löytyy myös melonia ja omenaa.
En ole itse Escada-tyttö, mutta ymmärrän tuoksujen valtavan vuosittaisen suosion. En itse kuitenkaan ihan ymmärrä täysin näitä jotenkin vanhanaikaisen näköisiä piirrettyjä pakkauskuvia, mutta makuasiahan se vaan on.
Veikkaisin tuoksun tulevan maamyyntiin tuttuun tapaan jälleen helmikuussa, mutta sitä ennen sitä voi käydä fiilistelemässä tax freessä reissun päällä ollessaan.
Oletteko te Escada-tyttöjä? Odotatteko innolla pääsevänne tuoksuttelemaan tuoksua? Vai oletteko jo päässeet? Tai onko joku peräti ehtinyt jo ostamaan omansa?
———-
Kuten eilisessä postauksessa kerroin, aion alkaneena vuonna vähentää joka vuosi kotoani jonkun tavaran. En tahdo heittää tavaroita turhaan roskiin, vaan sijoitan niitä mielummin uusiin koteihin. Aivan kuten eräs kommentoija sanoikin, on kaatopaikoilla tavaroita jo ihan tarpeeksi ja on liian helppoa ajatella, että poissa silmistä on yhtä kuin poissa mielestä.
Otin projektiin jo pienen varaslähdön hoitamalla tämän päivän vähennyksen jo eilen illalla. Ystäväni oli nimittäin haikaillut tietynsävyisten kynsilakkojen perään jo jonkun aikaa ja ajattelin, että koska minulla on lakkoja vaikka muille jakaa, voisin sitten kirjaimellisestikin jakaa niitä eteenpäin.
 Kaikki lakkasävyt olivat minusta itsestänikin aivan ihania, mutta oli paljon kivempaa saada antaa ne eteenpäin jollekin, joka oikeasti oli sellaisia kaivannut. Yhden lakan sijaan eteenpäin lähti useita, mutta hyvä niin!

Kommentit (22)

 1. Tuoksu on jo myynnissä tavarataloissa 🙂

  1. virve

   Kiitos, että kerroit! 🙂

  2. Pitkät Kynnet

   Jos jatkossa luovut lakoistasi, niin täällä yks joka mielellään maksaa postikulut ja maksaa ihan lakoistakin:)

   1. mua kiinnostaa kanssa 😉

    1. virve

     Pidän mielessä! 🙂

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *