Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Erinomainen silmämeikinpoistovoide: Benefit They’re Real! Remover

Ostin jo syksyllä kokeiluun Benefitin hehkutetun They’re real! -ripsivärin ja sain samalla lahjaksi minikokoisen They’re Real! Remover -silmämeikinpoistoaineen, joka irrottaa myös vedenkestävän meikin.

Benefit They're Real! Remover

En tavallisesti käytä enää nykyään erillisiä silmämeikinpoistoaineta, sillä hyvillä puhdistusöljyillä tai -emulsiolla silmämeikki irtoaa vaivatta ja hellävaraisesti. Tämä tuote on kuitenkin saanut maailmalla paljon kehuja, joten tutustuin siihen erittäin mielelläni.

Benefit They're Real! Remover

Valkoinen puhdistustuote on kuin tavallista puhdistusmaitoa, joka sulaa iholle sitä sormin hellästi hierottaessa. Se irrottaa kaiken silmämeikin luomiväristä ripsiväreihin ja rajaustuotteisiin suorastaan taianomaisen helposti ja huuhtoutuu vedellä vaivatta pois. Lupauksensa mukaisesti se todellakin liftaa kaiken meikin pois!

Tuotteen ohjeissa neuvotaan ottamaan sitä vanulapulle tai -puikolle ja poistamaan meikki sen avulla, mutta itse en haaskaisi niitä tähän kun homma toimii loistavasti ilmankin.

Benefit They're Real! Remover

Ymmärrän täysin, miksi se on niin rakastettu. Minun olisi omista puhdistustottumuksistani johtuen turhaa hankkia tämä, sillä nykyiset puhdistustuotteeni tekevät täysin saman, mutta suosittelen tätä todella lämpimästi niille, jotka käyttävät esimerkiksi geelimäisiä puhdistustuotteita tai puhdistusvaahtoja, joilla ei kannata lähteä silmänympärysihoa missään tapauksessa sorkkimaan.

(Vaikka tuju tuote ei nyt vaikuttaisikaan tekevän mitään hallaa, kuivattaa se ihoa silti turhaan ja voi pidemmällä aikavälillä nopeuttaa ryppyjen ja juonteiden muodostumista.)

Benefit They're Real! Remover

Tukholmassa Benefitin tuotteita myy yksinoikeudella Sephora, mutta Suomesta niitä ei vielä ainakaan toistaiseksi saa. (Toivotaan kuitenkin, että tuotepakkauksissa jo lukevat suomenkieliset merkinnät enteilisivät merkin tuloa Suomeen!) Jos jollakin on jakaa täällä vinkkejä muille, mistä Benefitin tuotteita on parasta tilata Suomeen, niin kanssalukijat ottaisivat ne varmasti mielellään vastaan.

Benefit They're Real! Remover
Käytättekö te silmämeikille erillistä poistoainetta?

Kommentit (5)

 1. Mira / Blinger Shimmer -blogi

  Itselläni on myös ko.silmämeikinpoistoaineesta minikoko ja olen sen varsinkin matkoilla kokenut todella käteväksi, voisin kyllä kuvitella hankkivani täysikokoisenkin yksilön jos joskus vastaan sattuisi 🙂

 2. Jonna

  Tämä kommentti ei liity tähän postaukseen, mutta pakko kommentoida.. 😀 Olen koukuttunut blogiisi, ja kiitos osuvien mainostesi, alkanut himoita jos ja vaikka mitä Elevenin valikoimista.. Ensimmäinen himotuskohteeni oli Foreo, ja kun useiden kuukausien ajan olen niitä käynyt sivuilla katselemassa, niin tänään sitten päätin, että koska kukaan muu ei minulle osta joululahjoja, niin ostan itse 😀 Ja tottahan toki lisäksi piti klikkailla koriin myös muita ihonhoitotuotteita, ja ihan vahingossa fööni ja suoristusrautakin…. Hupsista!
  Hyvää joulun odotusta sinulle 🙂

 3. Ripsentaivutintesti! Vertailussa neljä suosikkia – Kauneus & Terveys -blogit

  […] Erinomainen silmämeikinpoistovoide: Benefit They're Real! Remover […]

 4. Tuuli

  Olen tahan asti kayttanyt silmameikin poistoon seka misellivesivanulappuja etta toisinaan (jos meikkia on paljon) Sephoran omia silmameikinpoistolappuja.
  Nyt seuraavan kerran Sephorassa asioidessani ostan myos tata ainetta ja kyselen uudelleen Urban Decayn Makeup Setting Sprayta, jota kovasti kehuttiin ja jota ei viime kaynnilla saanut – lieneeko ollut suuri kysynta?
  Oletko itse kokeillut tuota em. Urban Decayn tuotetta? Arvostelujen mukaan se on kaikkein hienojakoisin spray…
  Kiitos hienoista vinkeista, olen paljon hyvaa onnistunut niiden perusteella hankkimaan!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *