Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Endless Glove

Tiedättekö, kuinka vaikeaa minun oli hillitä itseni tässä eräänä päivänä vapailla ollessani, kun kävelin Bootsin Soap & Glory hyllyn ohi ja näin siellä nököttämässä tämän:
Soap & Gloryn Endless Glove -käsivoide & käsinaamio!
Näin tuotteen ensimmäistä kertaa joulun alla myynnissä tuplapakkauksessa, jossa mukana tuli muistaakseni myös käsipesu. Jätin tuotteen silloin väliin ja googlettelin sen olleen vanha ja lopetettu tuote. Harmistuneena unohdin tuotteen. Tai ainakin yritin.
Ja kun nyt sitten vihdoin näin sen pönöttämässä hyllyllä yksinään ja kuulin tuotteen tulleen takaisin, en meinannut voida hillitä itseäni! Pakko, pakko, PAKKO saada! (Siitäkin huolimatta, että olin juuri todennut omistavani ihan tarpeeksi käsivoiteita Lontoossa.)
Ja tottakai merkin vartalotuotteissa oli taas tarjous ”Osta kolme, maksa kaksi.” Tutkin, katselin, kääntelin ja vääntelin purkkeja. Olin juuri ostanut yhden kolmen uutuustuotteen satsin, joten en keksinyt kuin kaksi tuotetta helposti. 
Halusin käsinaamion ja Smoothie Starin vartaloemulsiokin kuluisi helposti pois, mutta minkä kolmannen tuotteen ottaisin? Mietin ja mietin. Päätin aina jotain, mutta panin tuotteen sitten kuitenkin takaisin hyllyyn. Meinasin useaan otteeseen ostaa Sugar Crushin suihkugeelin ihan vaan siksi, että ostin jo saman merkin vartalovoin, mutta muistutin sitten itseäni, etten enää ikinä ostaisi jättikokoisia suihkugeelejä.
Mikäli olisin voinut valita muistakin Soap & Gloryn tuotteista, olisi valinta ollut helppo. Mutta pelkät vartalotuotteet… ääh.
Pidin miettimistauon ja kävin poimimassa käsiini muutaman muunkin tarpeeseen tulevan tuotteen. Tarvitsisin niitä seuraavilla vapaillani.
Palasin Soap & Gloryn hyllyn eteen ja tein ripeän, mutta yllättävän päätöksen. En ostaisi yhtään mitään! Jos käsinaamio oli kerran juuri lanseerattu takaisin, olisi se valikoimissa yhä vielä silloin, kun käsivoiteeni tekisivät loppuaan. Ja tarjouksia tulisi aina lisää.
Palautin kaikki tuotteet paikoilleen ja lähdin kaupasta ulos. Olin tyhjin käsin poistuessani huomattavasti onnellisempi kuin mitä olisin ollut ostoksia raahatessa!
Selvää muutosta ostokäyttäytymisessä on siis tosiaankin havaittavissa!

PS. Niitä Soap & Gloryn tuotteita saa Suomeen tosiaan JT Beauty Outletin kautta, joskaan ei vielä ainakaan Endless Glovea.

Kommentit (6)

  1. Salla

    Vau, mikä draaman kaari!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *