En pissitä nyt ketään enkä mitään!

Käytin jonkun aikaa sitten loppuun Gehwolin Med-linjan Lipidro Cream -jalkavoiteen (hinta kosmetologilta ostettuna hieman alle 20 euroa muistaakseni), josta muistan tykänneeni kovasti kosmetologin opintoja yrittäessäni.
Kuiville kintuille tarkoitettu superkosteuttaja on täynnä tehokkaasti ihoa kosteuttavia ja ravitsevia aineita, muttei silti ole iholla liian paksun tai rasvaisen tuntuinen.
Voiteen tehosisällöstä löytyy huomattava määrä kosteutta mitä parhaimmin sitovaa ureaa, joka on niitä aineosia, joiden mainitsemisen kanssa saa aina olla tarkkana töissä asiakkaiden kanssa. Ei ole kerta, kaksi eikä kymmenkään kun olen saanut tarkentaa, että kyseessä on synteettisesti valmistetta aine, joka nyt vaan on virtsa-aineen osa eikä kukaan kemisti ole käynyt pissimässä tehtaan voidesaaviin (eikä hamstereitakaa ole pissitetty eläinrääkkäyksen nimissä aineosan saamisen vuoksi). 
Hyvin imeytyvä ja jalkateriä tehokkaasti kosteuttanut voide oli juuri niin mainio kuin muistelinkin. Jalkojeni iho pysyi sitä käyttäessä pehmeänä ja se hoiti pahimman kuivuuden pois. Vaikka voide loistava olikin koen silti, että huomattavasti edullisempi Schollin Deep Moisturising Cream (n. 5 euroa?) jalkavoide on ajanut saman asian aivan yhtä tehokkaasti.
Onko teillä kokemuksia Gehwolin jalkatuotteista? Mikä jalkavoide teillä on käytössä tällä hetkellä ylipäätänsä? Vai käytättekö edes jalkavoiteita?
Kommentit (15)
  1. On pakko myöntää, että olen erittäin laiska jalkavoiteiden käyttäjä. *puna* Rasvaan jalat aina samalla tuotteella, mitä ihonkin. Jos kantapäät tuntuu kuivilta, lisään niihin yöksi EA:n Eight Hour Creamia.

  2. NarnianGirl
    23.8.2013, 17:14

    Schollin voiteet ovat tehokkaimpia kantapäiden pehmittäjiä. Ahavankin jalkavoide hyvä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *