Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

En tiennytkään tarvitsevani tuota…

Ebay, tuo mahdollisuuksien paratiisi täynnä mitä oudoimpia, hassumpia ja loppujen lopuksi kätevimpiä hilavitkuttimia. Laitteita, joiden tarpeesta, saati edes olemassaolosta sinulla ei vielä hetki sitten ollut tietoakaan, mutta heti ne nähtyäsi koet mitä suunnattominta tarvetta saada sellaisia.

Tänään puhutaan niistä.

Blogissani joskus aiemminkin esillä ollut Mascara Guard on jo varmasti monille tuttu juttu. Tämä on se vempain, jonka avulla vältetään mascaraharjan aiheuttavat sotkut ja tuhrut niin ylä- kuin alaluomillakin. Usein näiden päässä on lisäksi ripsikampa, jonka avulla lopputuloksesta saadaan entistäkin siistimpi.

Edellä mainitun lisäksi saatavilla on myös vempain nimeltä Eyeliner Guide, joka vastaavasti helpottaa silmien rajausta.

Ja tokihan on olemassa myös Eyebrow Guide, joka puolestaan auttaa kulmakarvojen muotoilussa.

Yksi hauska kasvoille takoitettu vekotin on myös Epistick, joka on vieteriin perustuva käsikäyttöinen karvojenpoistovempain, joka on suunniteltu kasvoille.

Myös erilaiset kasvojen muotoiluun tarkoitetut käkättimet ovat kovassa huudossa. Facial Slimming Former on tuki, joka muotoillee kasvoja.

Nose Up Clipeillä puolestaan yritetään muotoilla nenää ja saada nenänvarresta ylväämmän näköinen. Vain päivittäisen 10-15 minuutin käytön luvataan auttavan ja liiallista käyttöä kehotetaan välttämään.

Sitten on näitä erilaisia jousien jännitykseen perustuvia ”Cheek Slimming” -vempaimia, joiden 2-3 minuutin päivittäinen käyttö terävöittää kasvojen piirteitä.

(Klikkaa kuvaa isommaksi.)

Sitten on näitä korvien puhdistukseen tarkoitettuja Earpick stickejä.

Toisaalta puikon idea on kätevä, sillä korvan kaiveluun tarkoitetut kertakäyttöiset puikot ovat loppujen lopuksi ihan mieletön jätevuori. Tällainen kätevästi pestävissä oleva pitkäikäinen vempain on minusta siis paitsi erittäin kätevä, myös palvelus ympäristölle.

(No joo, en tiedä kuinka paha kansallinen ongelma tuo korvavaikku oikein mahtaa siellä Aasiassa päin olla, kun tikkua täytyy mainostaa helposti kauluspaidan taskussakin kulkevaksi…)

Myös otsahiusten stailaamiseen tarkoitettu Fringe Clip on hauska idealtaan. Reikiä täynnä oleva ja ilmaa sitä kautta kierrättävän hiusklipsin kanssa otsatukan paikoilleen asettelu on helppoa: hiukset leitetaan klipsillä halutulle kohdalle, tukka föönataan paikoilleen ensin lämpimällä ilmalla ja sitten vielä viileällä ilmalla, jonka jälkeen klipsi napataan tukasta pois. Tästä ei pitäisi myöskään jäädä tukkaan mitään painaumia.

Etuhiukset saa myös kätevästi meikkaamisen ajaksi sivuun näillä liuskoilla, joissa on samanlainen pinta kuin tarrapapiljoteissa. Nämä eivät jätä hiuksiin painaumia kuten hiusklipsit saattavat tehdä, eli nämä ovat mainio apu aamulla meikatessa.

Nail Protection Clippersit puolestaan ovat kiva apu niille hätähousuille, jotka sotkevat aina kynsilakkansa, kun eivät malta olla sohimatta lakkaamisen jälkeen joka paikkaan.

Sitten on näitä erilaisia hiuksiin nostetta tuovia vekottimia, joiden mainokset saavat kyllä ehdottomasti sukat suorastaan pyörimään jaloissa. Ofcourse I want to be a hot girl, must have this! (No joo, ihan oikeasti halusin tällaiset…)

Että näin. Ebay on tällaiselle kokeilevalle kosmetiikkaseikkailijalle oikea paratiisi, josta voi välillä löytää mitä oudompia juttuja, mutta myös mitä mahtavimpia vekottimia, joiden olemassaolosta meillä täällä Suomessa ei ole ollut vielä aavistustakaan.

Omaan nettiostoskoriini on viimeaikoina päätynyt yhtä sun toista pientä kivaa eBaysta, mutta niistä sitten enemmän toiste.

Onko teillä jakaa tarinoita mielenkiintoista hilavitkuttimista kauneudenhoitoon liittyen?

Kommentit (18)

  1. RagDoll

    Kaikkea turhaa ne keksiikin. =D En tiennyt edes näiden hömpötysten olemassa olosta.

  2. Anette

    Nail Protector Clippersit kyllä aiheuttivat huvittuneita tuhahduksia; minusta tuntuu että saisin noilla pahempaa jälkeä aikaan kuin vain lakkaukset sotkemalla, sellainen hosuja kun olen 😀

  3. Anonyymi

    Hauskaa ja kiinnostavaa lukea näistä! Kiitos kun kerroit. Onko kokemuksia muista aasialaisista keksinnöistä esim. sellaisista jalkojenkuorintasukista?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *