Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Englannin kosmetiikkaostokset

Minua on pyydetty esittelemään viimeisimmän Englannin matkani kosmetiikkaostokset.

Olin siis Englannissa koko kymmenen päivän vapaani (okei, pieni osa ajasta tietysti kului matkustamiseen) ja kävin mm. viikonloppureissulla Lontoossa.

Tässä kuva koko reissuni kosmetiikkaostoksistani:

Etko näe kuvaa? Kyllä sinä sen näet, siinä ei vaan ole mitään.

Ihan totta. Tämä kosmetiikkabloggaaja kävi kosmetiikkaparatiisissaan Englannissa eikä ostanut yhtään hiustuotetta, meikkiä tai ihonhoitotuotetta, vaikka matkalaukussa kuinka olisi ollut tilaa. Sain kotiinlähtiessänikin viettää aikataulullisista syistä johtuen useamman tunnin Heathrown lentokentän tax free -alueella enkä silti ostanut yhtään kosmetiikkaa.

Ai miksikö? No siksi, että en tarvitse ja olen päättänyt, että jemmani pienenevät.

Ja tiedättekö, mikä oli parasta?

Se, ettei tuossa päätöksessä pysyminen edes tuottanut ongelmia! Itseasiassa asia ei edes varsinaisesti ollut mikään päätös vaan minun ei vaan tehnyt mieli ostaa mitään tai edes pyöriä kosmetiikkakaupoissa.

Ainoa syy, minkä vuoksi käsin Superdrugissa oli, kun tarvitsin kertakäyttöhöyliä jätettyäni oman höyläni kotiin. Ja ainoa syy, miksi kävin parissa Bootsissa oli, kun yritin löytää nämä ostamani minikokoiset supermahtavat Tweezermanin pinsetit:

Noilla Boots-kerroillakin kävelin vaan suoraan pinsettihyllylle tarkistaakseni löytyykö kyseisiä pinsettejä. No okei, ensimmäisellä käynnilläni kävelin kyllä koko paikallisen Bootsin läpi ihan vaan tajutakseni, ettei minun tehnyt mieli mitään. Ja siis voi hemmetti, että se osasi olla hieno fiilis!

Onko täällä muita, jotka ovat onnistuneet pienen sisäisen taistelun seurauksena sisäistämään itselleen vähäisen kosmetiikkashoppailun ajatusmallin?

PS. Joku jo kauhuissaan kyseli eilisen tavaroiden vähennyspostaukseni luettuaan, että en kai ole lopettamassa bloggaamista, vaikka varastoni näin vähenevätkin. Älkää pelätkö, en todellakaan ole lopettamassa! Töissä hytissä on tuotteita vielä vaikka kuinka ja hei, minähän työskentelen kosmetiikkaosastolla, jolle virtaa uutta tuotetta myyntiin jatkuvasti, eli jutun aihetta riittää varmasti vielä piiiitkälle tulevaisuuteen asti. Pelko pois, siis!

Kommentit (14)

 1. Anonyymi

  täytyy myöntää, että hieman petyin :D. Toivoin kuvia uusista jännistä meikeistä!

 2. Anonyymi

  paljonko noi pinsetit makso ja kuinka pitkä siis toi oli? 🙂

 3. PRO

  Mahtavaa! Kumpa itsekin tuohon pystyisi. Kosmetiikan parissa työskennellessä tosiaan purkkeja ja purnukoita riittää, mutta silti niitä tulee kotiin haalittua vielä lisää ja lisää ja lisää… Noh, toivottavasti jossain vaiheessa itsekin onnistun 🙂

  Yksi kysymys koskien Lontoon kosmetiikkavalikoimaa. Tiedätkö, löytyykö Lontoosta mistää Urban Decayn tuotteita? Tai kentän taxfree-myymälästä kenties?

  -Milla

 4. Anonyymi

  virve ei taida enää vastata näihi kysymyksinn 🙁

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *