Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Erinomaisen pitkä muurain?

Lumenen vanha hopeanharmaahylsyinen ExCELLength Mascara on historiaa ja korvattu uudella Cloudberry ExCELLength Mascaralla.

Uuden mascaran harja on yhtä kapea kuin edeltäjänsäkin, mutta hieman pidempi.

Harjalla on yhä näppärää työskennellä, mutta moni asiakas arvosti edeltäjän pientä ja ehkä siksi jopa hieman näppärämmänkin oloista harjaa.

Tuotteen pakkaus on oikeastaan aika kaunis. Oranssinkeltainen mascarapakkaus saattaisi helposti näyttää tyylittömältä, mutta tuotteen metallisen kiiltävän näköinen pinta tekee siitä itseasiassa varsin tyylikkään näköisen.

Mascara tekee siistiä ja eroteltua jälkeä ripsiin, mutta en vain pääse mihinkään siitä tunteesta, että minun tekisi mieli ravitsella Lumenen tuotesuunnittelijoita ja huutaa heidän korvaansa, että ”VOITTEKO TE PIKKUHILJAA OPPIA TEKEMÄÄN MASCARAN, JONKA MASSA EI OLE NÄIN LÖYSÄÄ?!?!”

Okei, kyseessä on ripsiä pidentävä ja erotteleva (sekä lakansiemenöljyn avulla myös ripsiä ravitseva) mascara, jonka koostumus oletettavastikin on tietysti tuuheuttavia mascaraoita juoksevampaa, mutta toivoisin, että Lumene edes joskus voisi tuoda myyntiin mascaran, jonka koostumus olisi voidemaisempaa ja kerrostettavissa olevaa, jolloin mascaralla voisi oikeasti saada aikaan runsaat ripset. Blueberry Volume on ollut ihan mukava mascara, mutta toivoisin silti vielä enemmän voidemaisuutta mascaran massaan.

Jos nyt kuitenkin pysytään aiheessa, niin Cloudberry ExCELLength Mascara tosiaan pidentää, erottelee ja tekee siistiä jälkeä ilman sotkuja ja paakkuja. Mascara myös pysyy ripsissä hyvin ja eräs työtoverini, jonka silmistä kaikki mascarat näyttävät varisevan tai levähtävän kehui mascaran loistavaa pysyvyyttä.

Mascara lunastaa lupauksensa, mutta minun silmissäni sen tekemä lopputulos oli varsin vaisu ja jään odottelemaan, koska Lumene repäisee ja valmistaa oikeasti tuuheuttavan mascaran.

Nähtäväksi jää, kuinka monta vuosikymmentä saan vielä odottaa.

Oletteko kokeilleet uutta Cloudberry ExCELLength Mascaraa? Oletteko ylipäätänsä löytäneet Lumenelta mascararakkauksia?

Kommentit (14)

 1. Anonyymi

  en tiedä mistä johtuu, mutta mulla ei lumenen mascarat pysy, vain ne on poskilla(varisee) viimeistään iltapäivänä, montaa eri mascaraa lumenelta testanneena..enkä laita edes arkena kuin yhden kerroksen ripsaria. nykyään en viitsi enää tehdä siinä mielessä kokeiluja vain olen pysytellyt jo pari vuotta maxfactorin masterpiecessä. Sitä saa aika usein cittarista/anttilasta tarjouksesta ja on mun mielestä kaupan mascaroista ylivoimaisin. Muut lumenen tuotteet kyllä käy, mutta ripsarien osalta olen tullut hyvin skeptiseksi, enkä jaksa rahojani ns. kaivoon heittää 🙂

  Joku kyseli Maybellinen bb-voiteesta, itse muutaman kerran perusteella tykkään. Peittää sopivasti ja vaaleampi sävy oli mulle melko hyvä, joskin ei varmaan hirveän vaaleaihoiselle käy.

 2. Anonyymi

  Käytin ennen alkuperäistä Excellenghtiä FLE:n päälle, varsinkin ripsien latvoihin, toimi kuin junan vessa, loistavaa! Ja sittenhän tämä uusittu ei enää olekaan yhtä hyvä siihen tarkoitukseen, joten uuden parin etsintä jatkukoon…
  -Taina-

 3. Anonyymi

  Heippa, en tiedä vastaatko näin vanhojen postausten kommenteihin, mutta pitääkö tämä ripsari taivutukset ripsissä hyvin?

  • virve

   Ei minusta mikään ihan erityinen taivutuksien pitäjä. Omat ripseni pysyvät tällä hetkellä helposti taivutettuina, joten en osaa täysin sanoa, mutta sanoisin, että melko perus. Jos siis itsepäiset ja helposti suoristuvat ripset niin en usko, että pitää erityisemmin.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *