Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Erityisesti tuoksuva Escada

Escada on tuonut loppukesästä myyntiin uuden hajuveden nimeltään Especially Escada.

En ole Escadan hajuvesien suuri fani, mutta minusta merkillä on useita tuoksuja, joita tykkään kyllä muiden iholla tuoksutella. Escadan kesätuoksut eivät välttämättä ole juuri näitä, mutta vakiovalikoimasta löytyy muutama kiva tuttavuus. Uusin Escada on kuitenkin jollain mielenkiintoisella tavallaan kovastikin mieleeni, vaikken siitä tosin niin paljon innostukaan, että tahtoisin sitä hankkia itselleni päivittäiseen käyttöön.

Escadan Especiallyssa on sama puuterinen pehmeys kuin Chloen EdT:ssä, EdP:ssä ja erityisesti Intensessä, mutta hieman freesimpänä ja kukkaisempana. Tässäkin on Cloen tuoksujen lailla ruusua, mutta mukaan on sekoitettu myös mm. päärynää ja vesimäisiä elementtejä, jotka tekevät tähän pientä raikkautta. Pohjatuoksun myski puolestaan pehmentää ja tuo tähän hieman puuterisuutta.

Ainakin omalla ihollani tuoksu pehmenee mukavasti ja siinä on ihan hitusen makeutta, muttei ollenkaan niin paljoa kuin esimerkiksi eSCADAN Magnetismissa, Incredible me:ssa, Desire me:ssa tai Absolutely me:ssa.

Minusta tuoksu on mukava arkituoksu ja miksei myös iltatuoksu kevyempien tuoksujen ystäville. Tuoksu on minusta selvästi niin sanotusti aikuismaisempi kuin muut tässä postauksessa mainitsemani Escadan tuoksut, muttei silti mikään ”rouvatuoksu”.

Tykkään kovasti tuoksun pullosta. Vaaleanpunainen neste yhdessä kultaisen, hieman D&G:n One-tuoksujen tyylisen pullon kanssa tyylikkään kultaisen korkkinsa kanssa on minusta naisellisen hienostunut.

Oletteko te käyneet jo tuoksuttelemassa tätä uutuutta? Oletteko tykänneet?

Kommentit (8)

 1. .Nekku.

  Hei Virve, blogissani olisi sinulle palkinto!

 2. Anonyymi

  OT-kommentti

  Et sattumoisin tietäisi, että onko Suomeen tulossa Revlonin Just Bitten -lipbalmit? Kaikkialla niitä kehutaan, mutta kaupoissa myydään vain ei-oota :/

 3. hellin

  Jee, tuoksupostaus, lueskelin juuri kaikki aiheeseen liittyvät postauksesi läpi, ja kivoja olivat! Nyt on tullut paljon uutuuksia, olisi kiva jos innostuisit kirjoittamaan niistä muistakin 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *