Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Ensimmäinen perintöprinsessa

Olen julistanut täydellisen huulirasvan metsästysprojektiani jo pitkään. Tarkalleen ottaen siitä lähtien, kun pieni ikuisuus sitten kuulin suosikkini Biothermin Nutrisource huulirasvan valmistuksen loppuneen.

Heti alkuun minua suositeltiin kokeilemaan Nuxen huulirasvaa. Jostain syystä aina unohdin sen ja vasta vähän aikaa sitten sain viimein aikaiseksi hakea sitä kaupasta. Ja siis hei, tämähän on ihan mahtava tuote!

Nuxen Rêve de Miel on Nutrisourcen tapaan purkissa, mutta koostumus on hieman erilaista.

Tämän koostumus on myös pehmeää, mutta tämä on hieman karheahkoa. Tämäkin on tarkoitettu kuiville ja rohtuneille huulille ja täytyy sanoa, että niitä tämä kyllä pehmentää ja kosteuttaa todella tehokkaasti.

Tämä on ehdottomasti paras ja varteenotettavin korvaaja Nutrisourcille ja käytän tätä jatkossa erittäin tyytyväisenä.

Jos siis etsitte hyvää ja tehokkaasti hoitavaa ja ravitsevaa huulirasvaa, niin kurkistakaapa ihmeessä Nuxen huulirasva!

Hintaa 15 gramman purkilla on hieman alle 14 euroa ja riittoisuus on huippua.

Muita tähän ihastuneita?

Kommentit (14)

 1. Anonyymi

  MISTÄ tällaista nuxea saa? Kiinnostuin kovasti.

 2. Anonyymi

  Jep!
  Kiitos sille joka tätä suositteli edellisessä postauksessa. Kipaisin nimittäin heti Sokokselle sen ostamaan 🙂 Aivan ihana tuoksu ja aivan ihana tuote. Olen kyllä itse käyttänyt viimeaikoina muutenkin paljon Nuxen tuotteita ja olen hämmästynyt tuloksista! Nuxella on kuoriva yövoide sekaiholle: Créme Étincelante ja se on toiminut ihan mahtavasti omalla sekaiholla. Ja silloin kun olen halunnut lisää kosteutusta olen käyttänyt heidän Créme Fraichea enkä voi kuin suositella muille. Nuxen tuotteet ovat olleet niin positiivinen yllätys, että tämä honeymoon kestää ehkä hetken 😀

 3. Anonyymi

  Kannattaa kokeilla Vichyltä ilmestynyttä huulirasvaa, hintaa puikolla on jotain 8euron kieppeillä ja apteekeista saa ostettua. 🙂 Se on ihan älyttömän hyvää, oma luottohuulirasvani. En itse oikein tykkää ostaa huulirasvoja jotka maksaa yli 10e, joten jos täällä on muita jotka haluaisi kokeilla muitakin suht sopuhintaisia tuotteita kuin Labelloa tai Blistexiä.. Vichy is the way to go!

 4. Anonyymi

  Sattumalta huomasin tämän keskustelun ja ajattelin vaan ilmoittaa tuon Nuxen hunajahuulivoiteen ystäville, että syksyllä siitä pitäisi tulla myyntiin myös puikko! Sama aine siis, mutta kätevämpi muoto kuljettaa mukana ja lisäillä pitkin päivää:) Itse ainakin menen heti ostamaan, kun vain ilmestyy hyllyille!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *