Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Epäpuhtaan ihon tehotuotteet

Minulla ei ole ollut blogissani tapana kirjoittaa tuotesuosittelupostauksia tuotteista, joita en ole itse kokeillut, mutta koska eräs tietty postaustoive on noussut viimeaikoina useasti esiin ja olen kuullut niin paljon hyvää erään tietyn merkin siihen sopivista tuotteista, päätin tällä kertaa tehdä poikkeuksen.

Useampi lukijani on nimittäin pyytänyt minulta vinkkejä hyvistä epäpuhtaan ihon hoitoon tarkoitetuista tuotteista. Oma ihoni on nykyään enemmän kuiva kuin rasvainen, mutta olen ollut korvat hörölläni töissä ja kuunnellut silmät pyöreinä erään minulle ennen elevenillä aloittamista vielä tuntemattoman tuotemerkin tuotteiden ylistystä sen verran paljon, että uskallan jakaa nämä kuulopuheet teillekin.

Tuotesarja on Mario Badescu, joka ei ainakaan meillä Suomessa ole liiemmin niittänyt mainetta, mutta joka on yksi elevenin parhaiten myydyistä merkeistä ja jonka tuotteista ovat hurmaantuneet Hollywoodin kuuluisuudet aina Oprahista Martha Stewardiin ja Gwyneth Paltrowsta Eva Longoriaan.

Merkin epäpuhtaan ihon tuotteet ovat saaneet sen verran runsaasti kehuja, että jaan niitä hieman teillekin. Pieni Googlettelu myös osoitti, etteivät kollegani ole ainoita tuotteisiin ihastuneita vaan ne ovat hurmanneet muitakin.

Mario Badescu Cucumber Cleansing Lotion

Eräs työkaverini kertoi suuresta ihastuksestaan Mario Badescun Cucumber Cleansing Lotion -kasvoveteen, jonka kurkku-uutetta ja ripauksen puhdistavaa alkoholia sisältävä, ihoa kuivattamaton koostumus auttaa kuulemma uskomattoman hyvin mustapäihin ja on ennaltaehkäissyt hänen ihollaan tehokkaasti uusien epäpuhtauksien syntyä. Samainen työkaverini valitteli vielä pari kuukautta sitten, että on aivan tuskissaan yhtäkkiä pieniä näppyjä puskevan ihonsa kanssa, mutta tämän käyttöönoton myötä valittelukin on loppunut.

Mario Badescu Special Cleansing Lotion "O"

Sama työkaverini oli myös todella epätoivoinen selän ja rinnustan alueille yhtäkkiä ilmestyneiden varsin kipeiden näppyjen kanssa. Muutaman tunnetun instagrammaajan suosituksesta hän kokeili Mario Badescun Special Cleansing Lotion ”O” -hoitonestettä ja kertoi hämmentyneenä, kuinka uusien näppyjen muodostuminen lakkasi jo muutamassa päivässä!

Nimenomaan vartalon iholle tarkoitetulla nesteellä on tarkoitus kostuttaa vanulappu, jonka avulla hoidettava ihoalue sitten pyyhitään puhtaaksi. Siitä huolimatta, että hän pyyhki ihonsa puhtaaksi suihkun jälkeen, jäi lappuun kuulemma vielä sen verran paljon yllättävää likaa ja kuollutta ihosolukkoa, että hän toisti pyyhkimisen jokaisella hoitokerralla kahteen tai jopa kolmeenkin kertaan kunnes näki, ettei lappu enää tule likaisen näköiseksi. (Tämä tuote on tarkoitettu vain vartalon iholle eikä sitä saa missään tapauksessa käyttää kasvoilla.)

Parilta muulta työkaveriltani kuulin puolestaan runsaasti kehuja Mario Badescun epäpuhtauksien hoitoon tarkoitetuista täsmätuotteista.

Mario Badescu Drying Lotion

Mario Badescu Drying Lotion on veikeä täsmähoito, joka kuulemma kuivattaa puhkeamaisillaan olevat finnit jo yhdessä yössä! Nestemäisen tuotteen pohjalla on vaaleanpunaista sakkaa, jonka täytyy antaa asettua pullon pohjalle (tuotetta ei siis saa ravistaa) ja johon vanupuikko sitten kastetaan. Nestettä töpötellään illalla vanupuikolla puhkeamaisillaan oleville näpyille ja hokkus pokkus, ne ovat kuulemma aamulla kadonneet.

Mario Badescu Buffering Lotion

Jos ongelmana puolestaan ovat ne kipeät ihonalaiset pahkurat, saa niihin avun loistavasti Mario Badescu Buffering Lotionilla, jonka toimii kuulemma jopa apuna kystiseen akneen! Tämä on tuote, jota minun itsenikin tekisi mieli kokeilla, sillä jos minulla joskus näppyjä tulee, ovat ne juuri niitä inhottavia ihonalaisia megapaiseita, joista ei pääse millään eroon.

Merkillä on vaikka mitä muitakin ainakin minun mielenkiintoni herättäviä tuotteita, joista olen kuullut kehuja sekä kollegoiltani että bloggaajilta/vloggaajilta, mutta näistä neljästä olen kuullut niin erityisen hyvää palautetta, että uskalsin jakaa sen kanssanne omien käyttökökemuksieni puuttumisesta huolimatta. Toivottavasti näistä vinkeistä on apua niille, jotka taistelevat epäpuhtauksiensa kanssa!

Ainoa tylsä asia Mario Badescun tuotteissa ovat kuitenkin sen pakkaukset. Merkin ideologian mukaan on tärkeämpää sijoittaa itse tuotteen sisältöön kuin sen pakkaukseen, minkä vuoksi tuotteet on pakattu suoraan sanottuna todella tylsiin purkkeihin. Jos pääasia kuitenkin on tuotteiden tehossa eikä niiden pakkauksissa, niin tämän merkin tuotteet kannattaa ehdottomasti tsekata!

elevenin koko Mario Badescu -tuotevalikoima löytyy täältä. (Enkä nyt malta olla menemättä mainoksen puolelle ja mainitsematta, että tilaamalla elevenin uutiskirjeen saa käyttöönsä välittömästi alennuskoodin, jolla ostosten loppusummasta saa 11% alennuksen.)

Onko joku teistä tutustunut Mario Badescun tuotteisiin?

Kommentit (20)

 1. Näppyläihon rakkaus: Mario Badescu Acne Facial Cleanser – Kauneus & Terveys -blogit

  […] Olen jo pitkään yrittänyt löytää tarpeeksi pätevän tekosyyn tilata itselleni Mario Badescun* tuotteita. Olen kuullut niistä niin paljon kehuja, että olen suorastaan palanut halusta päästä selvittämään, olisivatko ne omallakin ihollani kehujensa arvoisia. (Tässä linkki aiempaan niitä ylistäneeseen postaukseeni.) […]

 2. Supersuosittu täsmätuote näpyille: Mario Badescu Drying Lotion – Kauneus & Terveys -blogit

  […] asiakkaiden ostavan sitä ihan hulluna, joten tilasin vihdoin itsellenikin oman pullollisen. Olin esitellyt tuotteen blogissani jo aiemmassa Mario Badescu -postauksessa, mutta paloin halusta saada selville, olisiko se oikeasti omassakin käytössäni niin hyvä kuin […]

 3. SkinPolice

  VAROITUS! Mario Badescun tuotteet sisältävät vaarallisia yhdistelmiä kiellettyjä aineita, joita ei ole edes listattu INCI:in. Monet ovat saaneet pahoja oireita tämän seurauksena. Vahinkojen korjaamiseen on mennyt joiltakin jo vuosia.

  ”Is Mario Badescu Destroying Your Skin? You’re Not Alone.”
  http://observer.com/2017/06/mario-badescu-skincare-reviews-side-effects/

  ”More worrying, Begoun’s team found inaccurate assertions about product formulations. “This does not contain any type of AHA, as claimed,” Beautypedia notes of the brand’s Kiwi Face Scrub. Her examiners were scathing in their audit of Mario Badescu Glycolic Skin Renewal Complex, saying: “Lubragel CG on the ingredient list is a trade name for the film-forming agent glyceryl polymethacrylate (think hairspray)…Why does Badescu ignore FDA and European ingredient regulations?”

  ”A settlement has been reached in a class-action lawsuit filed against Mario Badescu Skin Care Inc. in February 2013. The complaint alleges that the company fails to disclose that its Healing Cream and Control Cream products contain Hydrocrotisone and Triamcinolone Acetonide, both steroid substances that can cause serious side effects, including burning, itching, and skin atrophy.”
  https://unfadingbeauty.co.uk/2015/08/06/rosacea-rescue-mario-badescu-control-cream/

  ”Another customer, a 30-year-old named Park, said she used the Healing Cream for more than a year and is still suffering from side effects, including stinging in the cheeks and frequent facial flushing. When it was serious, she couldn’t go outside and suffered depression. Park said she heard about the steroids in the Healing Cream, but kept using it because she trusted Jeong when the host said there wasn’t any in the cream.”
  http://koreajoongangdaily.joins.com/news/article/article.aspx?aid=2979314

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *