Epäpuhtaudet pois kasvovedellä? Kyllä!

Ihollani oli vähän aikaa sitten pieni kriisivaihe, jonka seurauksena epäpuhtauksia tuppasi sinne sun tänne. Ihonalaisten pahkuroiden lisäksi riesana olivat pienet röhelmät, jotka eivät meinanneet millään kaikota.

Kuten kerroin, tilasin eleveniltä apuun Mario Badescun Acne Facial Cleanser -putsarin, joka toimi ihollani erinomaisesti. Tykästyin tuohon ihon syväpuhdistavaan, mutta silti kosteuttavaan koostumukseen niin kovasti, että jatkoin Mario Badescu -shoppailuani vielä hieman lisääkin.

Mario Badescu Special Cucumber Lotion

Yksi merkin suosituimmista tuotteista on Special Cucumber Lotion -kasvovesi*, joka on tarkoitettu hoitamaan seka- ja rasvoittuvaa ihoa. Epäpuhtaan ihon pelastaja on merkin myydyin kasvovesi ja siinä on melko simppeli koostumus, johon mahtuu mukaan myös alkoholia.

Välttelen tavallisesti alkoholipitoisia kasvovesiä, mutta aloin olla niin tympääntynyt taas yhtäkkiä räjähtäneelle iholleni, että päätin tämänkin kortin olevan katsomisen arvoinen ja tilasin tuotteen kokeiluun. Jännitin hieman, olisiko se iholleni liian tuju, mutta jälleen kerran Mario Badescu yllätti positiivisesti.

Huomasin ihollani eron jo muutamassa päivässä. Käytin kasvovettä ihollani vain iltaisin ja viikon kuluttua esimerkiksi nenänpielissäni jo ikuisuuden ajan vaivanneet, tiukassa istuneet pienet näppylät olivat yhtäkkiä poissa. Iho tuntui pehmeältä ja sileämmältä sekä näytti kauttaaltaan kirkkaammalta, minkä lisäksi jopa ihohuokoset näyttivät häivyttyneen. Kasvovesi ei saanut pintakuivuuteen taipuvaista ihoani kiristelemään, kuivumaan tai hilseilemään, vaan toimi suorastaan taianomaisella tavalla. PIenet näpyt olivat kadonneet lähes täysin ja iho alkoi olla tavallisessa kunnossaan. Oho!

Mario Badescu Special Cucumber Lotion

Ymmärrän todellakin, miksi tämä on Mario Badescun myydyin kasvovesi ja merkin suosituimpia tuotteita. Tämähän on aivan puhdasta kultaa! En tiedä, uskallanko enää koskaan edes luopua tästä, sillä niin selkeän eron tämän käyttöönotto on iholleni tehnyt ja vieläpä aivan uskomattoman lyhyessä ajassa. En olisi uskonut, että tämä kykenee tuomaan iholleni näin selkeitä muutoksia ja vieläpä näin lyhyessä ajassa!

Jos joku muukin siis taistelee epäpuhtauksien ja pienten röhelmien kanssa, niin tilatkaa tämä ihmeessä apuun. Tämä nimittäin todellakin ansaitsee kaikki saamansa suitsutukset!

Mario Badescu -tuotteet löytyvät myynnistä täältä.*

Mario Badescu Special Cucumber Lotion

Oletteko te kokeilleet Mario Badescun Special Cucumber Lotionia tai muita merkin kasvovesiä?

Kommentit (9)
  1. Ostin tämän alkuvuodesta, kun ekan kerran kerroit näistä MB:n tuotteista. Valitettavasti ei tosin sopinut mulle ja naama rupesi kukkimaan ihan huolella. Harmitti todella, kun olin lukenut niin paljon kehuja tuotteesta, mutta minkäs teet. Etsintä jatkukoon.

  2. Katselin elevenin nettisivuilta näitä tuotteita. Mikä ero on tällä special cucumber lotion- kasvovedellä ja cucumber cleansing lotion-kasvovedellä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *