Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

En pääse näistä yli… ja nyt ette tekään.

Muistatteko, kun fiilistelin vähän aikaa sitten Soap & Gloryn uutuustuotteista? 
Olen taistellut parhaan kykyni mukaan välttääkseni lankeamasta niihin kaikkiin, mutta koska tiedän, että joukossanne on monta malttamatonta, jotka tahtoisivat itse päästä fiilistelemään uutuuksia ajattelin vinkata, että tuotteita Suomeen toimittava JT Beauty Outlet on saanut ne valikoimiinsa! 
Valikoimista löytyivät niin Sugar Crushit kuin Smoothie Staritkin!


Jopa aivan ihastuttavan kuuloinen Whipped Clean Shower Butterkin oli päässyt valikoimiin!Nämä kuulostavat ja vaikuttavat jälleen tosiaan niin herkullisilta, että minulla on ollut täysi työ yrittää pitää itseni kurissa ja olla ostamatta näitä itselleni. 
Vartalovoiteen hankinta voisi toki jo olla perusteltua, sillä käytin juuri loppuun viimeisen Lontoon vartalovoiteeni, mutta ajattelin pitkittää nautintoani ja yrittää sinnitellä ensi vapaillani mahdollisimman pitkään vain kevyttä Girligon kosteussuihkettani käyttäen. Jotenkin sen uuden vartalovoiteen ostaminen kun vaan tuintuisi paljon ansaitummalta, kun kotoa ei enää löytyisi yhtään mitään sellaista, mitä voisin vastaavaan tarkoitukseen käyttää.
Tiedän, että ongelmani ovat yhä erittäin suuria ja vakavia enkä vaan taida kyetä ostamaan uutta vartalovoidetta itselleni ennen kuin joulun alla. Nyt mietinkin parhaillani, lankeanko Smoothie Stariin vai Sugar Crush linjaan…
Onko teistä joku jo langennut jompaan kumpaan?

Ja ainiin!

Katsokaapas, minkä viestin sain JT Beauty Outletista! Koodilla jtbosw5 saa tämän viikon ajan tilauksensa mukaan Soap & Gloryn Small Wonders -setin (arvo 19,90€), mikäli tilauksen loppusumma on yli 150 euroa.

Itsehän tilaisin ahneuksissani tuolla summalla pelkkää Soap & Glorya, mutta jos nyt ottaa järjen käteen, niin saahan kaupasta vaikka mitä muutakin. Olen kuitenkin itse sillä linjalla, että hamstraisin pukin kontitkin täyteen Soap & Gloyn settejä…
PS. Odotan NIIIIIN suurella innolla myös sitä, että huulirasvani loppuu… Smooch Operator, here I come!

Kommentit (1)

  1. Jenni

    Mun pitää sanoa tosta Smooch Operatorista, että älä vaivaudu! Mä olen vannoutunut Soap&Glory fani ja vuosia (asun Pohjois-Englannissa) noita tuotteita käyttäneenä on tämä huulirasva sarjan ensimmäinen pettymys. se on ensinnäkin ihan kivikova, ei sitä saa sieltä purkista kuin ihan hennon sipauksen, joka mun rohtuneille huulille ei riitä alkuunkaan. Toisekseen siinä on outo kookosmainen maku ja tuoksu, josta itse en välitä myöskään, mutta avomies ei voi sietää sitä eli ei se tule lähellekään jos olen käyttänyt tätä! Harmittaa tosi paljon, koska sinun laillasi innostuin tuotteesta heti sen Boots:ssa nähtyäni. En osta toiste, ja tämäkin saattaa lentää roskiin.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *