Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Epävarma seikkailija

Olen löytänyt täydellisen sävyisen kulmakynän.

Kynä on YSL:n kulmakynä sävyssä 5 ja olen kehunut tätä teille ennenkin.

Sävy on täydellinen tummanruskea, joka ei ole liian musta tai harmahtava, mutta ei kuitenkaan missään tapauksessa punertavakaan. Tämä on aivan mahtava sävy, sillä saan tällä tummat kulmat, mutta sävy ei ole ollenkaan liian kovan näköinen. Koostumus on kuitenkin ehkä hitusen liian vahamainen makuuni ja vaikka tuo vahamaisuus tekeekin tästä hyvin kestävän, ei tämä aina levity sen vuoksi ihan niin tasaisesti kuin haluaisin.

Nyt kynäni kuitenkin alkoi lähestymään loppua (käyttöä takana puoli vuotta) ja minulla oli pieni dilemma. Ostaisinko uuden samanlaisen vai päästäisinkö sisäisen kosmetiikkaseikkailijani valloilleen ja kokeilisin jotain uutta? Minulla on aina tämä sama dilemma jonkun loistavan tuotteen loputtua, sillä kun jo kerran tiedän jonkun tuotteen olevan täydellinen, tuntuu turhalta ostaa se uudelleen. Minä kun niin rakastan kokeilla uutta!

Päätin kuitenkin hypätä kohti tuntematonta ja tarttua aivan uuteen tuttavuuteen -ja vieläpä superhalvalla!

Rimmelin kulmakynä sävyssä 001 Black Brown kuulosti ja näytti kaupassa juuri siltä, mitä minä haen. Mustanruskeaa, joka ei kuitenkaan ole punertava. Alle viiden euron hintakaan ei ollut ollenkaan negatiivinen asia.

Kotona vertailu kuitenkin osoitti, että omistamani YSL:n kynä on hieman viileämpi ja tämän rinnalla Rimmelin Black Brown näyttää jo melkeinpä punertavalta, vaikkei se sitä olekaan. Kuvasta näkyy, kuinka hankala oikealla puolella oleva YSL:n kynä on välillä levittymään sen tummine murusineen (ja minä sentään olin jo häivytellyt niitä hieman pois).

Blääh. YSL:n kynässä on täydellinen sävy, mutta Rimmelin kynässä on parempi levittyvyys. Rimmelin kynä kelpaa YSL:n seuraajaksi YSL:n kynän kohta loputtua, mutta täydellinen tämäkään ei ole.

Olisiko jollain ehdottaa jotain loistavaa sävyä joltain muulta merkiltä? Esimerkiksi Lumenen kulmakynien sävy 2 on liian vaalea (vaikka sävynä erinomainen muuten onkin) ja 1 jo liian harmaa/musta.

Mikä kulmakynä teillä on tällä hetkellä käytössä?

Kommentit (38)

 1. Mickey

  Mielestäni kulmakynillä tulee poikkeuksetta aina liian kova tunnelma. Siksi itse aina kallistun luomivärin ja pienen siveltimen puoleen 🙂
  Itse löysin täydellisen tummemman värin MAC:n puolelta silloin kun oma tukka oli samaa tummuusastetta kuin sulla nyt on. Sävy oli nimeltään Deadly. Hyvä pigmentti, joten sitä kannatti häivyttää hieman kämmenselkään ensin.
  Nyt kun tukka on hieman punertavampi ja vaaleampi, käytän MAC:n luomivärisävyä Smog.
  Kulmasiveltimenä käytän Duroyn sivellin nro. 4. Se on tietääkseni tarkoitettu rajauskynäksi, mutta oma mieltymykseni on käyttää sitä sekä rajaukseen että kulmien laittoon 🙂

 2. Mickey

  Sävyistä muuten vielä tämän verran, että MAC:n sävy Deadly on hyvin hyvin kylmäruskea olematta lainkaan liian harmaa.

 3. Nimetön

  Anonyymi: Pidän mielessä, kiitos! 🙂

  Laura: Kuulostaa mielenkiintoiselta. 🙂

  Mickey: Puhummeko me nyt ihan oikeasti MAC:ista eikä Make Up Storesta? Sattuu niin yksiin sävyjen nimet MUS:in kanssa vaan. (http://ostolakossa.blogspot.com/2010/03/highlight-make-up-store-microshadow.html) 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *